Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 ya bencede canım yutardın hemde tam mıdene otururdu canım bak mavı yemek yememıstı bunu yedıkten sonra daha yemek yemedı.mıdesıne oturmus yedıgı bu sey :D ya kardesım angel ya sen ac kardesım sananne yav ben konusmak ısıyom belkı allah allah Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 sercan dostum karsinda senin kim var ? ( yani pcnin obur gorunmez tarafinda ) yuttur istedigini yollicam ama bu arada yutturursan iki katini benden beklersin ( ne yapayim seytan yanimi birakmiyor :sweatingbullets: ) Mavi'de intikam alir bak . Ben neden yutmazdim isimden beni arasaydi dedigim gibi Amerikan karti ya Turkiyedeyken belki yutardim ama Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 ooo benım damarıma basma kıs sırıne derım senı oynatır haaa benım adamımm oo bılıyon demı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 ooo benım damarıma basma kıs sırıne derım senı oynatır haaa benım adamımm oo bılıyon demı Sirin'i ne katiyorsun sen. Dedim Roberti al Erzuruma gidiyoruz duyunuze Cok tesekkur ederim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 sercan dostum karsinda senin kim var ? ( yani pcnin obur gorunmez tarafinda ) yuttur istedigini yollicam ama bu arada yutturursan iki katini benden beklersin ( ne yapayim seytan yanimi birakmiyor :sweatingbullets: ) Mavi'de intikam alir bak . Ben neden yutmazdim isimden beni arasaydi dedigim gibi Amerikan karti ya Turkiyedeyken belki yutardim ama Alooooooooo,canım şu Sercan'dan nasıl intikam alacam,bulamadık mı daha neyse bu çukulata sana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Alooooooooo,canım şu Sercan'dan nasıl intikam alacam,bulamadık mı daha neyse bu çukulata sana *** seni resimseli den aldigin icin bak nasilda yazaklamislar Tamam tamam benim dedi kodumu yapin siz ikiniz 28.12 den sonra bol bol ben yok olcam bir kac gunlugune Bak ben FB'tan sana ve sercana ayni oyunu yolladim msnde sonra derim ne oynariz diye ben partiye devam etcem sen yine yoksun bak kac tane partileri kacirdir bakayim ? hmm 7 ay kaldi demi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 **** seni resimseli den aldigin icin bak nasilda yazaklamislar Tamam tamam benim dedi kodumu yapin siz ikiniz 28.12 den sonra bol bol ben yok olcam bir kac gunlugune Bak ben FB'tan sana ve sercana ayni oyunu yolladim msnde sonra derim ne oynariz diye ben partiye devam etcem sen yine yoksun bak kac tane partileri kacirdir bakayim ? hmm 7 ay kaldi demi aaaaaaaaaaaaaaaa valla ben bilmiyordum ben oyunu alamadım ama Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa valla ben bilmiyordum ben oyunu alamadım ama yine yollarim ben kizma hemen Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 yine yollarim ben kizma hemen hani hani Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Herkesin Yeni Yillini kutlar huzur, saglik ve mutluluk dilerim. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Yilmaz arkadasi okey aksami tanidik o guzel grupta ve Siirleri gercekten cok guzel oldugu icin umarim sizlerle paylasmama birsey demez Sen Geldin diye Sen geldin diye Güneş doğdu ömrüme Kara kışlar yaşarken Bahar oldun gönlüme Dertler diken gibi batarken Yaralı kalbime Seninle döndüm Hayata sevgiye Yıldızlara bile ulaştım Denizlerdeki tuzu topladım Güllerin en güzelini kokladım Sen geldin diye Benimsin diye Yılmaz Karamersin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Yilmaz arkadasi okey aksami tanidik o guzel grupta ve Siirleri gercekten cok guzel oldugu icin umarim sizlerle paylasmama birsey demez Sen Geldin diye Sen geldin diye Güneş doğdu ömrüme Kara kışlar yaşarken Bahar oldun gönlüme Dertler diken gibi batarken Yaralı kalbime Seninle döndüm Hayata sevgiye Yıldızlara bile ulaştım Denizlerdeki tuzu topladım Güllerin en güzelini kokladım Sen geldin diye Benimsin diye Yılmaz Karamersin selamımı söyle,birşey demez Angelime...sevgiler tatlı cadım;) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Wer nie sein Brot mit Tränen ***, Wer nie die kummervollen Nächte Auf seinem Bette weinend sass, Der kennt euch nicht, ihr himmlischen Mächte. Ihr führt ins Leben uns hinein, Ihr lasst den Armen schuldig werden, Dann überlasst ihr ihn der Pein, Denn alle Schuld rächt sich auf Erden. Johann Wolfgang Goethe Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Wer nie sein Brot mit Tränen ***, Wer nie die kummervollen Nächte Auf seinem Bette weinend sass, Der kennt euch nicht, ihr himmlischen Mächte. Ihr führt ins Leben uns hinein, Ihr lasst den Armen schuldig werden, Dann überlasst ihr ihn der Pein, Denn alle Schuld rächt sich auf Erden. Johann Wolfgang Goethe Tatlım,nerede bunun tercümesi...çoktandır görüşemedik,umarım iyisindir...kocaman öptüm. ha yemek mevzusunu ayrıca konuşalım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Tatlım,nerede bunun tercümesi...çoktandır görüşemedik,umarım iyisindir...kocaman öptüm. ha yemek mevzusunu ayrıca konuşalım Nasil gecti ? Nerdesin sen suan ? Hepsini ozel konusuruz tabiki yemek konusunuda Gideyim dizime bakayim arkadaslar gelmeden . Bugun burda Superbowl anlamiyorum zaten kurallari zorla bakmak zorundayim aksama neymis kacirmamam lazim mi yarin'dan sonra msn de gorusuruz yaw mektub yazar gibi oldum sustum ben ve kactim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Nasil gecti ? Nerdesin sen suan ? Hepsini ozel konusuruz tabiki yemek konusunuda Gideyim dizime bakayim arkadaslar gelmeden . Bugun burda Superbowl anlamiyorum zaten kurallari zorla bakmak zorundayim aksama neymis kacirmamam lazim mi yarin'dan sonra msn de gorusuruz yaw mektub yazar gibi oldum sustum ben ve kactim sorular çoook zor,yarın cevaplasam olur mu,TV'de bekçiler kralı çıkmış da,hem yarın sabah işte var.......görüşrüz canum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 sorular çoook zor,yarın cevaplasam olur mu,TV'de bekçiler kralı çıkmış da,hem yarın sabah işte var.......görüşrüz canum sen buyumeyecen demı mavı. eger dusunuyorsan buyumeyı ablan angelı dınle bakıyım sankı oda cok buyumuste sen en ıyısı abınızden alın:D Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 sen buyumeyecen demı mavı. eger dusunuyorsan buyumeyı ablan angelı dınle bakıyım sankı oda cok buyumuste sen en ıyısı abınızden alın:D hahahahahahahahahahahah büyüyene bakın...ikinize de iyi geceler canlarım. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 canım benim,nerelerdesin..sen benim ev arkadaşım olacan,sonra sercan bize bakacak... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 canım benim,nerelerdesin..sen benim ev arkadaşım olacan,sonra sercan bize bakacak... canim hic sorma obur tarafta fazla yokum yine ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 canim hic sorma obur tarafta fazla yokum yine ... neden,neden,neden.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 sen bılmezsın sen daha kucuksun mavı buyude gel canım hem bı kere ben exlımle konustum demı angel Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Şimdi,ne diyem sana ben Angel,gel bakem demedim mi sana Şirin olayını yasakla buna Hem ben yüz yaşındayım,ben diyom Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Şimdi,ne diyem sana ben Angel,gel bakem demedim mi sana Şirin olayını yasakla buna Hem ben yüz yaşındayım,ben diyom ya kardesım nıye karısıyon ya oh ıyı ettık konustuk daha cok konusuyoduk sanırım angel de kıskandı aramıza gırdı haıınnnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.