Φ teknikman Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 arkadaşlar selamlar; ben bir haftalığına anne ve babamla almanyaya gidip sevdiğim insanla nişanlanmak istiyorum.fakat bu işleri nasıl yapıldığı konusunda en ufak bilgim yok. Ayrıca sevdiğim insanla evlenince türkiyede yaşamayı düşünüyoruz.askerlik sorunum yok.çalıştığım bir işim mevcut.almanyada yaşamayı kesinlikle düşünmüyorum.Arkadaşım türk ama alman vatandaşı.bu nişanlanma işini nasıl halledebilirim. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkürler. Rabbim sevenleri kavuştursun..! Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 arkadaşlar selamlar; ben bir haftalığına anne ve babamla almanyaya gidip sevdiğim insanla nişanlanmak istiyorum.fakat bu işleri nasıl yapıldığı konusunda en ufak bilgim yok. Ayrıca sevdiğim insanla evlenince türkiyede yaşamayı düşünüyoruz.askerlik sorunum yok.çalıştığım bir işim mevcut.almanyada yaşamayı kesinlikle düşünmüyorum.Arkadaşım türk ama alman vatandaşı.bu nişanlanma işini nasıl halledebilirim. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkürler. Rabbim sevenleri kavuştursun..! sayin,teknikman, sizin almanyaya gitmeniz, sevdiginizin turkiyeye gelmesinden daha masrafli, biletini gonderin sevdiginiz turkiyeye gelsin, turkiyede nisanlanin, olmaz illede ben Almanyaya gidecegim diyorsaniz, Almanya elciligine gidip durumunuzu izah edin, 1 haftalik vize talebinde bulunun. saygilarimla. Evren. Alıntı
Φ teknikman Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 sayin,teknikman,sizin almanyaya gitmeniz, sevdiginizin turkiyeye gelmesinden daha masrafli, biletini gonderin sevdiginiz turkiyeye gelsin, turkiyede nisanlanin, olmaz illede ben Almanyaya gidecegim diyorsaniz, Almanya elciligine gidip durumunuzu izah edin, 1 haftalik vize talebinde bulunun. saygilarimla. Evren. teşekkürler kardeş. acaba vizeyi alma şansım ne kadar? bana bunun maliyeti ne kadar olur? cevabınızdan dolayı şimdiden teşekkürler... Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 teşekkürler kardeş. acaba vizeyi alma şansım ne kadar? bana bunun maliyeti ne kadar olur? cevabınızdan dolayı şimdiden teşekkürler... Vizeyi ala bilme sansiniz,%25. Maliyeti ile ilgili kesin bir bilgim yok. Nisanliniz davetiye gondersin, o zaman maliyeti dahada duser, o davetiyeyle birlikte muracat edin, saygilar. Alıntı
Φ teknikman Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Vizeyi ala bilme sansiniz,%25.Maliyeti ile ilgili kesin bir bilgim yok. Nisanliniz davetiye gondersin, o zaman maliyeti dahada duser, o davetiyeyle birlikte muracat edin, saygilar. teşekkürler... kib... aeo... Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 teşekkürler...kib... aeo... yarari oldu ise,guzel bir sey, s.k.i.b. a.e.o.s.... saygilarimla. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.