Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 BÜTÜN FORUMUN KURBAN BAYRAMI'NI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN! Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 BÜTÜN FORUMUN KURBAN BAYRAMI'NI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN! arkadaşa katılıyorum ekleyecek hiç bir sözüm yok herkese mutlu bayramlar kilo almadan eve dönün Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Hayırlı bayramlar... Alıntı
Φ sugar baro Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 BÜTÜN FORUMUN KURBAN BAYRAMI'NI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN! bende arkadaşımın temennilerine barış ve kardeşliği eklemek istiyorum İYİ BAYRAMLAR.................. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 herkese iyi bayramlar ben bayramdada burdayım.burda olanlarla görüşürüz zaten. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 İyi bayramlar, bende bayramda burdayım, mutlu olun Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Bütün Üyelerimizin basta olmak üzere bütün TÜRKİYE'nin bayramını en içten dileklerimle Kutlarım... Herkese iyi Bayramlar Dipnot:Konuyu sabitledim.Bayram boyunca herkes iyi temennilerini burdan yapabilir... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 HERKESE MUTLU BAYRAMLAR SEVDİKLERİYLE BERABER NİCE BAYRAMLARA Alıntı
Φ yok_artik2 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 inşallah hepimiz çok güzel bi bayram geçiririz...şimdiden herkesin kurban bayramı kutlu olsun... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarinlar niyettir. Kestiginiz kurban ve dualariniz kabul olsun arkadaslar.. Hepinizin Bayrami mübarek olsun. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 herkesin kurban bayramını kutlar, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim. Alıntı
Φ SeDatsan Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Barışın, Kardeşliğin, Dostluğun ve Sevginin, Güller ve Karanfiller gibi Yeryüzünü sardığı, Umut dolu yarınlara ve nice MUTLU BAYRAMLARA. Saygı ve Dostlukla. Sedat. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 sağlıkla huzurla mutlulukla bir bayram geçirmeniz dileğiyle... herkese sevgiler Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk huzur dolu bir bayram geçirmenizi yüce mevladan niyaz ederim Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Tüm islam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun! Rabbim yaptığınız ibadetleri kabul etsin! ....... Alıntı
Φ perseus Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Umarım böyle özel günler sayesinde dostluğun arkadaşlığın vede uzaktakilerin değerini hepimiz daha iyi anlarız...Herkese iyi bayramlar... Alıntı
Φ mag Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 TÜM ALEM-İ İSLAMIN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. ZULÜMLERİN SONA ERMESİ DİLEĞİYLE... Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 hergünü bayram tadında yaşamak dileğiyle mutlu bayramlar... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 bize hergün bayramm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.