Φ CarpeDiem Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 İlk defa bu foruma üye oluyorum. Bu foruma üye olmamda emeği geçen arkadaşım İçimdeki Deniz'e teşekkür ederim. Bilgi paylaşıldıkça değerlidir umarım bizlerde öyle yaparız. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Icimdeki Denizimin arkadasi benimde arkadasimdir Hos geldin sefalar getirdin.... Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 anam damam geldin ama neye geldin netcen gurban olduğum buralarda ahıllı ol fazlam gaptırma kendini aplam hemi janem benem Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 İlk defa bu foruma üye oluyorum. Bu foruma üye olmamda emeği geçen arkadaşım İçimdeki Deniz'e teşekkür ederim. Bilgi paylaşıldıkça değerlidir umarım bizlerde öyle yaparız. hoşgeldim carpediem im umarım beğenirsin forumu.çok sıcakkanlı arkadaşlar mevcut alaturkam mesela benden önce davrandı bilem. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 hoş geldin......ama zorluk çekeceğini hiç sanmam..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Vah vah... yapcek bi şey yok geldin artık hoşgeldin diyem bari bi de çiçek verem.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 CARPEDİEM!!! HOŞGELDİN Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 niki görünce bende bi sirittiydim Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 evet alaturkam o da carpe diem felsefisini seviyor.arkadaşımın nickisine o kadar alıştım ki adını unutcam nerdeyse carpeeee diemmmm nerdesinnn Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 evet alaturkam o da carpe diem felsefesini seviyor.arkadaşımın nickisine o kadar alıştım ki adını unutcam nerdeyse carpeeee diemmmm nerdesinnn Alıntı
Φ CarpeDiem Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Hoşbulduk arkadaşlar Alıntı
Φ CarpeDiem Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Icimdeki Denizimin arkadasi benimde arkadasimdir Hos geldin sefalar getirdin.... Icimdeki Denizimin arkadasi benimde arkadasimdir Hos geldin sefalar getirdin.... Saol alaTurka Hoşgeldin Hoşbulduk CARPEDİEM!!! HOŞGELDİN Hoşbulduk TANİA HAYDE evet alaturkam o da carpe diem felsefisini seviyor.arkadaşımın nickisine o kadar alıştım ki adını unutcam nerdeyse carpeeee diemmmm nerdesinnn Evet severim CarpeDiem felsefesini . Çünkü anlamı güzell birşeyler ifade ediyorr ama ona uyduğum söylenemez. Sadece Günü Yakala diyorum Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 hoşgeldin anı yaşayan arkadaş..... Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Hosgeldin Carpe Diem...umarim sonra biraz latince birseyler ceviriz...insana yakin bir dil masallah. Dipnot: Ben romayi yakdim! Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 sen de hoşgeldin sefa getirdin buyur otur... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.