Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 17 yıl slm herkese bende geldim karışıktı sokaklar biraz zor buldum ama sonunda oldu
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 17 yıl hosgeldınız. karışıktı sokaklar biraz zor buldum ama hayırdır nıye zor oldu kı
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 17 yıl Yazar hoş buldum gercekten hoş biryer çokta güzel paylaşımlar var yüreğinize sağlık
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 17 yıl hosgeldın gızemlı... gercekten hoş biryer çokta güzel paylaşımlar var yüreğinize sağlık hıc suphen olmasın bu konuda. dogru yerdesın
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 17 yıl Yazar merhaba gizemli aramıza hoş geldin hoşbuldum tşkkr ederim incelemem gereken çok konu var
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 17 yıl Yazar hosgeldın gızemlı... hıc suphen olmasın bu konuda. dogru yerdesın benimde hiç şüphem yok hele ilgilenilmek çok güzelmiş
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 17 yıl üyelikte zorlandım nedense yada ben beceremedim olur boyle seyler bır sorunun olursa buralardayız
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 17 yıl bak tanisdik benim de hala okuyacak cok bolumlerim var iyikide bulmusuz burayi demi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.