Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Bir kabilede kadinlar Pazartesi, Sali, carsamba günleri erkekler ise Persembe, Cuma, Cumartesi günleri yalan söylemekteler, diger günlerde ise dogruyu söylemektelermis. KADIN: Dün yalan söylüyordum. ERKEK: Ben de. SORUMUZ: Bugün günlerden nedir?a NOT:cevabı 1.06.2008 tarıhınde verılecektır... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Yeni soru görünce sevinmiştim,ama bunu da biliyorum daha önceden.. Bilmeyenler için güzel sorular Bursercan,teşekkürler.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 rıca ederım.arastırıp bulmaya calısıyorum ıste sızlerle de paylasıyorum. Alıntı
Φ arsimednedemis Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2008 Ben soruyu hatırlamadığıma göre yanıt verebilirim: Perşembe Bu aralar sıkça yaptığın paylaşımların için teşekkürler... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 rıca ederım ne demek Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 cevabı ıcın son 2 gun arkadaslar... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Bu soru da daha once sorulmuştu forumda, cevabı PERŞEMBE... kadın perşembe günü ben dün yalan söyledim derken doğruyu söylüyor (Perşembe günün kadının doğru söyleme günü) adam da ben de derken aslında yalan söylüyor (perşembe günü erkeğin yalan söyleme günü) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 sorunun cevabını verıyorum.... perşembe günü cünkü kadın carşamba günü yalan söylüyor perşembe doğru söylüyor erkekse perşembe günü yalan söylüyor ve o andada yalan söylüyor prşembe.kadın perşembe günü doğruyu sölediği için dün yalan sölediği doğru.erkek ise yalan gününde olduğu için yalan sölemiş olur... günlerden perşembedir.çünkü,eğer pazartesi olsa kadın yalan söylemek zorundadır.erkekse doğru.ama erkek bende yalan soyluyordum dediğine göre,pazartesi olamaz.çünkü pazartesi günü erkek dogru söylemek zorundadır.ayrıca pazarda kimse yalan söyleyemez. seçenek perşembedir. kadın çarşamba için yalan söylüyordum diyor.çarşamba kadınların yalan günü.perşembede doğruyu söyleyerek yalan söylüyordum diyor.erkekse bende yalan söylüyordum diyor ama halbuki çarşamba günü doğru söylemek zorundadır..aslında doğru söylüyordu ama gün perşembe ve dün için yalan söyleyebilir. cevabını bılenlerı tebrık edıyorum... Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 sorunun cevabını verıyorum.... perşembe günü cünkü kadın carşamba günü yalan söylüyor perşembe doğru söylüyor erkekse perşembe günü yalan söylüyor ve o andada yalan söylüyor prşembe.kadın perşembe günü doğruyu sölediği için dün yalan sölediği doğru.erkek ise yalan gününde olduğu için yalan sölemiş olur... günlerden perşembedir.çünkü,eğer pazartesi olsa kadın yalan söylemek zorundadır.erkekse doğru.ama erkek bende yalan soyluyordum dediğine göre,pazartesi olamaz.çünkü pazartesi günü erkek dogru söylemek zorundadır.ayrıca pazarda kimse yalan söyleyemez. seçenek perşembedir. kadın çarşamba için yalan söylüyordum diyor.çarşamba kadınların yalan günü.perşembede doğruyu söyleyerek yalan söylüyordum diyor.erkekse bende yalan söylüyordum diyor ama halbuki çarşamba günü doğru söylemek zorundadır..aslında doğru söylüyordu ama gün perşembe ve dün için yalan söyleyebilir. cevabını bılenlerı tebrık edıyorum... cvp sorudan daha karışık olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.