Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
benim araştırmalarımda KURAN ayetlerinin içerisinde bir yamukluk ve eğrilik olmadığını gördüm,ancak hadis litaratürüne baktığımda Peygamberimizin değilde,daha sonra gelenlerin uydurduğunu ve KURAN'A uymadıklarını tespit ettim.

HZ.İBRAHİM ile tartışan insan ALLAH'lık tasladı,işte ayet;

bakara 258.ayet: Baksana, Allah kendisine hükümdarlık verdi diye, Rabbi hakkında İbrahim ile tartışmaya kalkana! İbrahim ona: "Benim Rabbim, hem dirilten hem öldürendir." dediği zaman, O: "Ben, diriltir ve öldürürüm." demişti. İbrahim: "Allah, güneşi doğudan doğduruyor, haydi, sen de batıdan getir!" deyince, o inkarcı ***** donakaldı. Öyle ya, Allah zulmedenleri muvaffak etmez.

Bir sinek misali;

HAC SURESİ 73. Ey insanlar bir misal verildi, şimdi ona iyi kulak verin! Haberiniz olsun ki sizin Allah'tan başka taptıklarınız bir sinek yaratamazlar, hepsi onun için bir araya gelseler bile; şayet sinek onlardan birşey kaparsa onu ondan kurtaramazlar; isteyen de güçsüz, istenen de!

74. Allah'ın yüceliğini gereği gibi takdir edemediler; Gerçekten Allah çok güçlü, çok üstündür

Birde NAHL SURESİNE ve RAHMAN SURESİNE baştan sona kadar sabır ile bakarsanız o zaman ALLAH'ın bir tek yaratıcı olduğunu,herşeyi onun yarattığını,tüm evrenin kendisi tarafından yaratıldığını ve tüm evrenin sahibinin kendisi olduğunu beyan ediyor.

Ayrıca bizim kendimize sahip olduklarımıza başkaları sahiplendiği zaman hiçmi biz hiddetlenip,kızmıyoruz,değilmi!!!!!

Surelerde öyle yaziyor diye onu sizin inandiginiz yaratici mi yapmis oluyor yani?

Bende diyorumki bu doga'nin ta kendisidir, hadi sizin yaraticiniz günesi batidan dogursunda görelim o zaman?

Bende tam bunu sordum ama hâla cevap vermediniz..Bu ayetler yaratici tarafindan peygamberinize gönderilirken yaninda miydiniz? Neden sadece onun dedigi dogrudur?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.