Φ HaykoLiq Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 hayko cepkin hayranlarını bekliyorummmm Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 ZAMAN GEÇTİ çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden (nakarat) ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana iç iyi gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir BEN GİDEYİM ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim MELEKLER Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör gün niye ötsün bülbül İçim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör gün niye ötsün bülbül İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.