Φ VAKANA Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Bir yalanın bitmesine iki saat kala yataktan çıktılar. Kadının yüzündeki mutlu-mutsuz ifade erkeğin yüzündeki ifadesizliği dengeleyip performanslarını sonlandırmaları için gerekli zemini oluşturmuştu . O dakikada kadında erkekte bundan habersizdi elbette . Kadın sona yaklaştıkça hangi maskeyi takacağını şaşırmış ama bu şaşkınlık ona heyecanlı görüntüsü vererek durumu doğal seleksiyona sokmuştu . Oyunu esas kuran erkekti bu yüzden maskelerden iyi anlardı. Kadına ilk maskeyi bir kazıkla taktırmıştı ama hep kendi yediği kazıklara sızlanırdı. Kadın maskeyi , oyunu ve erkeği sevdi , erkek oyunun kurallarını belirlemenin tatminiyetini sevdi. Bu danışıklı dövüşün aşk oyununda hamleler önceden kestirilmeliydi - herzaman böyle olmuştu. Örneğin bir kavganın en şidetli yerinde taraflar bir sonraki hamleyi kestirebilme yetisine sahip olmuştu bu yüzden kavgada olsa oyun iyi gidiyordu. Ama bu sefer erkek hamlesini seçememişti . Kadından bir hamle bekliyordu ama herşey tuhaf şekilde normal gözükmüştü. Hangi maskeyi takacağını şaşırdığından ifadesizlik aynasını taktı böylece aralarındaki herşey sonsuza uzandı. Adam birkaç aydır iş dolayısıyla başka bir şehirde kalıyordu ve ancak haftasonları kadının yanına geliyordu. Vedalaşmalar, özlemler , telefon konuşmaları , sarılmalar rutin olmuştu ama asla bayağı değil çünkü oyunun hakkı verilmeliydi. İkiside gerekli yerde gerekli duyguyu verecek kadar pişmişti. Yataktan kalktıklarında değişen birşey olmadı. Ezberlerinde olan bir vedanın son provasını yapmaktaydılar. Kadın onu son görüşünün olduğunun kararını çoktan vermiş ama en ufak bir belirtisini göstermemişti. Sarıldılar - hoşçakal - seni seviyorum - görüşürüz ve gitti. Gelişmeler I Mekan : Kadının Evi Zaman : Erkek gittikten birkaç saat sonra Olay : Telefon çalar , kadın : - alo - selam gitti mi - evet - söyledin mi - hayır - hani söyleyecektin - söyleyemedim - bidaha mı görüşeceksin - hayır - gelirse ne yapacaksın - kapıyı açmayacağım - peki seni seviyorum - bende . Gelişmeler II Mekan : Otoyolda arabanın içi Zaman : Evden ayrıldıktan bikaç saat sonra Olay : Adam bir telefon numarası çevirir : - alo - selam nasılsın bakalım - nezamandır aramıyosun unuttun sanmıştım - iş güç uğraşıyoruz - özledim seni - bende seni - akşama müsait misin bişeyler yapalım . - olur ben sana güzel bir yemek hazırlarım yeriz . Böylece oyun kendi içinde yeni oyunlar yaratarak zaman ve mekanı sıkıştırdı. 4 parçaya ayrılan figüranlar tekrar kendi içlerinde bölünerek yeni bir oyunun kurallarını inşaya başladılar / Yeni maskelerin heyecanıyla perdeyi kapatmayı unutarak . Latest Echoes __________________ Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Bu burda kullandigim en agir kelime olacak sanirim ama LANET olsun böle yasam denen oyunlara Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 ne yani bu mudur ben gercekci diilim o zaman Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 gittikçe gelişen bir dünyada giderek yalnızlaşan bireylerin son çırpınışları.......... bence bundan gerisi deil....................... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Ne ararsan sen osun demis Mevlana... yazik olmus be insanliga.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 ne yani bu mudur ben gercekci diilim o zaman alınganlık yapma lütfen ben erkeğim , iş çevrem, arkadaş çevrem, tabiki hepsi deil ama malesef çoğu bu ..... bayanları bilemem.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 alinaglik yapan kim, sana diil tavrim ... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Ne bağrıyon barmak kadar çocuğa.. Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 şey bende alınganlık yapmak istemem ama tavır kime ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Ne bağrıyon barmak kadar çocuğa.. hay gözün cikmasin sayman, Allah ta seni güldürsün emi şey bende alınganlık yapmak istemem ama tavır kime ? yaw güzel abim, tavrim böyle hayati benimsemis sahte insanlara... delleniom iste bunlari düsündükce.. bos verin siz he diin gecin... kesinlikle size diildi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 yahu vakana resmen birilerine üstü kapalı mesaj yollamışsın......ama umarım yine tahminlerimde yanılırım ve sen o değilsindir........ ama hayat bu ne yaparsan yap değişmez...... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Eyer hayat buysa ben insanlari hiç tanimiyormusum.etrafima bakipta tanidigimi sandigim ama içini göremedigim insanlar bu kadarmi kötü ve siradanlasmis,alisilmis da ben farkinda deyilim bukadar olabilirmi?nerede o seni seviyorumlarin anlami,hayat yalan tamamda bu kadarmi yalan insanlar bu kadarmi ****...bunlari duyunca ,görünce hiçbirseye,hiçbir insanin söyleiklerine inancim kalmiyor.ne olu birisi çikipta bunlar yalan ,bu gibilerden çok az var desin...ask,sevgi,saygi,dürüstlük ve namus var desin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.