Φ wherthus Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Tuna - Vokal, Gitar Erdem - Gitar, Geri Vokal Okan - Bas Gitar, Geri Vokal Serter - Davul Albüm "Pasaj Müzik" Etiketiyle Tüm Müzik Marketlerde! 1- İntro 2- Sesimi Duymuyor Musun? 3- Kaçalım Mı? 4- Ölürüm Hasretinle 5- Affet 6- Belki Bir Gün 7- Sabah Olsun 8- Neyin Var 9- Soldum Yine 10- Şimdi Git 11- Son Mektup 1 Alıntı
Φ Mindfields Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 eline saglik patron...ilk defa dinliyorum...Duman'dan baya etkilenmisler gibi... Alıntı
Φ devil's sister Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 arkadaşlar tabiki emeğe saygı eline sağlık ama 84ü neden rock bölümünde açtınız ki 84 rockmı yapıyo yoksa arabeskmi?doğru elektro,bas,bateri kullanıyo tamam ama bu müzik aletlerini her kullananda rock yapamaz...sadece bi fikir...tşkrlr... Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 arkadaşlar tabiki emeğe saygı eline sağlık ama 84ü neden rock bölümünde açtınız ki 84 rockmı yapıyo yoksa arabeskmi?doğru elektro,bas,bateri kullanıyo tamam ama bu müzik aletlerini her kullananda rock yapamaz...sadece bi fikir...tşkrlr... aynen yaa... hangi rock parçasında yaaaaaaaaaaaaar diye bağırır insan? hatta bu vatansaşların şarkıları bazı arabesk çalan radyolarda da hit... Alıntı
Φ beni benimle bırak Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 eline sağlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.