Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Adamcağız hayli alkollü ve de bitkin üstelik gecenin saat üçünde evine gelir. Karısı son derece zinde, duruma kesinlikle hakim, kocasını sorgulamaya başlar. söyle bakalım süpermeeen. neler yaptın bu aksam? valla karicim, patronla beraber müşterileri yemeğe çıkarttık. eeee, sonra ne yaptınız süpermen? oradan striptize gittiiik... ben sadece seyrettim. yani sen bişeyler yapmadın değil mi, süpermen ??!!! ben hiç bişicikler yapmadım, ama sen niye bana ikide bir süpermen diyorsun? valla, ben bir seni bir de süpermen'i gördüm donunu pantolonunun üstüne giyen !!! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Ben de ciddi birşey sandım da okudum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 çok güzeldi... yıkıldım gülmekten.. teşekkürler.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hakikaten dehşet birşey çok güzel Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 zuhaha komikti gerçekten Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 ilginize teşekkürler devamı olacakl... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 çok hoş olmuş ilbey....sağol...sabah sabh iyi geldi....... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 eline sağlık ilbey iyi geldi akşam akşam Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 hakikatten süper bir vakka ellerine sağlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.