Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl Yazar Ücretsiz üye olucazda ücretsiz kız arkadaş edinebileckmiyiz:)))))))))))))))))
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 16 yıl Bakın şunlara,kıskandım valla Benim yarın işim de var uykum da Neyse ben Diyarbakır'dan ayrılmadan surlarda atlayayım...Yayamazıma yine seppiklik yapayım saat 8,00 civarların da,Bursercan'ı da unutmayayım...onlardan kalksın sizi seviyorum canlarım,sizi çoooook özledim ben ama
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl yok yok,beş günün acısını çıkaratacam muhteşem olacak,saat 1 ve ben uyanıyom
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl yok yok,beş günün acısını çıkaratacam muhteşem olacak,saat 1 ve ben uyanıyom Sana diyecek birşey bulamıyorum
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl Sana diyecek birşey bulamıyorum sen daha çalışıyor musun dostum,oooo ben işten çıktım,gezdim,yemek yedim,film izledim....sen hala çalışıyorsun yaf İstanbulda iken akşama kadar uyanmazdım
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl sen daha çalışıyor musun dostum,oooo ben işten çıktım,gezdim,yemek yedim,film izledim....sen hala çalışıyorsun yaf İstanbulda iken akşama kadar uyanmazdım Şu anda çalışmıyorum. Ama eve saat 20.30 da geldim. Sabahtan beri çalışıyorum. yarın da çalışıcam 1 e kadar yatmıycaammm ayrıca ben istanbuldayken hiç uyumazdım. sanırım şu anda orada olsaydım yine uyumazdım ama yine de nefret ediyorum o şehirden.
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl İstanbul sefilmez mi Sırf İstanbula sürüleyim diye asilik yapıyorum işte,paso sallıyorum yene bırakmıyorlar ben yarın uyuyacağım,sen çalış dostum sabah simit felen
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl İstanbul sefilmez mi Sırf İstanbula sürüleyim diye asilik yapıyorum işte,paso sallıyorum yene bırakmıyorlar ben yarın uyuyacağım,sen çalış dostum sabah simit felen ah senin alacağın olsun yaa ....
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl Efem Kahvaltı da inecem fırına,sıcacık ekmek ve poğaca felen. Yumurta yemem ama yumurta dahil yediğim ve yemediğim herşeyi koyacam,açcam Sünger Bob'u çalışanlar kıskansın pazartesiye ne var
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl Biraz önce romlu yani kumlu waffle yaptım, yiyorum, elime sağlık enfes yapmışım
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl Biraz önce romlu yani kumlu waffle yaptım, yiyorum, elime sağlık enfes yapmışım Kimi yer kimi bakar kiyamet ondan kopar
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Aman Allah'ım saat üç,yarın iş yok ama uyumalıyım artık...iyi geceler sevgili dostlar:)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.