Φ wherthus Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 1-anılarım 2-ayrıldık işte 3-beklenen şarkı 4-ben zeki müren 5-biz ayrılamayız 6-dilek çeşmesi 7-doruktaki na meler 8-dünden bugüne 1 9-dünden bugüne 2 10-dünden bugüne 3 11-dünden bugüne 4 12-dünden bugüne 5 13-dünden bugüne 7 14-dünden bugüne 8 15-dünden bugüne 10 16-dünden bugüne 11 17-eskimeyen dost 18-gözlerim do uyor gecelerime 19-hatıralarım 20-rakımda buz parçası 21-türk sanat müzi i konseri 1 22-türk sanat müzi i konseri 2 23-yorgunum 24-zeki müren-muazzez abacı 25-Zeki Müren-Zirvedeki Sarkilar 26-Zeki Müren-Hatiralarim 2 part 1 Zeki Müren-Hatiralarim 2 part 2 27-Zeki Müren-Kahir Mektubu part 1 Zeki Müren-Kahir Mektubu part 2 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 sevgi dolu bir dunyam var dort yanimda tum insanlar sevgi dolu bir dunyam var dort yanimda tum insanlar dunya mali neye yarar dostluklarla yasiyorum dunya mali neye yarar dostluklarla yasiyorum siirlerde romanlarda gelmis gecmis zamanlarda tamburlarda kemanlarda sarkilarla yasiyorum tamburlarda kemanlarda sarkilarla yasiyorum sevgilerden nakislarla mutlu mutsuz bakislarla kalpten kalbe akislarla alkislarla yasiyorum bende sevdim bir zamanlar icimde bin hatiralar bende sevdim bir zamanlar icimde bin hatiralar herkes hayatini yasar anilarla yasiyorum herkes hayatini yasar anilarla yasiyorum ne kosklerde ne sarayda ne kosklerde ne sarayda ne dunyada ne de ayda benim yerim cok uzakta dualarla yasiyorum benim yerim cok uzakta dualarla yasiyorum sarkilara duygu seren cilelere gogus geren sarkilara duygu seren cilelere gogus geren dertli gonullere giren iste benim zeki muren dertli gonullere giren iste benim zeki muren kimsesizlerin kimsesiyim; kimsesizim yanlizlarin yanliziyim; yanlizin dertlilerin dertlisiyim; dertliyim asiklarin askiyim; asikim Ismim Mesut göbek adim Bahiyar Yilarca böyle bildiniz siz Mesut Bahtiyardan sarkilar dinlediniz Alıntı
Φ night__hunter Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 çok teşekkür ediyorum... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Akşam Olunca Yarelerim Sızlar Al Mendilim Anladımki Daha Dolmamış Cilem Ben Zeki Müren Beni Kalbinde Ara Bir Sabah Istiyorum Gayri Dayanamam Gözlerim Doğuyor Gecelerime Günlerdir Icime Cöktü Ayrılık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.