Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 bu topic şevvalim ve ba aittir...bizden başkası yakamaz......izinsiz yazı yazılmaz buraya..... hadi şevvalim ilk benden gelsin...... YAK GİTSİN....... hooobaaaaaaaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Canım Meriçim bencede YAK GİTSİN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 yak gitsin........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 gir şehrime güzelim perşembeyi karşıla bir bayram arefesi neş’esini karşıla var mıdır adresin senin peki denen ülkede muradımız nedir elbet yatak yorgan karşıla kimse duymasın sakın isa-nefes olduğumuz yak gitsin tenimizi çalın çırpınla karşıla görelim boyun posun beyaz kanat üstünde yandık yanmasına ya sen sularla karşıla sürüp gitsin sonsuza çün aşka çıkar mahlasım sönmeyecek rüzgarlar ve bir ateşle karşıla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 YAK GİTSİN Gümüş renkli sabahlara uyandı Gümüş renkli sabahlara uyandığında ince bir hasret uçuşmuyorsa gözlerinde, bu kendimdir diye bakabileceğin bir yüz yoksa aynalarda ayaklarından cesaret yüreğinden merhamet akmıyorsa yürüdüğün yollara ve ne olmuşsa bir şekilde bir yerlerinde hayatın yaşadım dediğin ne varsa unut gitsin! Sen bir kalbe sığamazken sığmayacaksa dünya sana sat gitsin benim dediğin ne varsa! Her yenilenişte eksiliyorsa adres defterinde isimler o defteri yırt gitsin! Yık gitsin, yaptığın her kapı gün gelip kapanıyorsa yüzüne sırıtkan bir duruşun olsun şehrin karşısında unutma Ebu Zer’i, Selman’ı , Bilal’i ve Umeyr’i unutma hiçbir şehrin paçalar sıvanmadan geçilmeyeceğini varsın kopuğun biri desinler sana varsın vaadkar bulmasın seni yarınlarına leylalar şehri kanalizasyonlara Leyla’yı kendi yalnızlığına göm gitsin! Aşklarını satarak yeminlerini yiyerek büyüyenlerce kovulup dokuz köyden sana asla Taif olmayacak onuncuya itildiysen aşka ihanet etmeyen Neron’un hatrına onuncu köyü yak gitsin! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 etek sarı sen etekten sarısın kurban olam beydağının karısın ölem ölem sordum soruşturdum kimin yarısın ölem ölem ........ yaakkk gittssiiinn.......sıcak külleri kalsın......sonra köprüden savur denize....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 İKİNİZE AİT DEMEK.BU İLK VE SON YAZIŞIM...... İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda değil. Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum.. Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti.. Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi... Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi. Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden.. Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum.. Tek isteğim buydu.. Ama izin vermedin. Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır.. Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş.. Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek...! Korkma, seni artık sevmiyorum YAK GİTSİN İŞTE BENİM İÇİMİ YAKTIĞIM GİBİ........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 İKİNİZE AİT DEMEK.BU İLK VE SON YAZIŞIM...... İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda değil. Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum.. Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti.. Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi... Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi. Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden.. Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum.. Tek isteğim buydu.. Ama izin vermedin. Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır.. Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş.. Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek...! Korkma, seni artık sevmiyorum YAK GİTSİN İŞTE BENİM İÇİMİ YAKTIĞIM GİBİ........ way kurban olduğum alındın mı........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 way kurban olduğum alındın mı........ Hee alındım tabi yaneee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Hee alındım tabi yaneee deli maynak...yak getsin..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 aradığım aşkı bulduysam sendedir abu benim içimde gezinende kimdir abu benim içimde mekan tutanda kimdir ...... yak gitsin....bugünde yaktık iy mi..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 yaf şevvalim yak gitsin dedim galiba senin hayat yoluna girdiki yak gitsin demiyorsun..... ben dah yak gitsin diycem..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 sewmesem öyle kolay ki çekip gitmek....... gene yaktık hee... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 tüm acı verenleri YAK GİTSİN.............. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Sevgi güzellik ister gülüm Güzellik emek ister Güzellik tende değil gülüm Yürekte ateş ister Aşkların en soylusu Birken birçok olandır Sevginin en güzeli Paylaşılan emektir Çıkarsız ve sınırsız Paylaşılan yürektir yak gitsin...ne kaldıysa geriye yak gitsin..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 ne bu.. yakanlar sınıfımı? yananın canı yok dimi ? yakın bakalım ne kadar yacaksınız?hayret bişey Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 ne bu.. yakanlar sınıfımı? yananın canı yok dimi ? yakın bakalım ne kadar yacaksınız?hayret bişey SADECE İÇİMİZİ ACITAN ŞEYLERİ YAKIYORUZ BURDA.İKİSİNE ÖZELMİŞ GÜYA AMA BENDE HABİRE YAKIYORUM İŞTE...KATIL SENDE ZEVKLİ BİŞEYMİŞ.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 ne bu.. yakanlar sınıfımı? yananın canı yok dimi ? yakın bakalım ne kadar yacaksınız?hayret bişey sanane kardeşim burası bizim yanan topiğimiz yakan biz yanan başkaları sana ne oluyor....... SADECE İÇİMİZİ ACITAN ŞEYLERİ YAKIYORUZ BURDA.İKİSİNE ÖZELMİŞ GÜYA AMA BENDE HABİRE YAKIYORUM İŞTE...KATIL SENDE ZEVKLİ BİŞEYMİŞ.. alla alla bide bizim adımıza davet ediyor.......cıx cıx..... abi yak gitsin diyenler yazar buraya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 BENDE YAKABİLİRMİYİM YANİ YAZABİLİRMİYİM... Yak gitsin öyleyse anasını satayım… Hissettiğin kadar sensin, yaktığın kadar sen… Sevgin kadar yakabilir, Merhametin kadar yanabilirsin ancak... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 yak gitsin.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 bi açıklama yapılmadan msnden silmişler banane..onlarıda yak gitsin....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 yak bakalım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 dostum diyenide dostum dediğimide yaktım getti........bu topic bundan gayri şevvale ait değildir........deniz hanım sen git dostlarınla aynı pistte koş.......orda yak yakacağını....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 bugün yakmıycam yırtıcam...ama kimsenin ağzını değil tabi belki bir gün yapıştırırım hani.....o bakımdan şey ettim....yırt gitsin...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Bir sigara yak gitsin içmesende bırak bitsin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.