Φ Unarm Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 ÖSS YE HAZIRLANDIĞIM İÇİN BİR KAÇ AYLIĞINA FORUMDA SİZLERLE BERABER OLAMAYACAĞIM.HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM .EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE Alıntı
Φ XhanDros Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 ÖSS YE HAZIRLANDIĞIM İÇİN BİR KAÇ AYLIĞINA FORUMDA SİZLERLE BERABER OLAMAYACAĞIM.HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM .EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE 3346[/snapback] Bende öss'ye hazırlanıyorum ama yine buralardayım : ).İnek değilim yani : ).Neyse başarılar Alıntı
Φ nurullah Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2005 sizin gibi vatansever birinin burada olmaması büyük bir eksiklik.ben de ÖSS ye hazırlanıyorum. Bu yüzden haftada bir,iki haftada bir giriyorum sen de böyle yapabilirsin. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Vatanseverlik extra bir özellik ya da bir rütbe degil, tam aksine insan olarak bir zorunluluktur. lütfen vatanseverligi özel bicilmis elbise gibi kullanmayin. Vatanini sevmeyenin yasamaya hakki yoktur. Yani sizden baska vatanini seven yok mu da ikide bir bu avramlarla geciniyorsunuz. baska ekmek yok mu dünya da:-)))))))))) Alıntı
Φ Unarm Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 siz kim oluyorsunuz da insanların hitap şekillerine karışıyorsunuz anlayamadım.TÜRK bayrağının yakıldığı,kürt miiliyetçiliğinin yapıldığı,ülkenin bölünmeye çalışıldığı bir yerde kusura bakmayın ama vatanseverlik ekstra bir özelliktir.gördüğüm kadarıyla bunu sizin gibi zorunluluk olarak görmeyenlerin sayısı hiç de az değil bu ülkede.siz de bayrağımızın yakılmasına tepki gösteriyor ve bunu yapanları lanetliyorsanız size de vatansever diyelim.bu ülkede gerçek vatansever sayısı o kadar azaldı ki,buna ihtiyacımız olacak.tepkiniz çok yersiz.hatta şunu söyleyebilirim kivatanseverliğimizi çıkar amacıyla yaptığımızı söylemeniz küstahlıktan başka bir şey değil. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.