Φ sumbul Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 araniza katilmaktan cok mutluyum evli 2 cocuk annesiyim astrolojiyi cok seviyorum hepinize selam yolluyorum. Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 selamınızı alıyoruz efendım. hosgeldınız Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 biri astrolojimi dedi ilgi alanım hoş geldiniz Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Siz de hoşgeldiniiizz sümbül hanııımm, hoşgeldiniiizz. Acep terazi burcunun tartıp tartmadığı konusunda bilgi sahibi misiniz? Terazi burcunun tartıp tartmadığı konusunda bizi aydınlatmak için ahanda buraya tıklayın. Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 a.s hoşgeldin analı babalı büyütsün rabbim evlatlarınızı Alıntı
Φ hidemen Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 hosgeldiniz you are welcome Alıntı
Φ cırakıbrahım34 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 bende geldim arkadaşlar nasılsınız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.