Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Eğer Hıncal Uluçun boynundaki eşarbını çözmezsem Eğer Tele gol yorumcusu ibibiği dövmezsem gözüm açık gider.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Eğer ağrı dağına çıkmazsam.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 japonyaya gitmezsem gözüm açık giderim vallaaa Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Saymanın üstüne katran ve tüy dökmezsem gözüm açık gider Alıntı
Φ yok_artik2 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 eğer ne yapmazsam gözüm açık gider sorusunun yanıtını kendimde bulamazsam gözüm açık gider... SELAMLAR... Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Ahmet kayanın Paris te verecegi bir konsere gidemessem Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Eğer Hıncal Uluçun boynundaki eşarbını çözmezsem Eğer Tele gol yorumcusu ibibiği dövmezsem gözüm açık gider.. katılıyoum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 eğer türkiyenin gündemine haftalarca oturmazsam gözüm açık giderim....... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 eğer türkiyenin gündemine haftalarca oturmazsam gözüm açık giderim....... ya 9 günede bu ne değişiklik pes valla.. tam bir estetik mucizesi olmuşsun yaw. made in in avatarındaki hatun gibi olmazsam gözüm acık gidecek.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 ya 9 günede bu ne değişiklik pes valla.. tam bir estetik mucizesi olmuşsun yaw. made in in avatarındaki hatun gibi olmazsam gözüm acık gidecek.. sen mi olcen bole...peehhhhhh yahu ben evrim gerçirdim bildiğin gibi değil bundan gayri bole.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 sen mi olcen bole...peehhhhhh yahu ben evrim gerçirdim bildiğin gibi değil bundan gayri bole.... helal yakışır da.. bu değişikliğe sebep ne ola böyle??? hem ben bu hatundan daha güzel olurum o kadar estetikle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 helal yakışır da.. bu değişikliğe sebep ne ola böyle??? hem ben bu hatundan daha güzel olurum o kadar estetikle yaf düşündüm insanları bu gözel yüzümden niye mahrum bırakayım dedim ve sonuç bu....ama estetik yok bende....... sende valla estetik işe yarayacak mı bilmem istersen bi dene ama bence boşa para verme senden bişey olmaz..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gözüm açık gitmem.. Bi şekilde biri kapatır.. Yeterki imanlı gideyim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 valla ne yalan diyim kral tam senlik bi cvp tebrikler....ve afedersin burda koptum ve gülüyorum..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Kopcak bişey yok made.. Ama ortamın üslubuyla cevap istersen.. Seni görmeden gidersem gözüm açık gider..)) Çünkü bir bıyık, bir güzellik ne olduğunu bilemedim gitti. Nesin sen..)))..?? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 bi kaset çıkaramadan gidersem gözüm açık giderim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Kopcak bişey yok made.. Ama ortamın üslubuyla cevap istersen.. Seni görmeden gidersem gözüm açık gider..)) Çünkü bir bıyık, bir güzellik ne olduğunu bilemedim gitti. Nesin sen..)))..?? hahahhhhh valla merak etme gözün açık gitmezsin beni görmemek kayıp değildir....... ama bende sizin gibi bir insanım......her ne kadar eski avatarımı özlesemde dünde kaldı düne ait ne varsa geri dönüşü yok.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 GÖZ KAPAKLARIMI KAYBEDERSEM GÖZÜM AÇIK GİDERİM HERALDE...YAW NE ĞİRENÇ ESPİRİ AMA Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Kendimi gelinlikle ve sevdiğim adamla evlenirken görmezsem gözlerim açık giderim Alıntı
Φ elma_ Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Küba'ya gitmezsem,Zülfü Livaneli'yle oturup muhabbet etmezsem,motorbisiklete binmezsem,Bolu'da kalmazsam,3000i aşkın kitap okumazsam gözlerim açık gidicem... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Küba'ya gitmezsem,Zülfü Livaneli'yle oturup muhabbet etmezsem,motorbisiklete binmezsem,Bolu'da kalmazsam,3000i aşkın kitap okumazsam gözlerim açık gidicem... kuba konusuna katılıyorum birde şakır şakır rumca konuşmayı öğrenmezsem ve yüzlerce insanın olduğu bir konferansa konuşmacı olarak katılamazsam( bu fazla oldu ya ) Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 chakie chan in filminde oynamazsam gözlerim açık gider (bu demek oluyor ki benim gözlerim açık gidecek ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Madeine yemek ısamarlattıramazsam .. Azizilin düğününe gidemezsem.. Karçiçeğimin bir dizide oynadığını göremezsem ... Mineunun akşamları da foruma girdiğine tanık olamazsam.. Angelflowerin ağzından kötü bi laf çıktığını duyamazsam.. Golginin basketbol maçında eline veremezsem kesin gözüm açık gidecek .. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Madeine yemek ısamarlattıramazsam .. Azizilin düğününe gidemezsem.. Karçiçeğimin bir dizide oynadığını göremezsem ... Mineunun akşamları da foruma girdiğine tanık olamazsam.. Angelflowerin ağzından kötü bi laf çıktığını duyamazsam.. Golginin basketbol maçında eline veremezsem kesin gözüm açık gidecek .. nee bide yemeği ben ısmarlayacam....bu demek ki abi senişn gözün açık gedecek......ben pintiyimdir bilirsin.... bende forumdaki milletin tamamını göremezsem gözüm açık gedecek....bide tabe böcüğümün düğününe katılamazsam...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.