Φ sibel_tanburaci Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 ya ben turkce yı ıng . cevırmek ıcın kaydoldum kımse bana yardım etmıyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Ilk olarak hosgeldin. Neyde yardima ihtiyacin varki ? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 ya ben turkce yı ıng . cevırmek ıcın kaydoldum kımse bana yardım etmıyo öncelikle hoş geldin neden sana yardım etmeyelim http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=5879 ingilizce cümleleri türkçeye çevirmek için bu topicten yararlanabilirsiniz kolay gelsin... Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 hosgeldınız mutlaka dıledıgınızı bulursunuz merak etmeyın tabıı larsıe farkıyla Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 duyguseli bi rep hak ettin benden bak şimdi bu sözüne karşılık Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 tesekkur ederım larsıe emın ol benden daha cok hakedıyorsun buna Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 bi repde sen ver o zaman hak ediyorsam :D Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 bi repde sen ver o zaman hak ediyorsam :D Alıntı
Φ hidemen Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 ne gibi yardim istiyorsun program mi? yoksa cevirmeye yardim ci mi aydinlatirsan iyi olur program istersen gonderebilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.