Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 ben kendimi hiçte mecbur hissetmiyorum ama ama hissetmen lazım işte ablacım utanırsın beni aç bırakmazsın dimi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Bu gün yağda yumurta pişirelim Gerekli malzemeyi söylüyorum -2 adet yumurta -bıraz yağ -ve yumurtayı yapması için Miss Bee abla lazım çünkü ben yapamam Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Bu gün yağda yumurta pişirelim Gerekli malzemeyi söylüyorum -2 adet yumurta -bıraz yağ -ve yumurtayı yapması için Miss Bee abla lazım çünkü ben yapamam bunuda mı yapamıyon Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 bunuda mı yapamıyon evet denedim ama yumurtanın kabukları içine giriyo hep tavanın Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 evet denedim ama yumurtanın kabukları içine giriyo hep tavanın önce tabağa kır yumurtaları sonra içine kaçan kabukarı ayıklarsın sonra tavaya dökersin sende... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 önce tabağa kır yumurtaları sonra içine kaçan kabukarı ayıklarsın sonra tavaya dökersin sende... oooo kim uğraşcak onla ya Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 alla alla hazırcıya bak sen uğraşcan tabi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 alla alla hazırcıya bak sen uğraşcan tabi alla alla ben niye uğraşayımki ben yapıcı bir insan değilim ben yiyiciyim Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Bu gün yağda yumurta pişirelim Gerekli malzemeyi söylüyorum -2 adet yumurta -bıraz yağ -ve yumurtayı yapması için Miss Bee abla lazım çünkü ben yapamam Yumurta kırmak için bile beni mi çağırıyosun Abarttın artık küçük şehzade Söylerim bak nişanlına almaz seni ona göre Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yumurta kırmak için bile beni mi çağırıyosun Abarttın artık küçük şehzade Söylerim bak nişanlına almaz seni ona göre söyle oda biliyo benim böyle olduğumu hahahaaha Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 söyle oda biliyo benim böyle olduğumu hahahaaha bile bile lades diyo yani enteresan!! Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 bile bile lades diyo yani enteresan!! ben gerçek yüzümü baştan gösterdim ben buyum diye hem fenamı daha sonra lades olma tehlikesi yok Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ben gerçek yüzümü baştan gösterdim ben buyum diye hem fenamı daha sonra lades olma tehlikesi yok o da kabul etti eylemi? bana kalırsa evlenmeden kıza bi IQ testi yaptırsan iyi olur! Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 o da kabul etti eylemi? bana kalırsa evlenmeden kıza bi IQ testi yaptırsan iyi olur! ni demek o sen şimdi çaktırmadan bana dokunduruyon ablacım neyim varmış benim alla alla Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ni demek o sen şimdi çaktırmadan bana dokunduruyon ablacım neyim varmış benim alla alla yok canım niye çaktırmadan olsun,alenen yahu yağa yımırta bile kıramayan adamı kız neylesin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 yok canım niye çaktırmadan olsun,alenen yahu yağa yımırta bile kıramayan adamı kız neylesin ni demek neylesin kızı niye alıyozki Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ni demek neylesin kızı niye alıyozki bak bak merdane kafana incek ona göre ni demek o eyle? o zaman evine aşçı al nişanlı yerine Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 bak bak merdane kafana incek ona göre ni demek o eyle? o zaman evine aşçı al nişanlı yerine şaka yapıyoz bee ne bağırıyon ben sadece yemek konusunda böyleyim başka bu tarz huylarım yoktur o kadar kusur kadı kızındada olur Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 şaka yapıyoz bee ne bağırıyon ben sadece yemek konusunda böyleyim başka bu tarz huylarım yoktur o kadar kusur kadı kızındada olur Diğer güzel huyların neler mesela örneğin Temizlik yaparmısın? Bulaşık yıkarmısın? Ütü yaparmısın? Çocuğa bakarmısın? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Diğer güzel huyların neler mesela örneğin Temizlik yaparmısın? Bulaşık yıkarmısın? Ütü yaparmısın? Çocuğa bakarmısın? hayır hayır hayır olabiler Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 hayır hayır hayır olabiler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 oda kesin değil bak dikkat ettiysen olabiler dedim severim ama bakım işi biraz zor elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım hanımıda dinlendirmek lazım arada dimi Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 oda kesin değil bak dikkat ettiysen olabiler dedim severim ama bakım işi biraz zor elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım hanımıda dinlendirmek lazım arada dimi tabi..tabi.. hanımını 1 yılsonra evde bulabilrsen dinlendirirsin tabi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 tabi..tabi.. hanımını 1 yılsonra evde bulabilrsen dinlendirirsin tabi yaw amma karamsar konuşuyon abla her evlenen kadın kaçması lazım ozaman bu kadınların hiçbiri bulaşık yıkamıyomu,temizlik yapmıyomu,çocuk bakmıyomu öyle olsa hepsi kaçar Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 yaw amma karamsar konuşuyon abla her evlenen kadın kaçması lazım ozaman bu kadınların hiçbiri bulaşık yıkamıyomu,temizlik yapmıyomu,çocuk bakmıyomu öyle olsa hepsi kaçar karamsar değil,gerçekçi konuşuyorum.. senin gibisine rastlarsa 1 yıla kalmaz,1 ayda kaçar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.