Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yapma ya :angry: ben bir kamu görevlisiyim;arkamda devlet var ha :P kamu personelini tehditten yersin 10 ayı :lol:

benim arkamda da FBI, CIA ve onumde de Canan var ( en iyi dostum :P ) hatta yaninma bile iki tanimadim Amerikali var ortadayim gelin dovun bakalim kim kimi yok ediyor :P Biliyorsun bu Amerikanlilara guvenilmez valla :lol:

Gönderi tarihi:
benim arkamda da FBI, CIA ve onumde de Canan var ( en iyi dostum :P ) hatta yaninma bile iki tanimadim Amerikali var ortadayim gelin dovun bakalim kim kimi yok ediyor :P Biliyorsun bu Amerikanlilara guvenilmez valla :lol:

yaf bırak :P benim arkamda dağ gibi ben varım;acayip karate bilirim Angelim :D

Gönderi tarihi:

herbst-bild_7850.jpg

herbst007.jpg

herbst2.jpg

20070914183449_herbst.jpg

***Bahardayız Şimdi

bahardayız şimdi

umut türküleri söylüyoruz doğayla birlik

istemiyoruz akşam olsun

sindiriyoruz hücrelerimize güneşi

yürüyoruz yarınlara

doğa açarken çiçek çiçek

yürüyoruz yarınlara

bahardayız şimdi

gebeyiz yarınlara doğayla birlik

susamışlara su verme zamanıdır

açıl

serpil

kenetlen

bir senfonidir pikapta dönen

doğal bir senfoni

yarınlara yönelen

el ele verip

kendimizi bir ırmağa bırakıp

baharı ciğerlerimize çekip

yürüyoruz yarınlara

doğa açarken çiçek çiçek

yürüyoruz yarınlara

Zeki Ergin

Gönderi tarihi:

Bugunun bitmesine tam bir saat ve 50 dakika var burda. Tam deftere birseyler yaziyordum Tarihe baktim 1.11.

Bugun benim sevdigim bir ogretmenimin yas gunu oldugu aklima geldi.

Aslida sevdigim iki ogretmenlerim var benim. Biri ilk Almanya'ya geldigimde 1 den 4 de kadar ogretmenimdi. Almancam yok ken cok yardim etti bana ve Anneme. Cok severdim ogretmeni cok guzel bazen hic anlamadim ilginc dersleri ogretti bana. Sayesinde ilk okulda bir gece kala bilmisti bizim sinif hayalerinize inanin ve gerceklestirin derdi. Bir dedigini hic unutmucam. 4. sinifta son gunler beraberdik bizim sinif cok tutkundu birbirine. Artik sinif ayrilcak ve ogretmenimiz bizim ilk adimlarimizda yanimazda oldugu gibi olmucakti. Demisti sizleri ozlicem ama sizler beni unutcaksiniz guzel yillar onunuzde. Cogu unuttu... ben unutamadim dediklerini. O zaman kendime soz vermisdim ne zaman ogretmenimi gorsem selam vercem diye :)

Bizler kucuk kuslar gibiydik kanatlarimiz actik yavasca acilip, ucmayi ogrendi..uctuk gittik..

Ikinci ogretmenim bugun yas gunu olan. Sadece iki sene bana guzel derslerimi ogretti cunku ben tasindim uzaklara. Ikinci ogretmenim din dersini bizlere yapdirmazdi tek musluman aralarinda oldugum icin ya hep beraber ve denisik etnikler yavasca okula geldigi icin hayatin filosofisini yapardik o yasda ne anliyorsak :) Arkadasliktan konusurduk siirler yazardik halen o arkadas siiri bende cok berbat yazmisim ama bana o anda ne kadar masum oldugumu hatirlatiyor. Bu ogretmenim bana Turk Bayramlarinda okula gittigimde evime gitmemi ilk soyleyen ogretmen di. Bayraminiz derdi ailenle beraber ol izin veriyorum.. Bize cok ogretti hayatti, dostlugu ve barisi.... seneler sonra her sene mutlaka yazardim yas gunu ici. 4 sene oldu yazmayali....

Ama bugun burdan ( Ani defteri degilmi nasil olsa ? ) onlara tesekkur etmek istedim. Ben sizi unutmadim ve unutmam da keske sizin gibi daha cok candan kalbinle ogretmen olsa bu dunya'da :clover:

wild_native_sunflower.jpg

Gönderi tarihi:

Söğüt ağaçlarının

Bulutsu serinliği

Gümüşsü bir renge

Çevirirken akşamı

Uzak dağbaşlarını

düşürür aklına

Çıkar sedef kakmalı

Gümüş çakını o zaman

Bir dal kes ışkınlardan

Ve usulca yaslan

Yaşlı bir çınarın yorgun göğsüne

Çınarlar ki ağırbaşlı

Ve biraz bilgedirler

Yorgun ve kederli

Gövdeleriyle onlar

Nice öyküler dinlemiş

Çok umur görmüşlerdir

Nice aşkların tanığı

Nice gizlerin suskun

Taşıyıcısıdır çınarlar

Ve bu yüzden saygın

Bir yerleri vardır

Halk duyarlığında

Ve derler ki onlar için

Kendilerinden başkasını ele vermemişlerdir

.................

(AHMET TELLİ)

Gönderi tarihi:
Nerde benimkiler ??? Ben geldim sizlere bak neler getirdim ( canlarim facebooktan gosteririm siz kimlersiniz biliyorsunuz zaten :D )

:P:P:P

ben çok hastayım canım.ilk defa korkuyorum bu kadar...uyumak,gözlerimi kapatmak istemiyorum...sadece aydınlık,sadece bu an...facebooka döneyim ama :)

Gönderi tarihi:
Hoşgeldin Angel........meyfeli bir tarta ne dersin :P

cerkezkizi_meyveli.JPG............afiyet olsunnn.....

Canim benim beraber yemeye ne dersin ?

:P:P:P

ben çok hastayım canım.ilk defa korkuyorum bu kadar...uyumak,gözlerimi kapatmak istemiyorum...sadece aydınlık,sadece bu an...facebooka döneyim ama :)

gecmis olsun mavicim. Duydum yerlesmisin hayirli uyurlu olsun ama seneye Istanbulda olursan ugrucam sana unutmadim halen ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.