Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl Arkadaşım göndermiş çoook güldüm aynı zamanda içim paramparça oldu yaaa yazık değil mi?Günah değil mi?İçmiyorsanız bari diğer komşu ülkelerin garip vatandaşlarına gönderin
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl Arkadaşım göndermiş çoook güldüm aynı zamanda içim paramparça oldu yaaa yazık değil mi?Günah değil mi?İçmiyorsanız bari diğer komşu ülkelerin garip vatandaşlarına gönderin Dimi ya
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl Yazar Dimi ya değil mi değil mi değil mi ? şunlara bak kıyamam ben onlara
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl değil mi değil mi değil mi ? şunlara bak kıyamam ben onlara Askerlerin içleri gidiyordur kırarken deeee,kelle korkusu var işte
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl Yazar Askerlerin içleri gidiyordur kırarken deeee,kelle korkusu var işte kesinlikle öyleee onlar kokudan kafayı bulmuşlardır yalnız Veee acı sonnn
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl heyt be ne kahramanca bir katliyam bu aslanım ne hırsla paralamış şişeleri işte ne derler bilirsiniz biri içer biri döker
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.