Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Bugun bizimkilere Brownies yaptim geri kalani sizlere yollayim affiyetle yiyin icecekler de sizden olsun Yapma be Angelim...hepsini yolla Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 bedava degil bir brownie ye 5 alliyorum tr denseniz milyon, avrupadan euro, ingilteredeyseniz ama Pound ve Amerika ise dollar geri kalan ulkeler pound la odesin lutfen biraz tatil parasi yapmam gerek. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 yorum yok hersey ıcınde Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıs bu pıkolatının hepsını ısıtıyorum ne sen ne bahar ne mavı hıc bırınıze yuuk cunku ben dogum gunu cocuguyum unutmayın ha Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ehm pardon o iki gun onceydi simdi bizden sin ozel degilsin Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıss pastayı al bana gelsene denız kızıda kahve yaptııı kıskısa oyurcazzz erkekler yokkk Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kısss angel eger goturursen sana erık yok 1 ton erık gonderıcem gıtmezsen eger Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kısss angel eger goturursen sana erık yok 1 ton erık gonderıcem gıtmezsen eger ama gec gordum gittim bile oraya erikleri kaybettim mi simdi Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 erık fılan tok ortada gel pastayıda unutma Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 dogru valla Sercan erik zamani gecti ya ! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıss bahar ortalıgı karıstırmasana surda bı ısı baglamaya calsıyorum yok angle sen bahara ınanma o senı kıskanıyo erıklerın olacak dıye.ben erıklerı stokladım kabul ettıgın gıbı 1 saatte kapının onunde olacak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıss bahar ortalıgı karıstırmasana surda bı ısı baglamaya calsıyorum yok angle sen bahara ınanma o senı kıskanıyo erıklerın olacak dıye.ben erıklerı stokladım kabul ettıgın gıbı 1 saatte kapının onunde olacak Aman dur sercan erikleri benim kadar seven yok bak inanirim kapinin ununde beklerim gelmezler o zaman yandin sen Erzurumda tanidiklar vardi unutma hani bizim komsular vardiya ordan lar yollarim pesine doverler seni Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 yok angel kandırıyoooo erık zmanı o yok olur sen ınanma ona Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Evet benim bildigime gore Mayis da cikiyorlar. Erbay nerde ? O Erikleri seviyor butun erik bilgisini biliyordur eminim benim kadar sevemez ama Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ben cıkıyorum artık baska bır gun hep beraber oturuz ıyı geceler mavı.angel. sercan ve denızkızı... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ne tesaduf valla bende cıkıyordum. baktım sende cıkıyor mussun bahar sanada ıyı geceler tekrar gorusmek uzere Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ne tesaduf valla bende cıkıyordum. baktım sende cıkıyor mussun bahar sanada ıyı geceler tekrar gorusmek uzere hey sen bana bye demek yokmu ? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 hey sen bana bye demek yokmu ? Bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!Oldu mu ANGELİM....heheh ben geldim,yoksun...nese ben yatem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!Oldu mu ANGELİM....heheh ben geldim,yoksun...nese ben yatem Bugun fazla buralara ugramadim bende sana iyi geceler dileyim burdan veeeeeeeeee gunaydin yarin sabah okursan diye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Elveda Elveda korkularım, umutlarım Elveda yalnızlıklarım, anılarım Siirlerim sarkılarım ve asklarım, Sizede elveda.. Elveda çocuklarım, dostlarım Kadınlarım, ayrılıklarım ve hayatım Sizlere de elveda Iste geldim, gidiyorum... Elveda gezdigim kentler, Dolastigim sokaklar, caddeler Elveda ülkem, Elveda küçülen dünya Elveda ey telasli kalbim Elveda odam, yatagim, ranzam Defterim, kalemim ve kitaplarim Elveda sesim, solugum, israrli bakislarim Hepinize elveda Iste geldim, iste gidiyorum... K. Yilmaz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Yukarda ki şiir bana mı? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Yukarda ki şiir bana mı? kendime armagan ettim canim Dun burda kristof kolomb Gunuydu. 1492 yılında Amerika’yı keşfeden Kristof Kolomb’u anmak amacıyla Columbus Günü olarak kutlanıyormus kasimin ikinci pazartesi gunleri... Okullar kapaliydi ama is yerleri malesef degil Dusunuyorum Kristof Kolomb iyimi yapmis Amerika yi kefs etmeyle ama o onmasaydi baskasi olcak ti yine kulturler yok olcakti orda yasayan Kizilderilerin yasami bence cok ilginc di hatirladigima gore.... Mavi sana o zaman bunu yollayim belki hosuna gider.... ELVEDA Taşım toprağım senden Ayrılmakta varmış Buralardan gitmek Çocukluğumun geçtiği Sokakları caddeleri bir kenara koyup Mazimizi sevdiğimizi Anamızı kardeşimizi Canımı dostumu Bir kenara koyup gitmekte Varmış Gurbet ele Var mıdır sevdiğim orda da Gök yüzüne yıldızlara yakın Var mıdır bir tepe bilmem Ama inan hep yıldızlara Sana bakcam Ben şimdi hangi Evin penceresinin Altında bekliçem saatlerce Senin bir gölgeni Göre bilmek için Hangi sokaklarda Yürü cem Hangi tepede sana Şiirler yaza cam Hangi gülü koklu cam Hangi yıldızla kadeh kaldıracam Ah be gülüm Yazımızda gurbet ele Gitmekte varmış Senden ayrılmak da Elveda,elveda dostlar dost kalanlar sevdiğim elveda Anam kardeşlerim elveda taşım toprağım gezdiğim sokaklar Şiirler yazdığım tepem sana da elveda ELVEDA GÜLÜM ELVEDA Yazar:Rıza ÖZTEKİN Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 kendime armagan ettim canim Dun burda kristof kolomb Gunuydu. 1492 yılında Amerika’yı keşfeden Kristof Kolomb’u anmak amacıyla Columbus Günü olarak kutlanıyormus kasimin ikinci pazartesi gunleri... Okullar kapaliydi ama is yerleri malesef degil Dusunuyorum Kristof Kolomb iyimi yapmis Amerika yi kefs etmeyle ama o onmasaydi baskasi olcak ti yine kulturler yok olcakti orda yasayan Kizilderilerin yasami bence cok ilginc di hatirladigima gore.... Mavi sana o zaman bunu yollayim belki hosuna gider.... ELVEDA Taşım toprağım senden Ayrılmakta varmış Buralardan gitmek Çocukluğumun geçtiği Sokakları caddeleri bir kenara koyup Mazimizi sevdiğimizi Anamızı kardeşimizi Canımı dostumu Bir kenara koyup gitmekte Varmış Gurbet ele Var mıdır sevdiğim orda da Gök yüzüne yıldızlara yakın Var mıdır bir tepe bilmem Ama inan hep yıldızlara Sana bakcam Ben şimdi hangi Evin penceresinin Altında bekliçem saatlerce Senin bir gölgeni Göre bilmek için Hangi sokaklarda Yürü cem Hangi tepede sana Şiirler yaza cam Hangi gülü koklu cam Hangi yıldızla kadeh kaldıracam Ah be gülüm Yazımızda gurbet ele Gitmekte varmış Senden ayrılmak da Elveda,elveda dostlar dost kalanlar sevdiğim elveda Anam kardeşlerim elveda taşım toprağım gezdiğim sokaklar Şiirler yazdığım tepem sana da elveda ELVEDA GÜLÜM ELVEDA Yazar:Rıza ÖZTEKİN evet,evet bu banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.