Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; "Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum". Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. M! asada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ayy çok tatlıııııııııııııı Alıntı
Φ zeugma Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 HALA BU ADAMLARDAN VAR MI DÜNYADA Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 keşke karşındakinin samimi olduğndan emin olabilsen.. o adamın oğlu bekar mı..? Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 helal olsun erkek kardeşim bu erkek.buna varya bayanlar kolay kolay inanamazlar . Alıntı
Φ wetin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 tıpki benim gibi bir adam dermisim güzeldi ))))))))) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Bravo o adama... Evli bi insan sarhoşken bile eşine sadık olmasını bilmeli... ''VALLA HAYATIM ÇOK SARHOŞTUM, NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM'' diye bişey yok...!!!! Alıntı
Φ denizyıldızı Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 ya nediyim ki harika ötesi,dehşet bişiydi bu ya:):) Alıntı
Φ siyah zeytin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 ben derim ki bu adamlardan bir kaçtane çogaltalım herkese lazım Alıntı
Φ Siyah_Beyaz Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2006 >>>Süper espiri dostum....süper....<<< Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 HALA BU ADAMLARDAN VAR MI DÜNYADA Beeenn (ve ciddiyim) Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin Ve bizde bunu yedik değilmi.. Büyük olasılıkla sabah uyandığında hem eve sabaha karşı döndüğü için buda yetmiyormuş gibi evi rezil bir hale soktuğu için böyle bir yol bulmuştur.Karısınında aman benim canım kocam beni aldatmazmış aman aman kurban olayım ben ona olsun evi batırsın ne var temizlerim diye kendisini avutmasını sağlamak adına oynadığı güzel bir oyundur..Ve malesef kadınlarda inanmak istedikleri şeylere inanmayı hedefledikleri için gerçek ortada olmasına rağmen yinede o masum karısına çok bağlı hatta öyleki baş ucuna şöyle fiziği dış görünüşü süper bir kadın da gelse lütfen aaaa ben evliyim gitt diyeceğine çoktan inandırmıştır kendisini. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Ve bizde bunu yedik değilmi.. Büyük olasılıkla sabah uyandığında hem eve sabaha karşı döndüğü için buda yetmiyormuş gibi evi rezil bir hale soktuğu için böyle bir yol bulmuştur.Karısınında aman benim canım kocam beni aldatmazmış aman aman kurban olayım ben ona olsun evi batırsın ne var temizlerim diye kendisini avutmasını sağlamak adına oynadığı güzel bir oyundur..Ve malesef kadınlarda inanmak istedikleri şeylere inanmayı hedefledikleri için gerçek ortada olmasına rağmen yinede o masum karısına çok bağlı hatta öyleki baş ucuna şöyle fiziği dış görünüşü süper bir kadın da gelse lütfen aaaa ben evliyim gitt diyeceğine çoktan inandırmıştır kendisini. ooooo kimleri görüyorum emily hanım gelmiş hoşgeldin emily Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 ooooo kimleri görüyorum emily hanım gelmiş hoşgeldin emily Teşekkür ederim SELAM_YALNIZLIK hoş buldum... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Alışverişe çıkalım mı .. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 ''aşkım bilmem beğenir misin ama bugün sana tektaş pırlanta yüzük aldım!!!! '' Alıntı
Φ *HAN* Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; "Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum". Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. M! asada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin Nerde öyle kadın,nerde öyle erkek. Bana pek inandırıcı gelmedi ama olmaz diyede bişi yok,varsa öyle kadın helal olsun ona. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.