Φ DeHSeT Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yeni bulduğum bir site buyrun www.TurkDirilisi.org buda forum adresi http://forum.turkdirilisi.org Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 girdim baktım, bir partinin propagandasından ibaret. türkçülüğü bir partinin tekelinde gören zihniyet, türkçü değildir. Alıntı
Φ DeHSeT Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Neresinde parti propagandası gördün merak ediyorum ? hayır üstüne üstlük ilk girişte de bu yazıyor Türk Diriliş Birliğinin ve Sitesinin Kuruluş Amacı ; Hiç bir çıkar gözetmeksizin TÜRK' lük şuurunun unutturulmaya çalıştırılmasına karşı yapılan tezgahlara , Anti-Türk'lere ve devşirmelere karşı direnmek için kurulmuştur..Bu Sitenin ve Türk Diriliş Birliğinin hiçbir siyasi parti ve kurumla uzaktan yakından bağlantısı yoktur. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 yapma ya ünviersitelerde nasıl ülkü ocakları kurulacağını anlatıyor. ne oluyor bu siyasi bir kurumla ilşişki olmamak mı oluyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.