Φ Marcus Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 yok daha yapıyor az kaldı gelecek sanırım 1 kaç ayı kaldı) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 cok tsk ederim marcus sizi tekrar aramizda girmek ne guzel bahar jon bile buyudu hee safak bugun 122 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 cok tsk ederim marcus sizi tekrar aramizda girmek ne guzel bahar jon bile buyudu hee safak bugun 122 vay be Jönümüz artık askerlik bitiyor;yolun açık olsun 24,yılında sevgili kardeşim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 tsk ederim mavi daha bitmiyo ama koskoca 122 gun var Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 tsk ederim mavi daha bitmiyo ama koskoca 122 gun var 122 gün,ya Jön ciddi olamazsın değil mi?Neyse ben İstanbula gelirsem vallaha sana uğrayacağım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 cok sevinirim ugra mutlaka Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Valla ne desen haklısın diyemiyecegim ama uzun süredir gelemedim ve dogum güne yetişemedim hem saten sen bana pasta filanda ayrımamışsın ki neyse sana 2 dilekte bulunayım öncelikle diledigin kadar saglıklı bir ömüy ve askerliginin kalan syılı günlerinin gözünü açıp kapatıgın anda bitmesi ...bakkkkk sana pasta yaptım taze taze hemen otur başına hemde Godzi gelmeden yoksa tek parça bulamazsın ... Bunda ne var şeyyy demesemde sen görsen ama neyse söyliyeyim hani Maviolmıyan gökyüsü,Bursercan Angel İstanbul da şirket açıcakmışsınız ya ascık destek çıkıyım dedim annemin altın çıkısını çaldım Nice yılaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.