Φ nunay Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 aslında neden burdayım bilmiyorum sadece bi üye resminden çok etkilendim ve işte burdayım... Sanırım o kendini biliyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 benden etkilenmedi Ama yinede Hosgeldin diyeyim Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 aslında neden burdayım bilmiyorum sadece bi üye resminden çok etkilendim ve işte burdayım... Sanırım o kendini biliyor bi foruma üye olmak için gayet orjinal bi neden tebrikler Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 ayyy yoksa benmıyım kııı hoşgeldınız..... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 yok bahar o sen degılsın ama bak ımzan cok guzlemıs gercekten hosgeldınız ama sadece bunun ıcın burda olmayın bızım ıcınde burada olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.