Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 arkadaşlar bu günümüzün kısaca nasıl geçtiğini paylaşalım derim.... forum sakinleri kapanışı yapalım lütfen Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 bu günüm oldukça sıkıcı ve sakin geçti.. bir o kadar da sinirlilendim; sanki birileri bana şaka yapıyormuş gibi sakız çiğneyenlerin ortasında kaldım, o anı hatırlamak bile istemiyorum.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Benim burda suan saat 16.47 Gunum simdiye kadar cok guzel geciyor. Sadece toplam 3 saat calistim patron evde nasil olsa bugun gittim koleje yazildim aksama alis veris yapmaya gidecegiz. Bizim kucuk bir yasina gircek ve bir arkadasimin yas gunu var hediye almam lazim. ismalladim bogullar geldi simdide burdayim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 [zamanın şimdiye dek güzel geçmiş anlaşılan ama bizim burda gün bitti malum saat 00:58 şuan.. hediye ne aldın (aramızda kalsın )bu foruma takılıyorsa söyleme tabi. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 hediye daha almadim aksama (2 saat sonra) gitcez almaya. kucukluye backyardigans den birsey alcam arkadas da biraz karasizim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 her ikisininde doğum gününü kutlarım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 sagol bebegin Annesi selam soyluyor ve oda tesekkur ediyor Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 sevgili günlük.. bu günüm harikaydı hem de tarifi imkansız... umarım diğer arkdasların da güzel geçmiştir.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 gunum idare eder ama facebook'ta iki eski arkadaslari buldum. Birtanesi nisanlanmis onun icin cok sevindim. kucuk kiz parti yaptigi icin dun aksamdan beri 8 kiz vardi evde baya sesli gecti gunum galba Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 partiden dolayı yorulmuşsundur. biraz dinlen Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 cocuk partisidi hepsinin yaslari 10 ile 14 arasi . Ama simdi oyle bir sessizlik varki cok ozlemisim hepsi gitti de Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 ben gunumun nasil gectigini anlatamam.gizli.. aksama kadar pasayla birlikteyim kogustaki arkadaslarima bile anlatmiyom Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 gülüyorsun... yani güselllllll Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 bu gün havuz keyfi yaptık akşama değin. süperdi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 disarda yemek yedim...... butun gun evdeyim pcnin onunde hic de sevmem aslinda Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 3 günlük tatilden döndüm az önce. sanırım sırtım çok yanmış Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 3 günlük tatilden döndüm az önce. sanırım sırtım çok yanmış Tatil nasil gecti ? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 tatilim fena sayılmazdı ama daha ii geçmesini umardım. pek önemli değil nassıl olsa haftaya da GİDECEM. bu kez arsuz' a.. ama krem sürmeme rağmen sırtım acıyor.. bbu arada sorduğun için teşkürler Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 bugün fal açtırdım bana yol ve kısmet çıktı.. hadin hayırlısı.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 bugunum tembel gecti Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 bugunum tembel gecti seni uykucu seniiii Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 seni uykucu seniiii tembeldim ama uyumadim ki sadece hic bir sey yapmamisdim ....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.