Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hani tamam

böle yakışıklıca yaşı genç askerlik yapmış eli para tutuyor

düzgün aile çocuğu gibi görünüyor hoşsohpet

espirili biraz da akıllı geldi

bu kadarı bir koca olmak için yeterli.

ama o kişinin koca adayım olduğunu nereden anlıycam

ya da benim için doğru insan mı ?

ya değilse..... insanlar yıllarca evli kalıp ah ben tanıyamamışım demiyorlar mı . :online2long:

• Cevaplar 320
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Valla bunun kitabı olsa, bırak kitabı ansiklopedisi olsa yemeden içmeden okurdum herhalde...

sende mi ?? :huh:

Gönderi tarihi:

Malesef :(

ne sitesi melisko?

bu site işte....

hep burdasın gibi.. gerçi ben de burdayım :)

bakıyorum hep ...

ne diycem.. dooru insan mı nasıl anlıycam

adamın herşeyi tamam mesela

tüm kriterleri karşılıyor ?

Gönderi tarihi:

bura benim ailem oldu... :)

kriterlerin hayattan beklentilerinle doğru orantılıdır. beklentiler ise her geçen zaman artar, 10 yıl sonraki bırak 10 yıl sonraki 10 gün sonraki kriterlerimizi nasıl bilicez hele hele beklentilerin zamanla yoğrulduğu bi ortamda...tecrübelerle piştiğimiz ....aşıkken sadece güzellikler gördüğümüz ; bi nevi kısmi körlük yaşadığımız bir ortamda.... :(

"kriterlerimiz hayattan beklentilerinle doğru orantılıdır. beklentiler ise her geçen zaman artar, 10 yıl sonraki , bırak 10 yıl sonrayı 10 gün sonraki kriterlerimizi nasıl bilicez hele hele beklentilerin zamanla yoğrulduğu bi ortamda...tecrübelerle piştiğimiz ....aşıkken sadece güzellikler gördüğümüz ; bi nevi kısmi körlük yaşadığımız bir ortamda.... "

özür düzelttim, uykum gelmiş herhalde... :P

Gönderi tarihi:

bura benim ailem oldu... :)

"kriterlerimiz hayattan beklentilerinle doğru orantılıdır. beklentiler ise her geçen zaman artar, 10 yıl sonraki , bırak 10 yıl sonrayı 10 gün sonraki kriterlerimizi nasıl bilicez hele hele beklentilerin zamanla yoğrulduğu bi ortamda...tecrübelerle piştiğimiz ....aşıkken sadece güzellikler gördüğümüz ; bi nevi kısmi körlük yaşadığımız bir ortamda.... "

özür düzelttim, uykum gelmiş herhalde... :P

sen bunu biryerden alıntı mı yaptın

mükemmel bir yazı bu

sadece yazı güzel olsa iyi

içindekiler de pek manalı :lol:

Gönderi tarihi:

Hani tamam

böle yakışıklıca yaşı genç askerlik yapmış eli para tutuyor

düzgün aile çocuğu gibi görünüyor hoşsohpet

espirili biraz da akıllı geldi

bu kadarı bir koca olmak için yeterli.

ama o kişinin koca adayım olduğunu nereden anlıycam

ya da benim için doğru insan mı ?

ya değilse..... insanlar yıllarca evli kalıp ah ben tanıyamamışım demiyorlar mı . :online2long:

yahu insan evdeki anasını babasını tanıyamıyor..iş kaldı evleneceği adamı mı tanısın..valla şans işte evlen ve gör.... :P

illa yakışıklı olması falan gerekmez..akıllı olan zaten çok yakışıklı istemez yakışıklı şoparların gözü dışarda olur...insan dengini bulmalı bence...seni anlamalı sende onu anlamalısın....en önemlisi saygıyı her daim gösterecek bir insan olmalı......

gerçi ilacım olsa kafama sürerim bee bende akıl veriyorum şuna bak.... :sweatingbullets::lol:

Gönderi tarihi:

Doğru insanı bulmak o kadar zor ki :( Aylarca hatta yıllarca çıkıyosun, görüşüyosun, konuşuyosun ama gelgelelim yinede o insanın doğru insan olduğunu bilemiyorsun.... Kesinlikle katılıyorum, bu şans işi bencede.... Allah herkesin karşısına doğru insan olduğuna emin olduğu insanlar çıkarsın inşallah...

Gönderi tarihi:

kafanız karışmış sizin arkadaşlar ,doğru insan = güvendiğiniz insan dır.

kesinlikle katılıyorum.... Ama güvenilecek insanı bulmak da pey kolay değil...

Gönderi tarihi:

kavun değil ki bu koklayım ha tamam bu yada bu değil diyeyim kalbime güvenirim mutlaka o doğru bulacak

kesmece olanı vardır elbet :) şaka biryana kızlar size iyi bir tüyo evleneceğiniz erkeğin aile ilişkilerini kontrol edin annesine babasına kardeşlerine nasıl davranıyor ailesinin şikayetleri neler bu bilgileri ailesinden alamazsınız ama hacklemeniz gerekiyor ailesine karşı ne ise sana karşıda o olacaktır ;)

Gönderi tarihi:

evet sayman22 ben onu merak ediyorum :unsure:

ailesine karşı nasıl davranıyorsa bana da öyle mi davranır ?

yoksa tam zıttıı mı

bazıları annesine çok düşkün oluyor mesela...

ya var ya bide doğru insanı bulduğunda bence bunlar sorgulanmıyor bile ...

Gönderi tarihi:

Hayır , ben katılmıyorum...Ben çok iyi niyetli , bir kadının isteyebileceği , güvenilebilir bir erkek olayım ..annemde dünyalar tatlısı bir insan... Ama ne varki şimdiye kadar yaptığım seçimler beni kadınlardan soğutmuş , güvenimi yitirmeme sebep olmuş...

Şimdi otomatikman ben kadınlarla olan dialoglarıma güçlendirilmiş bir savunma psikolojisiyle başlarken anneme karşı bütün yelkenlerim inik...senin benim annemle dialogunu izlemen aynısını beklemen sende kısa zamanda büyük beklentiler yaratır, fakat bunların karşılığını görememek ,neticesinde büyük hayal kırıklığı..

Evde erkeğe annelik yapmak isteyen kadın iticidir, çünkü imkansız bir kulvarda yarışır, bu kulvarın tek hakimi annedir. Kadın evde erkeğine kadınlık, sırdaşlık , arkadaşlık yapmalıdır. Bu konularda annelerden kopya çekecek bir husus yoktur.. bu benim düşüncem , unutmayalım ki, yaşadıklarımız düşüncelerimizi yönlendirir...

Gönderi tarihi:

Bence diyorsun ki ;

Anne başka hanım başkadır.. Doğru erkek ya da kadın olsun annenin yeri bir başka

babam gibi mesela babamın da yeri başka erkek arkadaşımın da öle oluyor ...

erkeğin annesi tam kaynana olmasın allah korusun çünk ben babannemden biliyorum

anneme etmediği kalmamış korkunç birsey bu konuda sayman22 ile tartışmıycam

koruycağını biliyorum , belki iyidir seninki.

Gönderi tarihi:

Eflatun'a iki soru sormuşlar...

Birincisi;"İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan davranışları nedir?"

Eflatun tek tek sıralamış:

-Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler...

-Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler ama sağlıklarını geri almak için de para öderler...

-Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bu günü ne de yarını yaşarlar...

-Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar, ancak hiç yaşamamış gibi ölürler...

Sıra gelmiş ikinci soruya ; "peki sen ne öneriyorsun?"

Bilge yine sıralamış;

-Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın! yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır...

-Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır".

-Sizi seven çok kişi vardır ama onlar duygularını nasıl ifade edeceklerini bilmeyebilirler...

-Bazen başkaları tarafından affedilmek yetmez, siz de kendinizi affedebilmelisiniz...

:wub::sorcerer:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.