Φ Suheyla Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 İncil de kadının yerini görmemek mi? Her erkeğin bir kadından dünyaya geldiğini vurgulayan kutsal kitabımız için ,ben yeniden okumanı tavsiye ederim kardeşim.. erkeğin ,evlendiği karısına nasıl davranması gerektiğini vurgulayan,nasıl sevmesi gerektiğini vurgulayan ayetleri yeniden okumalısın.Erkek ,ailesini bırakacak,karısına bağlanacak,ikisi tek beden olacak.. sadece oku,yeniden yeniden oku.. İslamda ki 4 kadını da düşünmeden önce,ikinci eşin nasıl alınması gerektiği konusuna dikkat edersen,olayın hiçte yaşananlar gibi olmadığı açıktır.. Kurani savunurken, Tevrat veya Incil gibi diger kitaplar ile kiyas etmek hatadir. Cunku bugunku ortamda, Hristiyan ulkeler sekulerdir. Onlarin kutsal kitaplarini devlet resmen tanimaz. Kanunlar bu kutsal kitaplara dayanmaz. Oysaki, Islam ulkelerinde durum ayni degildir. Seriat Kanunlari Kuran ve Hadislere dayanarak halan 1400 sonra orta cagda kalmis insanlar gibi kadinlari erkeklerin mallari gibi gorurler. Seriat altinda, erkeklerin kadinlari dovmesi onlara Allah tarafindan verilmis haklaridir. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Kurani savunurken, Tevrat veya Incil gibi diger kitaplar ile kiyas etmek hatadir. Cunku bugunku ortamda, Hristiyan ulkeler sekulerdir. Onlarin kutsal kitaplarini devlet resmen tanimaz. Kanunlar bu kutsal kitaplara dayanmaz. Oysaki, Islam ulkelerinde durum ayni degildir. Seriat Kanunlari Kuran ve Hadislere dayanarak halan 1400 sonra orta cagda kalmis insanlar gibi kadinlari erkeklerin mallari gibi gorurler. Seriat altinda, erkeklerin kadinlari dovmesi onlara Allah tarafindan verilmis haklaridir. Sevgili Suheyla ; Hoşgeldiniz. Nasılsınız ? Ben de Nerede Kaldı Bu Suheyla Hanım Diye Düşünüyordum. Bir Kaç Gündür Hep Aklımdaydınız. Size, Tekrar Tekrar Hoşgeldiniz Diyorum. Safalar Getirdiniz. Ama Bu Sefer, Öyle Onlarca Soruyu Tek Seferde Sormak Yok. Tamam mı, Anlaştık Değilmi ? Sabah Buralarda Olursanız, Uzun Uzadıya Tartışırız Sizinle. Ne Dersiniz? Biz Şimdilik Hoşcakalın Diyoruz... Saygılarımızla. Doğan Gülbudak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.