Φ angelflower Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 merhaba aranıza yeni katıldım bakalım neler olacak siteniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık bu arada burada bulunan tüm arkadaşların mübarek kurban bayramını kutlarım herkese hayırlı bayramlar Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 önce hoşgeldin senin de kurban bayramın kutlu olsun sonra kardeş topiğini yanlış yere açmışsın birbirimizi tanıyalım bölümü var oraya açacan Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Hoşgeldin, gezgin doğru söylüyo! Ama sakınca yok taşırlar öbür tarafa Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 yeni kurban gelmiş. Hoş geldin aramıza Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bi kafa derisi daha hoş geldin.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Hos geldin angelflower... seninde kurban bayramin hayirli ve ugurlu olsun... kolay gelsin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 meydün yok mu meydün? biri beni mi çığırdı..... waaayy hoş gelmişsen kurban...hele gel sen benim kıllı kollarıma..... Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Hoşgeldiniz angelflower... Alıntı
Φ elma_ Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Merhaba site dostları ben Evrim Trakya Üni. muhasebe bölümü mezunuyum. İstanbul'da oturuyorum aslen Kars'lıyım. Siteyi tesadüfen gördüm ve üye oldum. Birçok siteye üyeyim. Üye olmamın sebebine gelince sadece geyik değil farklı konularda,farklı fikirleri görmek ,başka şeyler öğrenmek daha doğrusu bilgi paylaşımı için geldim. Umarım bunu başarabilirim ve umarım burda paylaşmayı ve saldırmadan tartışmayı seven insanlar görebilirim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.. Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 simdi burda ciddi tanisan varmi...? Hosgeldin demeyle olurmu bu isler... Dipnot: Pabuc numaram 42..yane.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Merhaba site dostları ben Evrim Trakya Üni. muhasebe bölümü mezunuyum. İstanbul'da oturuyorum aslen Kars'lıyım. Siteyi tesadüfen gördüm ve üye oldum. Birçok siteye üyeyim. Üye olmamın sebebine gelince sadece geyik değil farklı konularda,farklı fikirleri görmek ,başka şeyler öğrenmek daha doğrusu bilgi paylaşımı için geldim. Umarım bunu başarabilirim ve umarım burda paylaşmayı ve saldırmadan tartışmayı seven insanlar görebilirim... sende hoşgeldin elma buda çiçeğin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 hoşbulduuuuuuuummmmmmmmmmm çok hoş buldum hatta usta bilenem oldum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ben nasıl bu kadar geri sayfaya giderim hayret Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 hoşgeldin ablacım... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 yf ben seni görmemişmişim .ahanda sende hoş gelmişsen.... Gerçi bu çaylakta değil ne yazsam acep ...? ötekiler gibi acamiyim yeni geldim yazsa biliyordum yapacağımıda neyse ... ben seni taşırım yukarılara doğru mesela Erciyes Dağı iyimi...? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ben yine gewldim uzunca bir aradan sonra Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.