Φ meysa Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 selam ben herzaman bu siteye tarot falına bakmak için giriyordum bu gün üye oldum . benide aranıza kabul ederseniz memnun olurum.ben evhanımıyım boş vakitlerimde internette takılmayı seviyorum fal burç,örgü örnekleri vs tekrar herkese saygı ve sevgilerimle by Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Hoşgeldin. Bende çok güzel örgü örnekleri biliyorum. Bir de Godzilla var, bizim eleman; o da çok iyi fal bakıyo valla. Alıntı
Φ meysa Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Hoşgeldin. Bende çok güzel örgü örnekleri biliyorum. Bir de Godzilla var, bizim eleman; o da çok iyi fal bakıyo valla. hoşbulduk rua teşekkürler Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Hoşgeldin. Bende çok güzel örgü örnekleri biliyorum. Bir de Godzilla var, bizim eleman; o da çok iyi fal bakıyo valla. Hosgeldin aramiza. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 bende cok iyi temizlik yaparim hg Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Hosgeldin aramiza. Hoşbulduuuk Godzilla'yı markete gönderdim cips ve içecek bişeyler alsın diye. nyx-fallen angel )Allahım ne uzun isim yaa( sen cipsleri tabaklara koy. meysa sen zaten hoşgeldin. Orada bir yer olacak, oraya oturuver. (artık onu da mı ben söyliycem yaaa) jön ev biraz dağıldı sen evi temizle "Çok güzel bulaşık yıkarım" diyen var mı? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Hoşbulduuuk Godzilla'yı markete gönderdim cips ve içecek bişeyler alsın diye. nyx-fallen angel )Allahım ne uzun isim yaa( sen cipsleri tabaklara koy. meysa sen zaten hoşgeldin. Orada bir yer olacak, oraya oturuver. (artık onu da mı ben söyliycem yaaa) jön ev biraz dağıldı sen evi temizle "Çok güzel bulaşık yıkarım" diyen var mı? Sende bulasiklari yika . Herkese is verdin nasil olsa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 bulasiklari makineye atsak makina yikasa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 bak bunu hic kimse dusunemedi olur aslinda Alıntı
Φ nemesiis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Selam bende yeni üye oldum... Tarot bakmak için girmiştim... Üye oldum fakat tarot sayfasını açamadım yardımcı olurmusunuz? Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Selam bende yeni üye oldum... Tarot bakmak için girmiştim... Üye oldum fakat tarot sayfasını açamadım yardımcı olurmusunuz? Hosgeldiniz nemesiis http://www.turkish-media.com/astroloji/ http://www.turkish-media.com/astroloji/tarot/ Alıntı
Φ kgurleyen Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 selam ben herzaman bu siteye tarot falına bakmak için giriyordum bu gün üye oldum . benide aranıza kabul ederseniz memnun olurum.ben evhanımıyım boş vakitlerimde internette takılmayı seviyorum fal burç,örgü örnekleri vs tekrar herkese saygı ve sevgilerimle by Foruma hoş geldin meysa....Dilerim burada umduklarını bulursun.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.