Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ben satmam abi...benim hayat felsefeme ters........... yak gitsin.....
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 19 yıl aşkıda sevgiyide gelmişimide geçmişimide şimdimide ve hatta benide yak gitsin...
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Yazar bugün gönüllü yanıcımız vakana ......O'nu yakmaktan büyük memnuniyet duycam....evet vakanayı yakk gittsiinnn.....
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Yazar çok üzüldüm..... beter ol emi....... yak getsin vakanayı.......
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Yazar bencede made yi yakalım ve atalım ama meyydüne dokunmayalım....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ya bugün yakmayacağım......içimden herşeyi sewmek geliyor nedendir bilmem ama keyfim iyi.....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl hava çok soğuk işyeri ısınmak bilmiyor....en iyisimi bugün için sobayı yak gitsin...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl Yazar yokluğunda kar yağıyor hayatıma......üşüyorum....o yüzden hayatımı yak gitsin.....
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 19 yıl Yazar deehh diyin kızlar benim atıma deeehhhhhh..... ahada gene YAKTIM......
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl yüksek müsadenizle.. Yakıver Gitsin! Sevdiğim sevgimden bıktıysan eğer Öfkeni üstüme döküver gitsin! Senin öfken bile dünyalar değer Şu gönül tarlama ekiver gitsin! Nasipsiz doğmuşum sevgiden yana İmrenerek baktım mutlu insana Ölümüm mutluluk verirse sana Bak, boynumda sicim, çekiver gitsin! Hayatım senindir, ye-iç güzelim Sensiz geçen ömrüm bir “hiç” güzelim Gözün çivi, sözün çekiç güzelim Beni çarmıhına çakıver gitsin! Yıllar yılı mutluluğu aradım Bulamadım, için-için ağladım Diyorsan: “Yakmaktır benim muradım” Tepeden tırnağa yakıver gitsin! Gam doluyum zaten bin bir düzine Sen de mahkûm etme beni hüzüne Güller açar dostça baksan yüzüme Bırak şu inadı, bakıver gitsin! Düşün bir kez... Sensiz nasıl olurum? Kaybolur pusulam, döner dururum Can suyumsun benim, sensiz kururum Haydi, gel, içime akıver gitsin! Gel birlikte çağlayalım, taşalım Gel birlikte sevgi ile coşalım Gel birlikte mutluluğa koşalım Gel, göğsüme bir gül takıver gitsin! Senden başka ilaç yoktur derdime “Olmaz” bitiversin, hep “olmaz” deme “Yeter artık” deyip, gönül bahçeme Aşkın ağacını dikiver gitsin! Cemal GÖREN
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl Yazar .......... Yıllar yılı mutluluğu aradım Bulamadım, için-için ağladım Diyorsan: “Yakmaktır benim muradım” Tepeden tırnağa yakıver gitsin! ......... çok hoş be erbayım......paylaşımın için sağol......... YAK GİTSİN.....
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl yüzüne gülüp arkandan söyleyenlerini yak gitsin mutluluğunu kıskananları yak gitsin yak gitsin
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ya bugün yakmıyorum keyfim yerinde hasta olmama rağmen iyiyim...yuppyyyyyyyy
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.