Φ EmreClub Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 ben buranın yenisiyim inş yanlış yere açmamıştımdır , arkadaşlar paralı site açtırdım 10 gün sonra falan girerken ftp şifresi istemeye başladı sadece bende değil herkez girerken şifre istiyo hostcumla görüştüm 2 hafta oldu hala yapıcak eger anlayan varsa lütfen yardım etsin msn adresim [email protected] site adresi komedidunyasi.net reklam amaçlı değil Alıntı
Φ EmreClub Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 arkadaşlar sorun portaldadır die portalı sildim yine olmadı :S pff lütfen anlayan varsa yardım etsin Alıntı
Φ a1a1a1 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2011 hosting'te bir Bölüm. Var orda. istedigin yere şifreliyebiliyorsun Bir orayada bak hangi Serveri kullaniyorsun. WindowsMu linuxmu .? Alıntı
Φ kurtulus01 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Eski konu ama ben konuyu okunyan olabiri diye açıklama yapmak istedim. Bu durumlarda siteniz virüste yemiş olabilir. Oraya yazılan bilgiler başkalarına gidiyor olabilir dikkatli olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.