Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
yok daha yapıyor az kaldı gelecek

sanırım 1 kaç ayı kaldı:))

• Cevaplar 56
  • Görüntü 6,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

cok tsk ederim marcus sizi tekrar aramizda girmek ne guzel :)

bahar jon bile buyudu hee :P

safak bugun 122 ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
cok tsk ederim marcus sizi tekrar aramizda girmek ne guzel :)

bahar jon bile buyudu hee :P

safak bugun 122 ;)

vay be Jönümüz artık askerlik bitiyor;yolun açık olsun 24,yılında sevgili kardeşim.

Gönderi tarihi:

tsk ederim mavi :)

daha bitmiyo ama koskoca 122 gun var :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar
tsk ederim mavi :)

daha bitmiyo ama koskoca 122 gun var :P

122 gün,ya Jön ciddi olamazsın değil mi?Neyse ben İstanbula gelirsem vallaha sana uğrayacağım :)

Gönderi tarihi:

cok sevinirim ugra mutlaka :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Valla ne desen haklısın diyemiyecegim ama uzun süredir gelemedim ve dogum güne yetişemedim :( hem saten sen bana pasta filanda ayrımamışsın ki :online2long: neyse sana 2 dilekte bulunayım öncelikle diledigin kadar saglıklı bir ömüy ve askerliginin kalan syılı günlerinin gözünü açıp kapatıgın anda bitmesi :) ...bakkkkk sana pasta yaptım taze taze hemen otur başına hemde Godzi gelmeden yoksa tek parça bulamazsın :unsure: ...kendimden_DSC09602.JPG

Bunda ne vardsc00604en5.jpg şeyyy demesemde sen görsen :( ama neyse söyliyeyim hani Maviolmıyan gökyüsü,Bursercan Angel İstanbul da şirket açıcakmışsınız ya ascık destek çıkıyım dedim annemin altın çıkısını çaldım :blushing::sweatingbullets: Nice yılaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.