Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:lol: yapalim valla ama ben yemek yapmayi ogrenmeye basladim :stuart:

efferin,efferin :D kız,evi topluyoruz,gel yardım et -_- sevgili ev arkadaşım,biliysen ben yemek memek bilmem,kurtuluş senden...de hade gel,evi topluyop türkü dinlemeye gitcem,yardım et B)

Gönderi tarihi:
efferin,efferin :D kız,evi topluyoruz,gel yardım et -_- sevgili ev arkadaşım,biliysen ben yemek memek bilmem,kurtuluş senden...de hade gel,evi topluyop türkü dinlemeye gitcem,yardım et B)

yardim etcektimde sonra isim cikti :P nasil herseyi toplaya bildinmi ?

ya varya döfecem durun siz. ne angelin nede senin yaptığın mantıyı yerim.Ben yasamak istiyprum :D :D

-_- pisst Pizza yokmu halen ;)

Gönderi tarihi:
Ya halen daha pizza istiyon ya yüzsüz kız ne olacak :D :D

Kaybetmeseydin alacaktım ohh canıma değsin :D

kaybetmisken diyene bak isim bile alamadim senden :excl: :excl: :excl::angry:

dur sen birazcikta bekle cok guzel bir sey olcak yakinda :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Ya buralar nasılda karışmış :unsure: melek gibi hatunu neden kızdırıyorsunuz siz bursercan ve asim diyin bakiyim :angry: kıyamam ben buna bakkk melek gibi :P hadi bunların kim oldugunu çabuk 3 nüz bulucaksınız size ceza bulamıyan yazın bulaşıkları yıkıcak makineye atmak yok denize giremicek :D

26-kiz-melek-bebek.jpg

Gönderi tarihi:
Ya buralar nasılda karışmış :unsure: melek gibi hatunu neden kızdırıyorsunuz siz bursercan ve asim diyin bakiyim :angry: kıyamam ben buna bakkk melek gibi :P hadi bunların kim oldugunu çabuk 3 nüz bulucaksınız size ceza bulamıyan yazın bulaşıkları yıkıcak makineye atmak yok denize giremicek :D

26-kiz-melek-bebek.jpg

Charlies 3 Angels :D Sarisi benim, ortadaki sensiz , esmerde mavim ;) Sercan seytan oldugu icin yok resimde :P

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Charlies 3 Angels :D Sarisi benim, ortadaki sensiz , esmerde mavim ;) Sercan seytan oldugu icin yok resimde :P

Ya ben niye şeytan oluyom yav :D melek olan niye sen oluyon hem. Ben böööyük adamım resmim öyle her yerde olmaz unutma :P:lol:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Acaba uyanabildiniz mi bari :D

angel senden çok mavi içmiştir o biraz zor uyanır :D :D sonuçta mavi kola içiyor kolay değil yani :lol:

Bugün yolcusun demi :( Gidiyon Türkiyeden bi dahaki gelişine hep birlikte oluruz artık şimdilik mavi ile idare et :D

Neyseki yemeklerini yemedin mavinin :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Acaba uyanabildiniz mi bari :D

angel senden çok mavi içmiştir o biraz zor uyanır :D :D sonuçta mavi kola içiyor kolay değil yani :lol:

Bugün yolcusun demi :( Gidiyon Türkiyeden bi dahaki gelişine hep birlikte oluruz artık şimdilik mavi ile idare et :D

Neyseki yemeklerini yemedin mavinin :D

Evet yolcuydum ... simdi burdayim :(

Gönderi tarihi:

Sercan bi kerem ben o akşam kola içtim,hem dağıtmadım sadece dağıtanları topladım,demi Angelim benim. :rolleyes:

Ben çok usluyum,Angele yemek bile yaptım :unsure: kendimde inanmadım ^_^

Canım,ben uyumaya gidiom,sen kap bileti, gel:)ban amakarna yap <_<

bir patronla konusayim ókeylesin geliyorum :) Özemisim otarafi... 3 hafta burdayim ya uzun geldi bana :stuart:

• 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ahanda sana reptongue.gif

thank you darlingsweatingbullets.gif

kalk bakalım Emel'in pişmeyen yemeğini servis etmeye.

sabahlayacağız aç aç yasleep.gif

hahahahaha cnm bnm simdi gördüm ve hemen o an aklima geldi hahahaha :stuart:

gercektende 3 saat beklemisikdir yemegin pismesini :D

Ama Emelin yemegi ya cok harikaydi yada ben cok actim :lol:

ben misafirdir ben nede servis yapmisim yaw :D

• 4 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.