Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

FORUM SATIRLARI ARASINA YAPIŞMIŞ YORUM

(Eklenme tarihi:28.06.2008)

Benim canım kadar sevdiğim…

Vatandaşım, kardeşim, geleceğim, kader yoldaşım benim...

Yazdığım satırlara cevap yazma saygısının ancak doğduktan sonra kendini eğitmeye adayan zaten DNA’ larında var olan yaratıcı gücü kullanma yeteneği olan kişiliklerde vardır. Sanatçı olarak yaratılmanın imkânsız olduğunu, görecelik kavramını ortaya koyan kişi de uzun zaman önce dünyaya kanıtladı. Hiç bir şey yoktan var olmaz, vardan yok olmaz. Teorisini ortaya atan kişi yabancı olunca herkes sorgusuz sualsiz sonucu kabul eder. Her ne hikmettir anlamakta güçlük çekiyorum. Herhangi bir fikri, teoriyi bir Türk vatandaşı kanıtlamaya kalkışsa, tüm bilgiçler papağan oluverirler. Ben bütün bu negatifliğe rağmen, her zaman ”Ne Mutlu Türküm Diyene” demeğe devam edeceğim. Gelelim şu sizin fakirlik edebiyatınıza: Atmış yaşındayım. Yedi yaşından beri karnımı doyurmak için çalışmak, okumak, kendimi eğitmek durumunda tek başıma hayat mücadelesi verdim. Hala veriyorum. Baba, anne parası nedir? Bilmiyorum. Üstüne cabası diyebileceğim,1960 kuşağının çocukluğunu yaşadım. Fakirlik nedir? Yokluk nedir? Büyüklerine sor. Eminim benim çektiklerime yakın mücadelelerini anlatacaklar. Eğer ben: Ahmet Nuray olarak yedi düveli tek başıma arşınlayıp, cebimde üç pasaportla, Türkiye’de yaşamanın DÜNYAYA BEDEL olduğunu söylüyorsam, hele bir düşün. Sende hissettiğim sevgiyi, saygıyı dünyada bana kim gösterir? Elbet bir gün değerini anlayacağımız bu canım vatana, hep beraber sımsıkı sarılmalıyız. Yanlışlıkların bizi yıldıramayacağına inananlardanım...

Benim canım kadar sevdiğim... Vatandaşım,kardeşim,geleceğim,kader yoldaşım benim....

"Dayamış Türkün bağrına düşman hançerini

Yok, mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Namık Kemal

"Dayasın Türkün bağrına düşman hançerini

Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.