Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Ama insan KATİL de olsa saygı duymadan duramıyor bu adama.Herkes samimi olsun bu konuda.Bu adamı İtalyan polisi de,Amerikaanın CİA'si de,İsrail'in MOSSAD'ı da konuşturamadı.Ve eminimki binbir çeşit işkence de yapmışlardır.Hele de CİA ve MOSSAD'ın bu kanuda ne kadar iyi oldukları gözönüne alınırsa. Tek üzüldüğüm nokta da şudur:Abdi İpekçi'nin kızının bu konudaki hali...Düşünsenize babanızın katili dışarıda ve O'na kimse dokunamıyor.Ne hale gelir insan. Sayın Zıplayan Dana... Ağcayı kimse konuşturamadı düşüncenize katılmıyorum çünkü ağcanın birşey bildiği yok ve esas bilenler arkasında ve tek bilebileceğinide vahşi bir şekilde yapmıştır zaten... Abdi İpkeçinin kızı konusuna katılmamak mümkün değil gerçekten bizler için de zor ve anlaşılamaz olan bu... Alıntı
Φ cengizhan Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Hey yavrum hey bugün tekrar tutuklandı. Yanlış hesap yapmışlar. Üstelik tahliye edenler hakkında da soruşturma başlatıldı. Ankara'da iki hakimin birbirini bıçaklaması haberinden sonra hiç bişey beni şaşırtamaz demiştim ama bu haber beni ondan daha fazla şaşırttı. Sanki birileri bizi ve adalet sistemimizi dünyaya rezil etmek için elinden geleni yapıyor gibi. Sizce de öyle değil mi? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 iyi bari bu haluk kırcı, çakıcı gibi önce "yanlışlıkla" bırakılıp sonra soluğu avrupa aldıktan sonra aranmaya başlanmadıda yakalandı. Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 iyi bari bu haluk kırcı, çakıcı gibi önce "yanlışlıkla" bırakılıp sonra soluğu avrupa aldıktan sonra aranmaya başlanmadıda yakalandı. Hani bir söz vardır geç gelen adelet, adelet değildir diye... işte burada da benzer bir şey oluyor.Ben,ne olduğunu anlamadım ama bir KİRALIK KATİL için üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi ve insanın aklına gelmeyen başına geliyor. Bu ne biçim bir sistem ki,bir KİRALIK KATİL'i benim gözümde MAZLUM durumuna düşürüyor.AĞCA'nın masum olmadığını herkes biliyor.Ve bu adam 25 yıl gibi bir süre cezaevinde ve neredeyse bu sürenin yarısını hücrede geçirmiş biri.Dışarısını ya da şiirsel bir tanımla "İÇERİNİN DIŞARISINI" -bu kelime Y.ODABAŞI'na aitir- unutan ve tahayyül bile edemeyecek haldeyken adamı dışarı çıkardılar. Ve sadece bir hafta kadar sonra da apar topar içeri attılar tekrar. Bir insana yapılacak en kötü muamelelerden biri O'na umut verip sonra da O umudu geri almaktır. Aynen bu yapıldı ve bir KİRALIK KATİL böylece mazlum durumuna düştü.Ben bile adama üzüldüm,acaba ne hale gelmiştir.zaten kafası kırık olduğundan çoğu şeyin farkında değildi,ama şimdi bu hayalkırıklığı sayesindekafası yerine gelir ve asıl şimdi kafayı yiyecek bence. Bomba açıklamalar bekliyorum ben kendisinden... Hadi hayırlısı. Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Bu arada birşey daha gözden kaçırılmamalı bence; Yargıçların ve savcıların, yanlış kararlarının hesabını vermeleri gerekir ki "Ağca olayı bireysel bir olay, ama yargının reforme edilebilmesi için fırsat olarak değerlendirilebilecek bir olgu". Yani 'Yargıçların da, savcıların da kamuoyunun bu kadar hassasiyet gösterdiği olaylarda yanlış kararın hesabını vermeleri gerekir. Ama bu hesabı soracak olan Adalet Bakanlığı olmamalıdır. Bağımsız bir kurul olmalıdır. Dolayısıyla Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun bağımsızlığı bir an önce gerçekleştirilmelidir. Ağca olayı bireysel bir olay. Ama bu yargı sisteminin reforme edilebilmesi için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.'' Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.