Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Anestezi / Awake 2008 suheda'nın sunumuyla.

Hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatan harika bir film..yalnız ameliyat gibi bir durumu söz konusu olanlar izlemesin..

"Anestezik farkındalık"milyonda bir ihtimalde olsa görülme olasılığı olan bir durum nasıl korkunç bir şeydir öyle,herşeyin tüm olup bitenin farkındasın,tüm acıyı hissediyorsun ama anestezinin etkisi ile vucudun hiç bir şekilde tepki veremiyor dolayısı ile ameliyat ekibi durumun farkında olmuyor..

Ben bu filmi izlerken senaristini alkışlamak istedim (senarist ve yönetmen aynı kişi)çok güzel düşünülmüş ve harika kurgulanmış süprizlerle dolu bir film.Son derece enteresan konusu ile gerçekten ilginizi çekecek mükemmellikte..

annesinin tüm karşı çıkmalarına karşı sevdiği kadınla evlenen Clay uzun süredir kalp sorunu yaşamaktadır evlendikten hemen sonra ameliyat olmaya karar verir ve ameliyat esnasında şu milyonda bir görülen olayı yaşar ve kendisi hakkında planlamış inanılmaz gerçeklerle yüzleşir...

izleyiniz efendim,beğeneceksiniz....

filmin konusu:

Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen : Joby Harold, Joby Harold

Senaryo : Joby Harold

Oyuncular : Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald

Filmin Türü : Drama, Gerilim

i48310_1785a9245.gif

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin--

bu akşam ben de bu filmi izledim begendim :) seri bir filmdi sıkmıyor heyecanlandırıyor.. Ameliyat sırasında ozellikle epey gerildim :) bir ara koltuga sımsıkı yapışmış buldum kendimi... Gerildim...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Hiçbir zaman genel anestezi uygulamayı gerektirecek bir ameliyatla yüzyüze gelmem inşallah diye dua ederim hep,çünkü tekrar ayılamamak gibi bi korkum var -_- Ama doğrusu bu şekli daha da korkutucu :unsure:

Ahh annelik dedim bir kez daha,izleyin anlayacaksınız :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Valla onu bunu bilmemde ben anestezi doktorlarına bayılıyorum :wub: o nasıl bir sevgidir öyle hastalarına karşı..

Fakat bu filmi izlediğimde asla bir daha ameliyat olmam demiştim,o ne korkunç bir şeydir göğsünü kesiyorlar herşeyi hissediyorsun :wacko:

anne bu filmdede her zaman ki gibi anneliğini yaptı evlatda her zaman ki gibi annenin kıymetini geç anladı...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.