Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 İnternette yayınlanan bilgiler ne kadar dogru ? Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 İnternette yayınlanan bilgiler ne kadar dogru ? insan kadar kardeşim,her insanın farklılığı kadar ... sen ,ancak ve ancak,sende ki doğru ile son kavramı son sonucu oturtursun.. en az benim ben kadar,başkasının başkası kadar çıkarımı kadar.. hayat yine de zıtlıklarda kardeşim.. bir fikir edinirken tek tavsiyem,o fikrin karşıt tarafındaki fikri neden savunmadığını da öğren.. yani bir konuda bir tarafsan,neden karşı tarafta olmadığını da bil her zaman,hani sağ isen neden sol olmadığını solu bilerek bil yani.. saygılar... Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 insan kadar kardeşim,her insanın farklılığı kadar ... sen ,ancak ve ancak,sende ki doğru ile son kavramı son sonucu oturtursun.. en az benim ben kadar,başkasının başkası kadar çıkarımı kadar.. hayat yine de zıtlıklarda kardeşim.. bir fikir edinirken tek tavsiyem,o fikrin karşıt tarafındaki fikri neden savunmadığını da öğren.. yani bir konuda bir tarafsan,neden karşı tarafta olmadığını da bil her zaman,hani sağ isen neden sol olmadığını solu bilerek bil yani.. saygılar... Kişilere göre anlam farklılıklarını biliyorum bununda farkındayım ama asıl sorun bilinçli, bilinçsiz, kasıtlı yada kasıtsız bir konu hakkında bilgi yayınlanırken tamamı yanlış ve hayal ürünü bilgilerde sunulabiliniyor bir tür bilgi kirliligi.. ki bunu yapan kişilerde de eminim psikolojik sorunlar yaşıyordur yada bilmiyordur.. ulaşan bir takım kişilerde bu yanlış bilgileri dogruymuş gibi sanıyor ve öyle anlıyor.. gerçi şöyle bir şey var "Siz ne kadar anlatırsanız anlatın, karşınızdaki insan anlayabildigi kadardır..." bu gerçege katılıyorum. Çok açık ve net bir cevap verdiniz Teşekkür ederim Saygılar Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Örnegin bir bilgiye ulaşmak için hatta dogrusunu bulmak için en az 10 farklı siteye girip birde kitapta yayınlananı dogru haliyle bulmak malesef artık gerçekten zor... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 İnternette yayınlanan bilgiler ne kadar dogru ? kaynağı belirtilmeyen bilgiler, sadece iddiadır. Herkesin henüz okumadan birbirine yolladığı FW maillerin %99 u fasaryalardan ibarettir. Aslında internette bilgiyi bulmak o kadar zor değil. Doğru bilgiyi doğru yerde aramak mesele. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 kaynağı belirtilmeyen bilgiler, sadece iddiadır. Herkesin henüz okumadan birbirine yolladığı FW maillerin %99 u fasaryalardan ibarettir. Aslında internette bilgiyi bulmak o kadar zor değil. Doğru bilgiyi doğru yerde aramak mesele. arama sayfasının verdigi seçeneklerde ilerleniyor.. bir konu hakkında bilgi ararken dogrudan onun internette bulunan kendi sitesine bakılması gerekir.. Çogunluk olarak arama motorları kullanılıyor.. not: FW maillerini dikkate almam okumadan silerim.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 arama motorlarıylada sağlam kaynaklara ulaşılır. Hatta linke bakarakta anlıyabilirsiniz bunu. Yani bir konuda araştırma yapmak istiyorsunuz. Search ettiniz google da çıkan sonuçlardan sizin aradığınız bilginin yanında, mp3, kv pusu yeni bölüm, arkadaş vs yazıyorsa elersiniz Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Doğru kullanıldığında her türlü sağlam bilgiye ulaşılabilecek bir ortamdır. Kullanmayı bilmeyen sörf yapacam derken savrulup durur dalgaların arasında Bugün artık bütün bilimsel dergi ve gazeteler bile internet üzerinden yayın yapıyor. Bunlardan daha doğru bilgi var mıdır? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Sayın bleeding ayıptır söylemesi bir başlığım vardı konuyla ilgili bağlantı da içeren; belki yardımcı olur arayışınıza: ali0_1'den sevgilerle... Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.