Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Beni unuttunuz mu artık :( Bakın çok gücüme gidiyor kimse benimle ilgilenmiyor....Radya'mdan haber alamıyorum :blushing: ,Pikado'cumunda nerede olduğu belli değil :stuart: ,Deniz_kizi'da denizden çıkamıyor pulları dökülmesin diye :P ,Senyour da yaş günü partisinden daha dönmedi .... :D Ben artık başka arkadaşlarmı arayacağım :online2long: bu yaştan sonra.........

Gönderi tarihi:

gel gel hosgeldin :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
gel gel hosgeldin :D

:P Geldim geldim Hoşbuldum..... :stuart:

Gönderi tarihi:

eliniz bos gelmissiniz rina hanim :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar
eliniz bos gelmissiniz rina hanim :P

Ahhhhhhhh çok ayıp eli boş gelinirmi hiç....

Yüreğimdeki :wub: Sevgimi getirdim sizlere....Sizce en değerlisi değil mi?.. :D .....

Gönderi tarihi:
Beni unuttunuz mu artık :( Bakın çok gücüme gidiyor kimse benimle ilgilenmiyor....Radya'mdan haber alamıyorum :blushing: ,Pikado'cumunda nerede olduğu belli değil :stuart: ,Deniz_kizi'da denizden çıkamıyor pulları dökülmesin diye :P ,Senyour da yaş günü partisinden daha dönmedi .... :D Ben artık başka arkadaşlarmı arayacağım :online2long: bu yaştan sonra.........

Radya'n geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub::stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Radya'n geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub::stuart:

Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.. :wub: .

Gözlerim yolda kaldı tatlısı..... :online2long:

Nerelere gittin sen beni bırakıp...

:(

Bak sen gittiğinden beri mecnuna döndüm yalnızlığıma çare arayıp yollara düştüm....

Aslandım şimdi kedi oldum :cat:

Hatta sokkaktaki yaramaz çocuklar tırnaklarımı kestiler artık kimseye pençe atanıyorum............ :D

Gönderi tarihi:
Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.. :wub: .

Gözlerim yolda kaldı tatlısı..... :online2long:

Nerelere gittin sen beni bırakıp...

:(

Bak sen gittiğinden beri mecnuna döndüm yalnızlığıma çare arayıp yollara düştüm....

Aslandım şimdi kedi oldum :cat:

Hatta sokkaktaki yaramaz çocuklar tırnaklarımı kestiler artık kimseye pençe atanıyorum............ :D

Tırnaklarımı uzatıp törpülemeye gitmiştim canım :w00t:

Üzülme benimkileri ödünç veririm sana :stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Tırnaklarımı uzatıp törpülemeye gitmiştim canım :w00t:

Üzülme benimkileri ödünç veririm sana :stuart:

Teşekkürler tatlım hep yanımda oldun zaten...... :D

Gönderi tarihi:
Ahhhhhhhh çok ayıp eli boş gelinirmi hiç....

Yüreğimdeki :wub: Sevgimi getirdim sizlere....Sizce en değerlisi değil mi?.. :D .....

haklisin bundan daha guzel bi hediye olamazdi :turned:

Gönderi tarihi:

ıyı ettın de geldın hosgeldın

yılbası gelmeden senden hedıyemı alayım lutfen :D

bana mantı yap :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
haklisin bundan daha guzel bi hediye olamazdi :turned:

:online2long: Demekki bazı maneviyatları gören kalmış.... :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ıyı ettın de geldın hosgeldın

yılbası gelmeden senden hedıyemı alayım lutfen :D

bana mantı yap :D

Hoşbulduk....

Çok naziksiniz yılbaşından önce bayram var sizde bana bayram hediyemi verin bende size yılbaşında önce yollarım.....

ayrıca ben mantı yapmam yaptırırım ;) ....o kadar sabrım yoktur...sabrımı taşırmayın...... :angry:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Hoşgeldin...

Hoşbuldum....Teşekkürler... :D

Gönderi tarihi:

canım yaa rinacımm :wub:

deniz_kizin karaya döndü artık terk ediyor denizleri :wub: artık yanında bak burda daha seninle kahve içicez, fal bakacaz dur yaa nereye gidiyim :wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
canım yaa rinacımm :wub:

deniz_kizin karaya döndü artık terk ediyor denizleri :wub: artık yanında bak burda daha seninle kahve içicez, fal bakacaz dur yaa nereye gidiyim :wub:

Deniz_kizim gelmiş şimdi senin giyecek birşeylerinde kalmamıştır :online2long: ...suda uzamışındır ,yoksa çektinmi ;) ...kıyamam şimdi ben deniz_kizim'a :wub: ......kahve içmeye giderken bir alışveriş yapalımmı ne dersin :stuart: ....sana bol pullu bir elbise alalım. :D ...ne dersin....

Gönderi tarihi:
Deniz_kizim gelmiş şimdi senin giyecek birşeylerinde kalmamıştır :online2long: ...suda uzamışındır ,yoksa çektinmi ;) ...kıyamam şimdi ben deniz_kizim'a :wub: ......kahve içmeye giderken bir alışveriş yapalımmı ne dersin :stuart: ....sana bol pullu bir elbise alalım. :D ...ne dersin....

ne güzel bir fikir rinacım sen harikasınn :wub::wub: ne zaman gidiyoruz :DB)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ne güzel bir fikir rinacım sen harikasınn :wub::wub: ne zaman gidiyoruz :DB)

Hemen hemen bayılırım alışverişe :lol: ...hele birde kafam bozuksa limitin dibine vururum...... :D

Gönderi tarihi:
Hemen hemen bayılırım alışverişe :lol: ...hele birde kafam bozuksa limitin dibine vururum...... :D

al bendende okadar kim durduracak bizi şimdi :P:D:D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
çok güzel bi söz yazmışsın tebrik ederim

unutulmaman için sadece bir cevap

İnşallah bir yerlere gider artık hanımların kıymeti bilinsin lütfen ;) Teşekkür ediyorum.... :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.