Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 yapma ya ben bir kamu görevlisiyim;arkamda devlet var ha kamu personelini tehditten yersin 10 ayı benim arkamda da FBI, CIA ve onumde de Canan var ( en iyi dostum ) hatta yaninma bile iki tanimadim Amerikali var ortadayim gelin dovun bakalim kim kimi yok ediyor Biliyorsun bu Amerikanlilara guvenilmez valla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 benim arkamda da FBI, CIA ve onumde de Canan var ( en iyi dostum ) hatta yaninma bile iki tanimadim Amerikali var ortadayim gelin dovun bakalim kim kimi yok ediyor Biliyorsun bu Amerikanlilara guvenilmez valla yaf bırak benim arkamda dağ gibi ben varım;acayip karate bilirim Angelim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 bende Kick boxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ders almistim gecen sene (aerobic kursu alomus olsada ) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 ben de Osmanlı tokadı yeteneği var,tamamen yerli Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 bende de ne tokati olsun ozaman ??? bir dusuneyim..... Buldum! TU- KIULERIN Tokati var Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 bende de ne tokati olsun ozaman ??? bir dusuneyim..... Buldum! TU- KIULERIN Tokati var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 ***Bahardayız Şimdi bahardayız şimdi umut türküleri söylüyoruz doğayla birlik istemiyoruz akşam olsun sindiriyoruz hücrelerimize güneşi yürüyoruz yarınlara doğa açarken çiçek çiçek yürüyoruz yarınlara bahardayız şimdi gebeyiz yarınlara doğayla birlik susamışlara su verme zamanıdır açıl serpil kenetlen bir senfonidir pikapta dönen doğal bir senfoni yarınlara yönelen el ele verip kendimizi bir ırmağa bırakıp baharı ciğerlerimize çekip yürüyoruz yarınlara doğa açarken çiçek çiçek yürüyoruz yarınlara Zeki Ergin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 elıne saglık angel guzel resımler valla ben sıırı bıraktım resımlere hep bakıyom tesekkurler canım guzel olmus Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Happy Halloween!!!!!!! treats toplama basliyayimmmmmm treats vermeyene tricks yapayim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Bugunun bitmesine tam bir saat ve 50 dakika var burda. Tam deftere birseyler yaziyordum Tarihe baktim 1.11. Bugun benim sevdigim bir ogretmenimin yas gunu oldugu aklima geldi. Aslida sevdigim iki ogretmenlerim var benim. Biri ilk Almanya'ya geldigimde 1 den 4 de kadar ogretmenimdi. Almancam yok ken cok yardim etti bana ve Anneme. Cok severdim ogretmeni cok guzel bazen hic anlamadim ilginc dersleri ogretti bana. Sayesinde ilk okulda bir gece kala bilmisti bizim sinif hayalerinize inanin ve gerceklestirin derdi. Bir dedigini hic unutmucam. 4. sinifta son gunler beraberdik bizim sinif cok tutkundu birbirine. Artik sinif ayrilcak ve ogretmenimiz bizim ilk adimlarimizda yanimazda oldugu gibi olmucakti. Demisti sizleri ozlicem ama sizler beni unutcaksiniz guzel yillar onunuzde. Cogu unuttu... ben unutamadim dediklerini. O zaman kendime soz vermisdim ne zaman ogretmenimi gorsem selam vercem diye Bizler kucuk kuslar gibiydik kanatlarimiz actik yavasca acilip, ucmayi ogrendi..uctuk gittik.. Ikinci ogretmenim bugun yas gunu olan. Sadece iki sene bana guzel derslerimi ogretti cunku ben tasindim uzaklara. Ikinci ogretmenim din dersini bizlere yapdirmazdi tek musluman aralarinda oldugum icin ya hep beraber ve denisik etnikler yavasca okula geldigi icin hayatin filosofisini yapardik o yasda ne anliyorsak Arkadasliktan konusurduk siirler yazardik halen o arkadas siiri bende cok berbat yazmisim ama bana o anda ne kadar masum oldugumu hatirlatiyor. Bu ogretmenim bana Turk Bayramlarinda okula gittigimde evime gitmemi ilk soyleyen ogretmen di. Bayraminiz derdi ailenle beraber ol izin veriyorum.. Bize cok ogretti hayatti, dostlugu ve barisi.... seneler sonra her sene mutlaka yazardim yas gunu ici. 4 sene oldu yazmayali.... Ama bugun burdan ( Ani defteri degilmi nasil olsa ? ) onlara tesekkur etmek istedim. Ben sizi unutmadim ve unutmam da keske sizin gibi daha cok candan kalbinle ogretmen olsa bu dunya'da Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 hayat ne kadarda tokat atma calissada ayakda durabilmek onemlidir.........Bazen dussekte kalkmak onemlidir..... gelecek neleri getirceni bilmesekte yasamak onemlidir......... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 sagol canim gercekten de guzel ben hep biliyordum beni sevdigini hayal bile ediyorsun demek Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Söğüt ağaçlarının Bulutsu serinliği Gümüşsü bir renge Çevirirken akşamı Uzak dağbaşlarını düşürür aklına Çıkar sedef kakmalı Gümüş çakını o zaman Bir dal kes ışkınlardan Ve usulca yaslan Yaşlı bir çınarın yorgun göğsüne Çınarlar ki ağırbaşlı Ve biraz bilgedirler Yorgun ve kederli Gövdeleriyle onlar Nice öyküler dinlemiş Çok umur görmüşlerdir Nice aşkların tanığı Nice gizlerin suskun Taşıyıcısıdır çınarlar Ve bu yüzden saygın Bir yerleri vardır Halk duyarlığında Ve derler ki onlar için Kendilerinden başkasını ele vermemişlerdir ................. (AHMET TELLİ) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 :deli: TATILDEYIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :deli: Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Nerde benimkiler ??? Ben geldim sizlere bak neler getirdim ( canlarim facebooktan gosteririm siz kimlersiniz biliyorsunuz zaten ) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Hoşgeldin Angel........meyfeli bir tarta ne dersin ............afiyet olsunnn..... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Nerde benimkiler ??? Ben geldim sizlere bak neler getirdim ( canlarim facebooktan gosteririm siz kimlersiniz biliyorsunuz zaten ) ben çok hastayım canım.ilk defa korkuyorum bu kadar...uyumak,gözlerimi kapatmak istemiyorum...sadece aydınlık,sadece bu an...facebooka döneyim ama Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Hoşgeldin Angel........meyfeli bir tarta ne dersin ............afiyet olsunnn..... Canim benim beraber yemeye ne dersin ? ben çok hastayım canım.ilk defa korkuyorum bu kadar...uyumak,gözlerimi kapatmak istemiyorum...sadece aydınlık,sadece bu an...facebooka döneyim ama gecmis olsun mavicim. Duydum yerlesmisin hayirli uyurlu olsun ama seneye Istanbulda olursan ugrucam sana unutmadim halen Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Canim benim beraber yemeye ne dersin ? Tamam bak sabahta oldu ben bişeyler daha hazırlıyım sende çay yap(umarım çay yapmayı biliyorsundur )birlikte yiyelim godzi gelmeden yoksa bize bişey kalmas Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 caylar hazir!!!! godzi nasil acaba bayadir gormedim olsun oda gelsin kiyaman ki ona verdim herseyi yiyoryor cunku Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 caylar hazir!!!! godzi nasil acaba bayadir gormedim olsun oda gelsin kiyaman ki ona verdim herseyi yiyoryor cunku bize de var mı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 sensiz olur mu hic hep kendini davet emi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.