Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Herkes kimi yakışıklı ya da güzel bulduğunu yazsın!!! EN GÜSEL: busercan natalia lucifer gece yağmuru Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Arkadaşlar benim açtığım foruma neden uğramıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum eğer gerçekten kötü başlıklar açıyorsam beni uyarın bir daha açmam Saygılar... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Arkadaşlar benim açtığım foruma neden uğramıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum eğer gerçekten kötü başlıklar açıyorsam beni uyarın bir daha açmam Saygılar... kesınlıkle ve kesınlıkle senınle ılgılı bır olay degıl baslıklarına cevap gelmemesı.bunu bıl kardesım sen boyle baslıklar acmayı her zaman dusun - yap.ama arama yapmadan baslık acma tamam mı? benı lıstende bulundurdugun ıcın ayrıyeten de tesekkur ederım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Arkadaşlar benim açtığım foruma neden uğramıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum eğer gerçekten kötü başlıklar açıyorsam beni uyarın bir daha açmam Saygılar... çok yakışıklısın seni kıskanıyorum ondan dolayı ....senin açtığın forumlara yazmayarak seni ekarte etmeye çalışıyorum (kendi adıma) yani bu forumu açtığına göre en yakışıklı sensin ama harbiden de öyle yani resime göre... ADRES i de çakmışsın alt tarafa mimar sinan dans mans ben takip ediyorum emre seni takip etmeyenler düşünsün. ben EMRE diyorum en yakışıklı. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Herkes kimi yakışıklı ya da güzel bulduğunu yazsın!!! EN GÜSEL: busercan natalia lucifer gece yağmuru nası yani ? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 çok yakışıklısın seni kıskanıyorum ondan dolayı ....senin açtığın forumlara yazmayarak seni ekarte etmeye çalışıyorum (kendi adıma) yani bu forumu açtığına göre en yakışıklı sensin ama harbiden de öyle yani resime göre... ADRES i de çakmışsın alt tarafa mimar sinan dans mans ben takip ediyorum emre seni takip etmeyenler düşünsün. ben EMRE diyorum en yakışıklı. godzılla sen bır alemsın valla senın ıletını gordugum an yuzumde tebessum olusuyo valla:) Rua kardes oyunu mu anlamadın? oyun su; senın kafanda senın dusuncelerıne gore forumun en yakısıklısı ve en guzelını yazmanı ıstıyor emre her ne kadar emre benı en guzeller lıstesıne alsada erkegınde guzel olur dıyıp aradan sıyrılayım degıl mı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 tanıdıklarım arasında en yakışıklısı egzorsist en güzelleri çok Frozen, Leyla, Yumote, Sedelina, Diloş, gibi mesela Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Arkadalar cevap yazdığınız için hepinize tşk. godzılla ve busercan teşekkür ederim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Emre iltifatın için tşk ederim Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Emre iltifatın için tşk ederim önemli değil Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 önemli değil lucifer bir defa daha yazdım ama forumlarda gözükmemişti heralde sende de gözükmüyodur. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 tanıdıklarım arasında en yakışıklısı egzorsist en güzelleri çok Frozen, Leyla, Yumote, Sedelina, Diloş, gibi mesela o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği abla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Herkes kimi yakışıklı ya da güzel bulduğunu yazsın!!! EN GÜSEL: busercan natalia lucifer gece yağmuru Tsk ederim ama sen beni nerde gördün de böle bi kanıya vardın ? Lilac ve Egzorsist diebilirim sanki Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 en yakışıklısı natalia.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 en yakışıklısı natalia.... önce güzelleri sıralayım; Ece ablam, sardunyam ve kankim yakışıklılara gelince pek yok aslında ama tek bildiğim bi yakışıklı var forumda taurus abimin paşası EGE Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Bu forumun en yakışıklısı ALP tir tartışmasız Kızların KALP i durur valla görürse ciddiyim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Tsk ederim ama sen beni nerde gördün de böle bi kanıya vardın ? Lilac ve Egzorsist diebilirim sanki Utandım şekercim Senin de bnden kalır yanın yok maşşallah Taurus abimin deyimiyle Esmer Güzelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Evet,Naty'm esmer güzelidir.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 en yakışıklısı natalia.... En Güzeli Erbay yakışıklılara gelince pek yok aslında ama tek bildiğim bi yakışıklı var forumda taurus abimin paşası EGE Anam sen nerdesin kız ? Yaşıon mu sen ? Bizim yiğen nerde Ege bir numara.. Evet,Naty'm esmer güzelidir.. Yesin seni güzelin Senin karizman yeter Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 ben en güzeli biliyomda sölemem.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 cerenimoo çok güzeldir Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 ben en güzeli biliyomda sölemem.... hadi söle bn de çok merak ettim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 o hoşlanmaz böle şeylerden :blushing: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.