Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tartışma meselesi...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yıllarımı bu işe verdim diyemem ama yeterince tecrübelendiğimi düşünüyorum...

Burada çeşitli insanlar mevcut olabilir; ana hatlarıyla bazılarından bahsedelim:

- Üstünkörü kalıp bilgiyle mutlak gerçeğe ulaştığını sanıp hakkında farklı görüşlerde pek çok açıklama yapılan konuyu kendi sırrı gibi açıklayanlar...

- Tek amacı dine düşmanlık olup "sorguladığını" iddia edenler...

- Gerçekten bilmeyenler ve öğrenmek isteyenler...

Şimdi ilkindekilerin üslubu da bozuk oluyor zaten bunu fazla genelleme olsa da söyleyebilirim; ikincilerden dehşet adamlar da çıkıyor güçlü kalemi olan; üçüncülereyse gerçekten ikna edici kaynaklı bilgiyle, sevgi ve sabırla yaklaşıp gerisini Allah'a bırakmak gerekir bence(ilk ikisi için de geçerlidir bu tabi)...

Buralarda verilen çabayı anlıyorum ama defalarca cevap verilen konuların dönüp dolaşıp geldiğini siz aktif yazarlar da göreceksiniz yakında...

Ne yapmalı???

Samimi sorgulama kendini belli eder; BİLİYORSANIZ AYRINTILICA AÇIKLAYINIZ, KARŞINIZDAKİNİN ANLAYABİLECEĞİ ŞEKİLDE AÇIKLAYINIZ VE LÜTFEN TEMELİ OLSUN...

Samimiyetsizlik, salt düşmanlık da kendini belli eder; BIRAKINIZ ONLARIN BAŞLIKLARI, YAZILARI SİTENİN GEÇMİŞİNE GÖMÜLSÜN; SİZLER BİRLİK KURARAK "TAM VE DOĞRU" BİLDİĞİNİZ ŞEKİLDE BAZI HUSUSLARA KENDİ BAŞLIKLARINIZDA DEĞİNİNİZ BÖYLECE TAMAMEN CEVAPSIZ DA KALMAZ BUNLARIN İDDİALARI...

DOĞRULUKTAN, BİLİNMEYENDE SUSMAKTAN, KÖR KUYULARDAN UZAK DURMAKTAN, BİLDİĞİNİZ KONULARDA GÜZELCE SAMİMİCE AÇIKÇA YAZMAKTAN ayrılmayınız lütfen...

Ben kim mi oluyorum???

Ben dini konular bölümünde yazarken "saptırıcı" hatta "yalancı" bazı İslam düşmanlarına reklam yapma şansı verdiğini düşünen ve her konuda bilgiye bakmadan da konuşmanın hatalı oluşunu gören bir üyeyim...

Ve emin olun onlar da kendi aralarında anlaşmalı gibi hareket ederek "kopyala-yapıştır"larla karşınıza gelmektedirler(çok ciddiyim bu konuda zamanında ortaya çıkarılanlar oldu); sizin başlıklarınızın üstüne başlık atmaktan başka hiçbir şey değil yaptıkları; birbirinizin yazısına sahip çıkın yanlışı düzeltin doğruyu onaylayın ama lütfen bildiğinizin ötesini zorlamayın...

Saygılar sizlere...

Sevgiler sizlere...

:zorro:

Gönderi tarihi:

Burası PAZAR yeri alı abi.. :)

Herkes bilgisini koyacağı bir tezgah açmış yada açık bir(topic)tezgah bulmuş satmak için :)

dayı gibi bilgi toplayanlar için harika PAZAR..ne ararsam var.. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.