Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 :=)))))))))))))))))))))))) ALEMSİNİZ VALLA BU TOPİC HEMEN YAN TARAFADA ORAYA YAZALIM LÜTFEN .... OOOOOOO YAM YAM DA GELMİŞ HOŞGELDİNİZ AMA GECİKTİNİZ DAHA ERKEN ATLAYACAGINI BEKLİYORDUM DA SENİN SENDE ÖNCE BAŞKA .................. Ciddiye almaya değer bir topic olarak görmediğimdendir ilbey... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 rica edrim ne demek.. senin anlama problemin var herhalde hani bunu japona anlatsam şimdiye kadar anlardı ... daha seni gale almayacagım beni çok güldürdün bu gün zaten ... yaşını merak ettim 12-13 felan mı bak sen yam yam.. saygı degeeeeeeeeeeeerli arkadaşım . pencerini kapatda soguk çarpmasın seni inançlılara sorular topigi çok ciddi yaaa Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 --------- SORULARININ CEVAPLARI.... DÜŞÜNCENİZ NEDİR MERAK EDİYORUM... Bak arkadaşım ben başından beri seninle uğraşmıyorum ve sana kafa yormuyorum... Sadece düşünsel anlamda birşeyler üretiyor ve sizinle en azından asgari noktalarda birleşmek istiyorum... Eğer yazacak birşeyiniz yoksa onu bilemem ama senin su sorularını cevaplayalımda konu kapansın.... 1- sizin amacınız nedir Amacımı belirtmeye çalıştım sanıyorum... Bir kez daha tüm ciddiyet ve inancımla tekrar etmek istiyorum ki, emperyalist Haçlılar; İslam âlemi diye anılan dünyaya gelip Kâbe'nin yıkılması şartıyla Anıtkabir'i yıkmayı teklif etseler, gözünü kırpmadan "Evet!" diyebilecek pek çok alçak bulurlar... Amacım tamamıyle bunlarla düşünsel anlamda savaşmaktır... 2- ne kadar ücretle çalışıyorsunuz, geliri iyi herhalde Evet kendi işim var ve uzmanlık gerektiren bir iş ile serbest olarak iştigal ediyorum ve gelirim iyi... 3- eleştirme yapıyorsunuz neden hiç kendinizden bahsetmiryorsunuz Kendimden bahsetme gereği duymuyorum çünkü bu topic'te ki mesajlarımı okursanız beni bulabilirsiniz... 4- günlüklere mi dayalı konuşuyorsunuz Kesinlikle bu soruyu cevaplamak istemiyorum çünkü hiçbir artısı yok 5- amacınıza ulaştınız mı Hayır ulaşılamadı ve kavga sürüyor... Kavga "Aydınlanma haraketi" ne karşı topyekün saldırı ve mümkün olduğunce bu saldırıyı demokratik, hukuk ve sosyal devlet anlayışı ile çözmektir gayretimi ve kimseyin incitmek ve kırmak değil... 6- hedefiniz nedir Ulaşılabilecek bir tek amacım var bunlar; 1.Kurtuluş Savaşı'nın maddî kazanımlarını yıpratıp yok etmeye çalışanlarla mücadele etmek (Fikirsel) 2.Türk aydınlanma devrimini kirletmek ve bu aydınlanmayı bir karşı devrimle boğup Türk milletini tekrar geriye-karanlığa götürmek isteyenlerin karşısına şiddetle dikilmek. Biliyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti, emperyalizme karşı mücadelenin sonucu olarak kuruldu. Bu haliyle İslam dünyasında tektir. Ve böyle olduğu için de Haçlı Batı'nın temel saldırı hedeflerinden biri olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti dışındaki Müslüman devletlerin hemen tamamı emperyalizm tarafından kurulmuştur. Bugünkü Irak'ta da yine emperyalizm tarafından devletçikler oluşturulmaktadır. Kuzey Irak Kürt devletçiği bunlardan biridir. 'Emperyalizme karşı'yı, 'emperyalizmle birlikte'ye çevirme mücadelesinde Haçlı Batı'nın en emin ve güçlü desteği, Atatürk devrimleriyle hesaplaşmayı varoluş nedeni bilen siyasal İslam kadrolarıdır. Müslümanlara yönelik hiçbir emperyalist tahrip, sarıklı ve takkeli ihaneti bir biçimde yanına almadan başarılı olamamıştır, olamaz ve olamayacakta... Sonuna kadar bu bilinç ile dimdik ayaktayız ve bekliyoruz... Bana bunları açıklama fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyorum... Sevgi ve saygılarıla... ----------------- Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 :=)))))))))) iyiki varsınız yani yoksa sıkıntıdan patlardım ...... ya kardeşim senin anlama gibi bi yetenegin yok mu.. sen misyoınersen cevap vermeye devam et normal inançsız insanlar hakkında benim hiç bir sorunum yok anlamadın herhalde anlatayım mı tekrar ......... deve atladı hendegi sen hala nerdesin yaaaaa Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 :=)))))))))) iyiki varsınız yani yoksa sıkıntıdan patlardım ...... ya kardeşim senin anlama gibi bi yetenegin yok mu.. sen misyoınersen cevap vermeye devam et normal inançsız insanlar hakkında benim hiç bir sorunum yok anlamadın herhalde anlatayım mı tekrar ......... deve atladı hendegi sen hala nerdesin yaaaaa Kimi misyoner olarak görüyorsan söyle be arkadaşım... Yalnız nedenlerini de yazmayı unutma.. Sonra konuşalım... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ne oldu bulamadınız mı ansilopedilerden veyahut elinizdeki dökümanlardan bi şey yardım cı olayım isterseniz size.. sonra mı :=))))))))9 SİPARİŞ Mİ VERİYORSUNUZ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 1- sizin amacınız nedir Amacımı belirtmeye çalıştım sanıyorum... Bir kez daha tüm ciddiyet ve inancımla tekrar etmek istiyorum ki, emperyalist Haçlılar; İslam âlemi diye anılan dünyaya gelip Kâbe'nin yıkılması şartıyla Anıtkabir'i yıkmayı teklif etseler, gözünü kırpmadan "Evet!" diyebilecek pek çok alçak bulurlar... Amacım tamamıyle bunlarla düşünsel anlamda savaşmaktır... Ben bunu düşünen bir müslüman tanımıyorum! Böyle bi düşünceyide ilk kez senden duyuyorum! Ne güzel provake ediyosunuz! Ne güzel savaşıyosun! Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ne oldu bulamadınız mı ansilopedilerden veyahut elinizdeki dökümanlardan bi şey yardım cı olayım isterseniz size..sonra mı :=))))))))9 ...beni enterese etmiyor ilbey... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 SİNİRLEN ME KARDEŞİM SAKİN OL LÜTFEN SEN CİDDİ KONULARLA TAKIL O ZAMAN AAAAAA HANİ BU TOPİGİN DİĞER VERSİYONU VARYA İNANÇLILARA SORULAR BÖLÜMÜ İŞTE ONA TAKIL... Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Bak arkadaşım ben başından beri seninle uğraşmıyorum ve sana kafa yormuyorum... Sadece düşünsel anlamda birşeyler üretiyor ve sizinle en azından asgari noktalarda birleşmek istiyorum... Eğer yazacak birşeyiniz yoksa onu bilemem ama senin su sorularını cevaplayalımda konu kapansın.... 1- sizin amacınız nedir Amacımı belirtmeye çalıştım sanıyorum... Bir kez daha tüm ciddiyet ve inancımla tekrar etmek istiyorum ki, emperyalist Haçlılar; İslam âlemi diye anılan dünyaya gelip Kâbe'nin yıkılması şartıyla Anıtkabir'i yıkmayı teklif etseler, gözünü kırpmadan "Evet!" diyebilecek pek çok alçak bulurlar... Amacım tamamıyle bunlarla düşünsel anlamda savaşmaktır... 2- ne kadar ücretle çalışıyorsunuz, geliri iyi herhalde Evet kendi işim var ve uzmanlık gerektiren bir iş ile serbest olarak iştigal ediyorum ve gelirim iyi... 3- eleştirme yapıyorsunuz neden hiç kendinizden bahsetmiryorsunuz Kendimden bahsetme gereği duymuyorum çünkü bu topic'te ki mesajlarımı okursanız beni bulabilirsiniz... 4- günlüklere mi dayalı konuşuyorsunuz Kesinlikle bu soruyu cevaplamak istemiyorum çünkü hiçbir artısı yok 5- amacınıza ulaştınız mı Hayır ulaşılamadı ve kavga sürüyor... Kavga "Aydınlanma haraketi" ne karşı topyekün saldırı ve mümkün olduğunce bu saldırıyı demokratik, hukuk ve sosyal devlet anlayışı ile çözmektir gayretimi ve kimseyin incitmek ve kırmak değil... 6- hedefiniz nedir Ulaşılabilecek bir tek amacım var bunlar; 1.Kurtuluş Savaşı'nın maddî kazanımlarını yıpratıp yok etmeye çalışanlarla mücadele etmek (Fikirsel) 2.Türk aydınlanma devrimini kirletmek ve bu aydınlanmayı bir karşı devrimle boğup Türk milletini tekrar geriye-karanlığa götürmek isteyenlerin karşısına şiddetle dikilmek. Biliyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti, emperyalizme karşı mücadelenin sonucu olarak kuruldu. Bu haliyle İslam dünyasında tektir. Ve böyle olduğu için de Haçlı Batı'nın temel saldırı hedeflerinden biri olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti dışındaki Müslüman devletlerin hemen tamamı emperyalizm tarafından kurulmuştur. Bugünkü Irak'ta da yine emperyalizm tarafından devletçikler oluşturulmaktadır. Kuzey Irak Kürt devletçiği bunlardan biridir. 'Emperyalizme karşı'yı, 'emperyalizmle birlikte'ye çevirme mücadelesinde Haçlı Batı'nın en emin ve güçlü desteği, Atatürk devrimleriyle hesaplaşmayı varoluş nedeni bilen siyasal İslam kadrolarıdır. Müslümanlara yönelik hiçbir emperyalist tahrip, sarıklı ve takkeli ihaneti bir biçimde yanına almadan başarılı olamamıştır, olamaz ve olamayacakta... Sonuna kadar bu bilinç ile dimdik ayaktayız ve bekliyoruz... Bana bunları açıklama fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyorum... Sevgi ve saygılarıla... Sayın ilbey__26.. Başından beri bizi üslup polemiği ile uğraştıracağına lütfen bilgisel birşeyler ortaya dök ve bizi aydınlat... sormuş olduğun sorulara cevap vermeye çalıştıkça sen bizlerle uğraşıyorsun ve bu doğru değil... diğer taraftan sormuş olduğun sorulara tüm samimiyetimle yukarıda cevap vermeme rağmen şu dakikaya kadar olumlu veya olumsuz hiçbir yanıt alamadım... Tüm ciddiyetim ile konu ile ilgili olarak düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum.... Saygılarımla... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 SİNİRLEN ME KARDEŞİM SAKİN OL LÜTFEN SEN CİDDİ KONULARLA TAKIL O ZAMAN AAAAAA HANİ BU TOPİGİN DİĞER VERSİYONU VARYA İNANÇLILARA SORULAR BÖLÜMÜ İŞTE ONA TAKIL... 1- O topiği açan ben değilim 2- O topiğe kısa bir iletiden başka bir ileti yazmamışım 3- O topicte inanç ile ilgili sorular vardı. Kimse tarikat üyeliği ile, militanlık ile suçlanmadı.. 4- Kimsenin inancı herhangi bir ideolojiye bağlanmadı.. 5- Kimsenin kazancı, özel hayatı sorgulanmadı.. 6- Nereye takılacağımı sana soracak değilim. 7- Fikir tartışması yapacak düzeyde olduğunu düşünüyorsan buyur.. Fikirlerini aktar, yorumlar yap, sorular sor.. Ama böyle saçma sapan olmasın... A-N-L-A-Ş-I-L-D-I-M-I ? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 SAYGI BİZDEN EFENDİM... BİRİNCİSİ SİZ MİSYONER DEİLSENİZ BU TOPİC SİZİ İLGİLENDİRMİYOR. İKİNCİSİ AMA SEN HAYIR BEN MİSYONERLİGE DEVAM EDECEĞİM DEYİPDE BANA ÖNDERİMİZDEN KAYNAGI NE OLDUGU KESİN OLMAYAN SÖZLERLE CEVAP VERİYORSUN Kİ BU TOPİCLE ALAKASI YOK VE SEN YİNE ANLAMAMAYA CALIŞIYORSAN EGER BEN BUNU İNANÇSIZLAR DERKEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMADIGIN KESİNNNN VE YAHUT LAF CAMBAZLIGI YAPIP BEN MİSYONERİM DİYORSUN... BU TOPİCDE BEN SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM LÜTFEN BENİ AYDINLATIN DİYORUM .. ANLADIN MI BİREYSEL SOMUT DELİLLERİDE SİZDEN BEKLİYORUM . BEN ÖGRENMEK İSTİYORUM BELKİ SİZİ MERAK EDEMEZMİYİM... BİREYSEL OLARAK HAKKIM YOK MU BUNA SİZİN Bİ ŞEY ANLATTINIZ YOK HEP ELEŞTİRİ HEP ELEŞTİRİ .. KİM SİZİ GALE ALIR BÖYLE BU DURUMDA SORUYU BEN SORUYORUM CEVABI BENDEN İSTİYORSUNUZ SAYFALAR DOLUSU YAZI YAZDIN Bİ CEVAP VERDİN YANİ Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 hadi bakalım cevap verinde sizin temsil edtiğinizi anlayalımda kıyaslıyalım hangisi dogrulmuş 1- sizin amacınız nedir 2- ne kadar ücretle çalışıyorsunuz, geliri iyi herhalde 3- eleştirme yapıyorsunuz neden hiç kendinizden bahsetmiryorsunuz 4- günlüklere mi dayalı konuşuyorsunuz 5- amacınıza ulaştınız mı 6- hedefiniz nedir sevgiler ahiretde görüşmek üzere 1- Hangi "amaç"tan bahsediyorsun ? 2- Bu seni neden ilgilendiriyor? 3- Fikirlerimizi beyan ediyoruz zaten. Kendimizden ne diye bahsetmemizi istiyorsun? Bu seni neden ilgilendiriyor? 4- Burada neyi ifade etmek istedin? 5- Hangi "amaç" 6- Hangi hedef? Sen önce bir şunları açıklığa kavuştur, sonra biz cevap gerekliyse veririz merak etme... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 MERAK ETMEYİN İŞİNİZE ORTAK OLMA GİBİ Bİ FİKRİM YOK BENİM Kİ MERAK İŞTE NİYE KIZIYORSUN Kİ CEVAP VERECEKSEN VER VERMİYECEKSEN OTUR YORUMLARI OKU SANA YALVARDIM MI ŞİMDİ CEVAP VER DİYE YAM YAM HADİ NE OLURSUN YAM YAM NE OLUSUN...... :=)))))))) ÇOK İÇERLEDİNİZ HERHALDE BU KONUYU Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 MERAK ETMEYİN İŞİNİZE ORTAK OLMA GİBİ Bİ FİKRİM YOK BENİM Kİ MERAK İŞTE NİYE KIZIYORSUN Kİ CEVAP VERECEKSEN VER VERMİYECEKSEN OTUR YORUMLARI OKU SANA YALVARDIM MI ŞİMDİ CEVAP VER DİYE YAM YAM HADİ NE OLURSUN YAM YAM NE OLUSUN...... :=)))))))) Ciddi cevaplar almak istiyorsan, ciddi sorular sormayı öğreneceksin ilbey... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 OLDU YAM YAM SEN NE ÖGRENDİĞİNİ ANLAT DİĞER TOPİCDENLERDEN SIKILDIYSAN SÖLE BİLELİM YANİ.... CEVAP VERİLMEYECEK SORULAR SORUYORUM AMA SİZİN SORULARINIZLA AYNI SAYILIR İŞTE İDARE EDİN ARTIK CANIMMMMMMMMMMM Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 MERAK ETMEYİN İŞİNİZE ORTAK OLMA GİBİ Bİ FİKRİM YOK BENİM Kİ MERAK İŞTE NİYE KIZIYORSUN Kİ CEVAP VERECEKSEN VER VERMİYECEKSEN OTUR YORUMLARI OKU SANA YALVARDIM MI ŞİMDİ CEVAP VER DİYE YAM YAM HADİ NE OLURSUN YAM YAM NE OLUSUN...... :=)))))))) ÇOK İÇERLEDİNİZ HERHALDE BU KONUYU Arkadaşlar bence bu işin düzeyi o insanın bir konu ve durum karşısındaki tutum ve davranışlarına bağlı olduğudur. Bunun için şu hana kadar tartışmalara katkıda bulunmak ve birşeyler üretmek için burada bulunuyoruz... yozlaşmak ve it dalaşında (Havacılık terimidir) bulunmak için değil... Şahsi kanaatim o dur ki bilimsel, objektif, yaratıcı akıl ile burada katkı ve emek sarfeden arkadaşlarımız var ve onlara saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum... Açıkça bilinen şu ki sağcı ve gerici olmak ile torba olmak çok kolay ama önemli olan bilimsel anlamda ve pozitif yaklaşımlarda bulunma yetisine varıp ta demokratik bir ortam içerisinde fikir alışverişlerinde bulunmaktır... Bu kişisel duruşumuzu hiçbirzaman kaybetmemek tek amacımız olduğundan kimsenin kuşkusu olmasın... Sevgi ve saygılarımla... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ÜÇÜNÇÜ SAYFAYA GELDİK SEN HALA NE DİYORSUN YAAAAA. YAZILANLARA BAK SONRA VERDİĞİN CEVAPLARLA KARŞILAŞTIR SONRA SENİNLE DEMOKRATİK Bİ SEKİLDE KONUŞALIM.... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 1- Hangi "amaç"tan bahsediyorsun ? 2- Bu seni neden ilgilendiriyor? 3- Fikirlerimizi beyan ediyoruz zaten. Kendimizden ne diye bahsetmemizi istiyorsun? Bu seni neden ilgilendiriyor? 4- Burada neyi ifade etmek istedin? 5- Hangi "amaç" 6- Hangi hedef? Sen önce bir şunları açıklığa kavuştur, sonra biz cevap gerekliyse veririz merak etme... Cevap bekliyorsan, önce bu sorulara cevap ver... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 SORUYU SORAN BENİM DİYORUM VE BUNU Bİ KAÇ DEFA DA BELİRT MİŞİM AMA ALDIGINIZ YANİ ANLADIGIZ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ HALEN YOK SEN ÖNCE REHİNELERİ BIRAK NE BU KARDEŞİM CEVAP VERECEKSEN VER VERMİYECEKSEN SENİ ZORLAYAN YOK Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ÜÇÜNÇÜ SAYFAYA GELDİK SEN HALA NE DİYORSUN YAAAAA. YAZILANLARA BAK SONRA VERDİĞİN CEVAPLARLA KARŞILAŞTIR SONRA SENİNLE DEMOKRATİK Bİ SEKİLDE KONUŞALIM.... Cevap bekliyorsan, önce bu sorulara cevap ver... Konuşmada yetersiz, demokraside, cevaplarda.... By. By... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 YOOOOO HAYIR CEVAP KISMINDA SİZ YETERSİZSİNİZ SİZİN DURUMU SİMDİ ANLADIM TÜRKÇE KONUŞUYOR OKUYOR AMA ANLAMIYORSUNUZ :=))))))))))))))))9 Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 YOOOOO HAYIR CEVAP KISMINDA SİZ YETERSİZSİNİZ SİZİN DURUMU SİMDİ ANLADIM TÜRKÇE KONUŞUYOR OKUYOR AMA ANLAMIYORSUNUZ :=))))))))))))))))9 Dinlemek İçin Dinlemek Mi, Anlamak İçin Dinlemek Mi..! Algılamadaki Özen, İş Hayatında da, Sosyal Hayatta da Bazen Ciddi Sorunlar Yaratabiliyor..! SÖZ UÇAR GİDER; YAZI KALIR..! Sosyal Hayata Yeni Atılacak Olan Kardeşlerimize, Bu Cümlenin Kulaklarına Küpe Olmasını Önemle Tavsiye Ederim. Sevgiyle Kalın, Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 senin işin laf ları bir araya getirerek konu dagıtma başka bi şey deil.. topic açıldıgından beri konuyu degiştrmeye ört pas etmeye calışıyorsun bunu gerci herkes görüyor.. sen devam et böle çok komik görünüyorsun inan burdan Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Bak arkadaşım ben başından beri seninle uğraşmıyorum ve sana kafa yormuyorum... Sadece düşünsel anlamda birşeyler üretiyor ve sizinle en azından asgari noktalarda birleşmek istiyorum... Eğer yazacak birşeyiniz yoksa onu bilemem ama senin su sorularını cevaplayalımda konu kapansın.... İŞTE SORDUĞUN SORULAR VE CEVAPLARI... 1- sizin amacınız nedir Amacımı belirtmeye çalıştım sanıyorum... Bir kez daha tüm ciddiyet ve inancımla tekrar etmek istiyorum ki, emperyalist Haçlılar; İslam âlemi diye anılan dünyaya gelip Kâbe'nin yıkılması şartıyla Anıtkabir'i yıkmayı teklif etseler, gözünü kırpmadan "Evet!" diyebilecek pek çok alçak bulurlar... Amacım tamamıyle bunlarla düşünsel anlamda savaşmaktır... 2- ne kadar ücretle çalışıyorsunuz, geliri iyi herhalde Evet kendi işim var ve uzmanlık gerektiren bir iş ile serbest olarak iştigal ediyorum ve gelirim iyi... 3- eleştirme yapıyorsunuz neden hiç kendinizden bahsetmiryorsunuz Kendimden bahsetme gereği duymuyorum çünkü bu topic'te ki mesajlarımı okursanız beni bulabilirsiniz... 4- günlüklere mi dayalı konuşuyorsunuz Kesinlikle bu soruyu cevaplamak istemiyorum çünkü hiçbir artısı yok 5- amacınıza ulaştınız mı Hayır ulaşılamadı ve kavga sürüyor... Kavga "Aydınlanma haraketi" ne karşı topyekün saldırı ve mümkün olduğunce bu saldırıyı demokratik, hukuk ve sosyal devlet anlayışı ile çözmektir gayretimi ve kimseyin incitmek ve kırmak değil... 6- hedefiniz nedir Ulaşılabilecek bir tek amacım var bunlar; 1___.Kurtuluş Savaşı'nın maddî kazanımlarını yıpratıp yok etmeye çalışanlarla mücadele etmek (Fikirsel) 2___.Türk aydınlanma devrimini kirletmek ve bu aydınlanmayı bir karşı devrimle boğup Türk milletini tekrar geriye-karanlığa götürmek isteyenlerin karşısına şiddetle dikilmek. Biliyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti, emperyalizme karşı mücadelenin sonucu olarak kuruldu. Bu haliyle İslam dünyasında tektir. Ve böyle olduğu için de Haçlı Batı'nın temel saldırı hedeflerinden biri olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti dışındaki Müslüman devletlerin hemen tamamı emperyalizm tarafından kurulmuştur. Bugünkü Irak'ta da yine emperyalizm tarafından devletçikler oluşturulmaktadır. Kuzey Irak Kürt devletçiği bunlardan biridir. 'Emperyalizme karşı'yı, 'emperyalizmle birlikte'ye çevirme mücadelesinde Haçlı Batı'nın en emin ve güçlü desteği, Atatürk devrimleriyle hesaplaşmayı varoluş nedeni bilen siyasal İslam kadrolarıdır. Müslümanlara yönelik hiçbir emperyalist tahrip, sarıklı ve takkeli ihaneti bir biçimde yanına almadan başarılı olamamıştır, olamaz ve olamayacakta... Sonuna kadar bu bilinç ile dimdik ayaktayız ve bekliyoruz... Bana bunları açıklama fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyorum... Sevgi ve saygılarıla... -- Anlaşılmadıysa; müsadenizle bir hikaye / fıkra ile anlatmaya çalışayım... Bebek bir deve annesine sormuş: 'Anneciğim bizim niçin hörgücümüz var?' Annesi cevap vermiş: 'Biz çölde yaşadığımız için uzun süre su ihtiyacımızı karşılamak için hörgücümüz olmalı. Suyu depolamamız gerekir de ondan' Bebek deve yine sormuş: 'Peki anneciğim bizim ayaklarımız niçin lap lap tırnaklı?' Anne cevaplamış: 'Kızım biz çölde uzun yol yürürüz. Ayaklarımız sağlam dayanıklı olmalı' Bebek deve yine sormuş: 'Peki anneciğim bizim göz kapaklarımız niçin panjur gibi?' Anne deve buna da cevap bulmuş: 'Kızım bizim yaşadığımız çölde kum fırtıkaları olur. Kumlar gözümüze kaçmasın diye göz kapaklarımız gözlerimizi korur' Bu sorulara aldığı cevaplar karşısında bebek deve bu durumu kabullenmemiş bir eda ile annesine tekrar sormuş: 'Anneciğim madem vücudumuzdaki bu farklılıklar çölde işe yarıyor, o zaman bizim hayvanat bahçesinde işimiz ne?' -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kıssadan Hisse: Yetenekleriniz yerinde kullanılabilirse size avantaj sağlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.