Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl BÜTÜN FORUMUN KURBAN BAYRAMI'NI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN!
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl BÜTÜN FORUMUN KURBAN BAYRAMI'NI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN! arkadaşa katılıyorum ekleyecek hiç bir sözüm yok herkese mutlu bayramlar kilo almadan eve dönün
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl BÜTÜN FORUMUN KURBAN BAYRAMI'NI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN! bende arkadaşımın temennilerine barış ve kardeşliği eklemek istiyorum İYİ BAYRAMLAR..................
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl herkese iyi bayramlar ben bayramdada burdayım.burda olanlarla görüşürüz zaten.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Bütün Üyelerimizin basta olmak üzere bütün TÜRKİYE'nin bayramını en içten dileklerimle Kutlarım... Herkese iyi Bayramlar Dipnot:Konuyu sabitledim.Bayram boyunca herkes iyi temennilerini burdan yapabilir...
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl inşallah hepimiz çok güzel bi bayram geçiririz...şimdiden herkesin kurban bayramı kutlu olsun...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarinlar niyettir. Kestiginiz kurban ve dualariniz kabul olsun arkadaslar.. Hepinizin Bayrami mübarek olsun.
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl herkesin kurban bayramını kutlar, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Barışın, Kardeşliğin, Dostluğun ve Sevginin, Güller ve Karanfiller gibi Yeryüzünü sardığı, Umut dolu yarınlara ve nice MUTLU BAYRAMLARA. Saygı ve Dostlukla. Sedat.
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl sağlıkla huzurla mutlulukla bir bayram geçirmeniz dileğiyle... herkese sevgiler
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk huzur dolu bir bayram geçirmenizi yüce mevladan niyaz ederim
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Tüm islam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun! Rabbim yaptığınız ibadetleri kabul etsin! .......
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Umarım böyle özel günler sayesinde dostluğun arkadaşlığın vede uzaktakilerin değerini hepimiz daha iyi anlarız...Herkese iyi bayramlar...
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl TÜM ALEM-İ İSLAMIN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. ZULÜMLERİN SONA ERMESİ DİLEĞİYLE...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.