Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Aşağıdaki beş kelimeden bir tanesi diğer dördünün sahip olduğu ortak özelliğe sahip değildir. Bu kelime hangisidir? sakal kalça tokat müdür terli Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 BENCE FARKLI OLAN ''TOKAT'' TIR. DİĞERLERİNİN ORTAK ÖZELLİKLERİ KILLI OLMALARIDIR DOĞRU MU? Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 koptum verdiğin cevaba:o) ama doğru cevap değil hem müdürler pek kıllı olmaz yönetmelik gereği sakal tıraş sürekli oluyolar yani bazıları bıyıklı oluyo ayran içmedikleri sürecede kimseyi rahatsız etmez bu durum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 HADİ YAW.... BENDE VERDİĞİM CEVABIN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM... NAPIYIM AKLIMA BİŞEY GELMEDİ BUNDAN BAŞKA Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ya kusura bakma zekice bir cevaptı yani beni güldürdü biraz o hoşuma gittide yazdım yani sen sorsan aynı soruyu bana kıllı demek gelmezdi cevap veremez bön bön bakardım ukalalık gibi algılama yani sevimli bi cevaptı oke Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 yok ya kusura bakmadım ki... Ayrıca cevabımı doğru olmasada beğendiğine sevindim... Ben öylesine yazmıştım onu.. Özür dilemeni gerektiren bir durum yoktu yani Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 arkadaşlar bu soruyu nasıl yokedebilirim bana yardım edecek birisi varmı? ne yapmam gerekiyor Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Aşağıdaki beş kelimeden bir tanesi diğer dördünün sahip olduğu ortak özelliğe sahip değildir. Bu kelime hangisidir? sakal kalça tokat müdür terli Şimdilik bu sorunun "eğer gerçekten anlamlı bir yanıtı varsa" iyi hazırlanmış olduğunu belirtmeliyim. 5 dk düşündüm ve en son aracılığıyla yanıtı bulabileceğimi sandığım bir yol keşfettim. Şöyle ki; kelimenin ikincisi hecesi + ilk hecesinin ters çevirilmiş hali = gıcır gıcır, yepyeni bir kelime Bu bağıntıyı tüm kelimeler için kullandığımda; sakal ----> kal+as = kalas kalça ----> ça+lak= çalak (eski dilde atik, çevik anlamında) tokat ----> kat+ot= katot müdür --> dür+üm = dürüm terli ---> li+ret = liret (mazide kalmış bir para birimi) Bu yoldaki bağıntıyı bile tüm kelimeler sağlıyorsa oturup biraz daha düşünmek gerekiyor üzerinde... Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 arkadaşlar bu soruyu nasıl yokedebilirim bana yardım edecek birisi varmı? ne yapmam gerekiyor Sorunda (şıklarda) hata var sanırım; eğer böyleyse keşke iyice düşünüp gönderseydin, olan benim 5 dakikama oldu . Neyse, saatlerce olmadığı sürece düşünmek güzeldir. Açılan başlığın silinmesi konusuna gelince; az önce bulduğum bir yönteme göre sayfada sağ üst köşede yer alan "KONTROL PANELİM" linkine tıkladıktan sonra açılan sayfada gördüğün ve yorumlar yazıp başlık açtığın forum sayfalarından bu konuya ilişkin sayfaya tıkladığında, yazdığın yazıların altında işine yarayacak "DÜZELTME" kısımlarıyla karşılaşacaksın. Bu yolla ilk gönderdiğin yazının içeriğini uygun gördüğün şekilde resetleyebilirsin. Başlığı sen açtığın için belki başlığı yok edebilecek bir yol bile bulabilirsin açılan sayfalarda. Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 tbr kler icem ama yüzüme gözüme bulaştırdım şıklarda hata var ) a daha doğrusu doğru cevabın yani çalkın bir anlamı olduğu konusunda bir fkrim yoktu beni ****** avladın galiba artık ile vaktim geldi artık soru moru yazmıycam Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Rica ederim, seni o şekilde avlama gibi bir niyetim yoktu, olamaz da. İstemeyerek böyle karamsar düşünmene neden olmuş olabilirim ama bu bir gerçeği değiştirmez; izlediğim kadarıyla senin soruların bence çok güzel ve bu forumun aktif olmasında emeğin , bir veya birkaç hatalı sorunun lafı olmayacak kadar, büyük. Ayrıca uyarıyı çabuk yapmış olman da insanlara değer verdiğinin bir göstergesi. Bu nedenlerle, sorularının devamını dilerim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.