Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya bencede canım yutardın hemde tam mıdene otururdu canım :D

bak mavı yemek yememıstı bunu yedıkten sonra daha yemek yemedı.mıdesıne oturmus yedıgı bu sey :D :D

ya kardesım angel ya sen ac kardesım sananne yav ben konusmak ısıyom belkı allah allah :D

Gönderi tarihi:

sercan dostum karsinda senin kim var ? ( yani pcnin obur gorunmez tarafinda :lol: )

yuttur istedigini yollicam ama bu arada yutturursan iki katini benden beklersin :devil: ( ne yapayim seytan yanimi birakmiyor :sweatingbullets: :sweatingbullets: )

Mavi'de intikam alir bak . Ben neden yutmazdim isimden beni arasaydi dedigim gibi Amerikan karti ya Turkiyedeyken belki yutardim ama :stuart:

Gönderi tarihi:
sercan dostum karsinda senin kim var ? ( yani pcnin obur gorunmez tarafinda :lol: )

yuttur istedigini yollicam ama bu arada yutturursan iki katini benden beklersin :devil: ( ne yapayim seytan yanimi birakmiyor :sweatingbullets: :sweatingbullets: )

Mavi'de intikam alir bak . Ben neden yutmazdim isimden beni arasaydi dedigim gibi Amerikan karti ya Turkiyedeyken belki yutardim ama :stuart:

Alooooooooo,canım şu Sercan'dan nasıl intikam alacam,bulamadık mı daha :( neyse bu çukulata sana ;)

cikolata.jpg

Gönderi tarihi:
Alooooooooo,canım şu Sercan'dan nasıl intikam alacam,bulamadık mı daha :( neyse bu çukulata sana ;)

cikolata.jpg

*** seni resimseli den aldigin icin bak nasilda yazaklamislar :D

Tamam tamam benim dedi kodumu yapin siz ikiniz 28.12 den sonra bol bol ben yok olcam bir kac gunlugune :)

Bak ben FB'tan sana ve sercana ayni oyunu yolladim msnde sonra derim ne oynariz diye :D

ben partiye devam etcem sen yine yoksun bak kac tane partileri kacirdir bakayim ? hmm 7 ay kaldi demi ;)

Gönderi tarihi:
**** seni resimseli den aldigin icin bak nasilda yazaklamislar :D

Tamam tamam benim dedi kodumu yapin siz ikiniz 28.12 den sonra bol bol ben yok olcam bir kac gunlugune :)

Bak ben FB'tan sana ve sercana ayni oyunu yolladim msnde sonra derim ne oynariz diye :D

ben partiye devam etcem sen yine yoksun bak kac tane partileri kacirdir bakayim ? hmm 7 ay kaldi demi ;)

aaaaaaaaaaaaaaaa :unsure: valla ben bilmiyordum :wub:

ben oyunu alamadım ama :angry:

Gönderi tarihi:

Yilmaz arkadasi okey aksami tanidik o guzel grupta :D ve Siirleri gercekten cok guzel oldugu icin umarim sizlerle paylasmama birsey demez ;)

Sen Geldin diye

Sen geldin diye

Güneş doğdu ömrüme

Kara kışlar yaşarken

Bahar oldun gönlüme

Dertler diken gibi batarken

Yaralı kalbime

Seninle döndüm

Hayata sevgiye

Yıldızlara bile ulaştım

Denizlerdeki tuzu topladım

Güllerin en güzelini kokladım

Sen geldin diye

Benimsin diye

Yılmaz Karamersin

Gönderi tarihi:
Yilmaz arkadasi okey aksami tanidik o guzel grupta :D ve Siirleri gercekten cok guzel oldugu icin umarim sizlerle paylasmama birsey demez ;)

Sen Geldin diye

Sen geldin diye

Güneş doğdu ömrüme

Kara kışlar yaşarken

Bahar oldun gönlüme

Dertler diken gibi batarken

Yaralı kalbime

Seninle döndüm

Hayata sevgiye

Yıldızlara bile ulaştım

Denizlerdeki tuzu topladım

Güllerin en güzelini kokladım

Sen geldin diye

Benimsin diye

Yılmaz Karamersin

selamımı söyle,birşey demez Angelime...sevgiler tatlı cadım;)

Gönderi tarihi:

Wer nie sein Brot mit Tränen ***,

Wer nie die kummervollen Nächte

Auf seinem Bette weinend sass,

Der kennt euch nicht, ihr himmlischen Mächte.

Ihr führt ins Leben uns hinein,

Ihr lasst den Armen schuldig werden,

Dann überlasst ihr ihn der Pein,

Denn alle Schuld rächt sich auf Erden.

Johann Wolfgang Goethe

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Wer nie sein Brot mit Tränen ***,

Wer nie die kummervollen Nächte

Auf seinem Bette weinend sass,

Der kennt euch nicht, ihr himmlischen Mächte.

Ihr führt ins Leben uns hinein,

Ihr lasst den Armen schuldig werden,

Dann überlasst ihr ihn der Pein,

Denn alle Schuld rächt sich auf Erden.

Johann Wolfgang Goethe

Tatlım,nerede bunun tercümesi...çoktandır görüşemedik,umarım iyisindir...kocaman öptüm.

ha yemek mevzusunu ayrıca konuşalım :D

Gönderi tarihi:

Tatlım,nerede bunun tercümesi...çoktandır görüşemedik,umarım iyisindir...kocaman öptüm.

ha yemek mevzusunu ayrıca konuşalım :D

Nasil gecti ? Nerdesin sen suan ? Hepsini ozel konusuruz tabiki yemek konusunuda :D

Gideyim dizime bakayim arkadaslar gelmeden . Bugun burda Superbowl anlamiyorum zaten kurallari zorla bakmak zorundayim aksama neymis kacirmamam lazim mi yarin'dan sonra msn de gorusuruz

yaw mektub yazar gibi oldum sustum ben ve kactim :lol:

Gönderi tarihi:
Nasil gecti ? Nerdesin sen suan ? Hepsini ozel konusuruz tabiki yemek konusunuda :D

Gideyim dizime bakayim arkadaslar gelmeden . Bugun burda Superbowl anlamiyorum zaten kurallari zorla bakmak zorundayim aksama neymis kacirmamam lazim mi yarin'dan sonra msn de gorusuruz

yaw mektub yazar gibi oldum sustum ben ve kactim :lol:

sorular çoook zor,yarın cevaplasam olur mu,TV'de bekçiler kralı çıkmış da,hem yarın sabah işte var.......görüşrüz canum ;)

Gönderi tarihi:

sorular çoook zor,yarın cevaplasam olur mu,TV'de bekçiler kralı çıkmış da,hem yarın sabah işte var.......görüşrüz canum ;)

sen buyumeyecen demı mavı.:)

eger dusunuyorsan buyumeyı ablan angelı dınle bakıyım :D

sankı oda cok buyumuste :D sen en ıyısı abınızden alın:D

Gönderi tarihi:
Şimdi,ne diyem sana ben :angry: Angel,gel bakem demedim mi sana Şirin olayını yasakla buna -_-

Hem ben yüz yaşındayım,ben diyom :P

ya kardesım nıye karısıyon ya oh ıyı ettık konustuk :D daha cok konusuyoduk sanırım angel de kıskandı aramıza gırdı haıınnnnn :D:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.