Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 AKP ve DTP arasında 'ihale' kavgası çıktı. AKP Ağrı Milletvekili Kaya, DTP'li Üçer'in kendisini PKK'ya şikayet ettiğini belirterek kürsüden savcıları göreve çağırdı. AKP’li Kaya Üçer’in sözlerine “bu arkadaş devletin kaynakları diyor, bu devletin kaynaklarının 300 milyar doları senin desteklediğin örgüte gitti be” diye karşılık vermesi, gerginliğe yol açtı. DTP’li Kaplan, "parti tüzel kişiliğine ağır hakaret olduğu” gerekçesiyle söz isterken, Meclis İdare Amiri ve Muş Milletvekili Sırrı Sakık ise AKP’lilere “sayısal çoğunluklarına güveniyorlarsa hodri meydan, linç edin bizi” diye bağırdı. Kaya, DTP’li Üçer’in kendisini şikayet ettiğini belirterek “hem de nereye biliyor musunuz, dağa şikayet etti dağa” dedi. Kaya, Meclis kürsüsünden Üçer hakkında ihbarda bulunduğunu söyledi. -“300 MİLYAR DOLAR SENİN DESTEKLEDİĞİN ÖRGÜTE GİTTİ BE”- BENİ DAĞA ŞİKAYET ETTİ”- Kaya, 20 gün önce DTP’li Üçer’in kendisini aradığını ve İstanbul Kartal adliyesindeki işçilerin durumu konusunda hakaret ettiğini belirterek, “Beni şikayet etti, beni dağa şikayet etti. Ben de buradan ihbar ediyorum, savcılara inanıyorum. Ölüme varım. Ne yaparsanız yapın. Ağrı’dan milletvekili çıkaramadığınız için hıncınızı alıyorsunuz” dedi. aktif haber şimdi bazılarına göre bu millet vekilleri kürtleri temsil ediyor sormak lazım Sn ağrı millet vekili cemal kayamı yoksa dtplileri kürtleri temsil ediyor? Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 AKP ve DTP arasında 'ihale' kavgası çıktı. AKP Ağrı Milletvekili Kaya, DTP'li Üçer'in kendisini PKK'ya şikayet ettiğini belirterek kürsüden savcıları göreve çağırdı. AKP’li Kaya Üçer’in sözlerine “bu arkadaş devletin kaynakları diyor, bu devletin kaynaklarının 300 milyar doları senin desteklediğin örgüte gitti be” diye karşılık vermesi, gerginliğe yol açtı. DTP’li Kaplan, "parti tüzel kişiliğine ağır hakaret olduğu” gerekçesiyle söz isterken, Meclis İdare Amiri ve Muş Milletvekili Sırrı Sakık ise AKP’lilere “sayısal çoğunluklarına güveniyorlarsa hodri meydan, linç edin bizi” diye bağırdı. Kaya, DTP’li Üçer’in kendisini şikayet ettiğini belirterek “hem de nereye biliyor musunuz, dağa şikayet etti dağa” dedi. Kaya, Meclis kürsüsünden Üçer hakkında ihbarda bulunduğunu söyledi. -“300 MİLYAR DOLAR SENİN DESTEKLEDİĞİN ÖRGÜTE GİTTİ BE”- BENİ DAĞA ŞİKAYET ETTİ”- Kaya, 20 gün önce DTP’li Üçer’in kendisini aradığını ve İstanbul Kartal adliyesindeki işçilerin durumu konusunda hakaret ettiğini belirterek, “Beni şikayet etti, beni dağa şikayet etti. Ben de buradan ihbar ediyorum, savcılara inanıyorum. Ölüme varım. Ne yaparsanız yapın. Ağrı’dan milletvekili çıkaramadığınız için hıncınızı alıyorsunuz” dedi. aktif haber şimdi bazılarına göre bu millet vekilleri kürtleri temsil ediyor sormak lazım Sn ağrı millet vekili cemal kayamı yoksa dtplileri kürtleri temsil ediyor? Ortada rusvet alan, dalaverecilik yapanlari desifre eden durust insanlar Kurtleri temsil edebilir. Sayin Kaya Ucer ne zaman Kurtlere yapilan baskiya ya da yasaklara karsi tavir koydu ki adam bizleri temsil ediyor diyelim! Baskiya ve haksizliklara tek tavir koyabilen su ana kadar DTP partisidir. Iste size Kurt oglu Kurt olarak cevabim! Isterseniz forumdaki diger 100 Kurt arkadasima da sorun, isterseniz gidin gizli bir referandum yapin ve ogrenin Kurtler kimler tarafindan temsil edilmek isteniyor! Kalkip bana Kars gibi etnik yapisi cok karisik olan ve insanlarin bir nevi karis icinde yasadigi bir ili atesin ve baskinin merkezi olan bir Diyarbakir'la, bir Sirnak'la, bir Hakkari'yle kiyaslamayin! Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Ortada rusvet alan, dalaverecilik yapanlari desifre eden durust insanlar Kurtleri temsil edebilir. Sayin Kaya Ucer ne zaman Kurtlere yapilan baskiya ya da yasaklara karsi tavir koydu ki adam bizleri temsil ediyor diyelim! Baskiya ve haksizliklara tek tavir koyabilen su ana kadar DTP partisidir. Iste size Kurt oglu Kurt olarak cevabim! Isterseniz forumdaki diger 100 Kurt arkadasima da sorun, isterseniz gidin gizli bir referandum yapin ve ogrenin Kurtler kimler tarafindan temsil edilmek isteniyor! Kalkip bana Kars gibi etnik yapisi cok karisik olan ve insanlarin bir nevi karis icinde yasadigi bir ili atesin ve baskinin merkezi olan bir Diyarbakir'la, bir Sirnak'la, bir Hakkari'yle kiyaslamayin! Aldığınız oylardam belli oluyor zaten ...akp ve diyer partilere oy verenlerde ya asimile olmuştur yada kürt ***** sanırım!! Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Aldığınız oylardam belli oluyor zaten ...akp ve diyer partilere oy verenlerde ya asimile olmuştur yada kürt ***** sanırım!! Merak etmeyin DTP onumuzdeki secimlerde CHP'yi geride birakir zaten! Siz hic merak etmeyin! ***** Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Merak etmeyin DTP onumuzdeki secimlerde CHP'yi geride birakir zaten! Siz hic merak etmeyin! ***** Dtp pkk nın siyasi kolumudur sizce? dtpli vekiller pkkyı ve terörist başı,çocuk katili,tecavüzcü öcalanı savunduğunda kürtlerin hakkınmı savunmuş oluyor?yada bunları savunması sizce doğrumu.. işte dtp nin yaptığı bugün bile yaptıkları ortada Bingöl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'ne saldıran ve öldürülen PKK'nın canlı bombası teröist Meral Tekinalpa Suruç Belediyesi'ne ait ambulans tahsis edilmiş yani bu milletin parasıyla alınan devlete ait ambulans bu milletin evlatları asker ve polise saldran teröriste tahsis ediliyor...tahsis eden ise dtp belediyesi işte zihniyet pkkcı dtpliler kürtleri temsil etmiyor.. Alıntı
Misafir kafkasx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Dtp pkk nın siyasi kolumudur sizce?dtpli vekiller pkkyı ve terörist başı,çocuk katili,tecavüzcü öcalanı savunduğunda kürtlerin hakkınmı savunmuş oluyor?yada bunları savunması sizce doğrumu.. işte dtp nin yaptığı bugün bile yaptıkları ortada Bingöl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'ne saldıran ve öldürülen PKK'nın canlı bombası teröist Meral Tekinalpa Suruç Belediyesi'ne ait ambulans tahsis edilmiş yani bu milletin parasıyla alınan devlete ait ambulans bu milletin evlatları asker ve polise saldran teröriste tahsis ediliyor...tahsis eden ise dtp belediyesi işte zihniyet pkkcı dtpliler kürtleri temsil etmiyor.. bazan ya sev ya terket sözünü tutuyorum....pkk zihniyetleri için geçerli ya sev ya terket işte kuzey ırak.biz bize yeteriz lazıyla çerkeziyle pkk cı olmayan kürdümüzle.!!!!!!!!! Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Dtp pkk nın siyasi kolumudur sizce?dtpli vekiller pkkyı ve terörist başı,çocuk katili,tecavüzcü öcalanı savunduğunda kürtlerin hakkınmı savunmuş oluyor?yada bunları savunması sizce doğrumu.. işte dtp nin yaptığı bugün bile yaptıkları ortada Bingöl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'ne saldıran ve öldürülen PKK'nın canlı bombası teröist Meral Tekinalpa Suruç Belediyesi'ne ait ambulans tahsis edilmiş yani bu milletin parasıyla alınan devlete ait ambulans bu milletin evlatları asker ve polise saldran teröriste tahsis ediliyor...tahsis eden ise dtp belediyesi işte zihniyet pkkcı dtpliler kürtleri temsil etmiyor.. Degil efendim... PKK'nin gucu nedeniyle haliyle etkileniyor ya da cekiniyor olabilirler ama bu onlarin PKK'ya yatakcilik ettikleri anlamina gelmez. Bakin Abdulmelik Firat'in iddiasina Zaman Gazetesinde! Turkiye'nin en buyuk tirajli gazetesinde: PKK'nin Kurtleri Islam'dan ve adetlerinden uzaklastirmak icin Ergenekon tarafindan kuruldugunu soyluyor ve kanitlayabilecegini de iddia ediyor. Ben hep dedim ve yine tekrarliyorum: PKK'nin varligi Turkiye'de ne Kurtlere yaradi ne de Turk halkina. Sadece bir kesime yaradi. O da sizce hangi kesim siz bir tahmin edin. **** Artik gozlerimizi acip bizleri birbirimize dusuren bu tehlikeli elitistlerden kurtulmamiz lazim. Tartisalim! Yani PKK'ya gonullu gitmis bir suru gencecik insan yine sonucta derin devletin planlarina alet edilmislerdir ve bunun farkinda degillerdir! Gun aydinlik gunu! Zaman baris zamani, temizleyelim ulkeyi derin devletten! O zaman ne PKK kalir ne de aramizdaki bu anlasmazliklar! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 bazan ya sev ya terket sözünü tutuyorum....pkk zihniyetleri için geçerli ya sev ya terket işte kuzey ırak.biz bize yeteriz lazıyla çerkeziyle pkk cı olmayan kürdümüzle.!!!!!!!!! Neden bu zihniyeti dışlamak yerine neden eleştiri getirdiğiniz bu zihniyet hala var kısmını sorgulamıyorsunuz? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.