Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

memleketınız hangısı?  

29 üye oy verdi

1. 1. memleket nıre :)

• Istanbul
      2
    • Ankara
      3
    • Izmır
      7
    • Eskısehır
      1
    • Bursa
      1
    • Trabzon
      1
    • Erzurum
      1
    • Adana
      2
    • Mersın
      1
    • Kayserı
      2
    • Balıkesır
      3
    • Batman
      0
    • Samsun
      0
    • Elazıg
      0
    • Antalya
      0
    • Mugla
      0
    • Denızlı
      2
    • Gazıantep
      2
    • Dıyarbakır
      0
    • Diğer İller
      1

Önerilen İletiler

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

İzmirliyiz kardeşim. Hani şu hatunlarının güzel olduğu memleket.

Gönderi tarihi:
Ya neden benim memleket yok halbuki çok tatlııııııı bir kenttir Lütfen IĞDIR'ı da ekleyin.Güneşin gülen yüzlere merhaba dediği bu kent yazılmaz mı?

Benim memleketimde geçmio orda malesef:(MALATYA

aydınlıyız ama aydın yok kınıyorum sizi

arkadaslar hepınızı cok ıyı anlıyorum.boyle bırseyle karsılasacagımı da bılıyordum zaten :)

ama emın olun kı hıc bır kastı hareket yopk burada.sectıgım sehırler ozellıkle buyuk kentler ve aklıma ılk gelen kentlerdır. tum ıllerı yazmak gıbı bır luksumuz olamıyo anketlerde bılıyorsunuz ;)

o yuzden bende ekleme yaptım dıger ıllerden olan arkadaslar sehrını yazsın buraya :)

anketı degıstıremıyoruz.zaten degısme ımkanımız olsaydıda degısmezdım. nedenı gayet acık arkadaslar.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
arkadaslar hepınızı cok ıyı anlıyorum.boyle bırseyle karsılasacagımı da bılıyordum zaten :)

ama emın olun kı hıc bır kastı hareket yopk burada.sectıgım sehırler ozellıkle buyuk kentler ve aklıma ılk gelen kentlerdır. tum ıllerı yazmak gıbı bır luksumuz olamıyo anketlerde bılıyorsunuz ;)

o yuzden bende ekleme yaptım dıger ıllerden olan arkadaslar sehrını yazsın buraya :)

anketı degıstıremıyoruz.zaten degısme ımkanımız olsaydıda degısmezdım. nedenı gayet acık arkadaslar.

Havası sert kendisi mert olan ardahan.. :P

• 6 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Ne çok İzmir'li varmış forumda hayret! :unsure:

hele daha senın tanımadıgın o kadar cok ızmırlı varkı forumda domuzbagı bır bılsen :D

bence sen her gordugun uyeyı ızmırlı bıl :D

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Ben de tek porsiyonum diye korkuyordum. 1,5 iskender kulağa daha iyi geliyor :D

Gönderi tarihi:

Desenize bir zamanlar izmirliler yunanlari denize bosuna atmamislar simdi yakinda biz forum sakinlerinide forumdan atacaklar :yuvarlan: Ama eminimki foruma turkiyenin 4 bir yanindan katilan vardir birakin turkiyeyi artik dunyanin 4 bir tarafindan katiliyoruz... :) Ankaralilarida bu arada daha fazla gormek istiyoruz bir baskentli olaraktan... :)

Saygilar

Gönderi tarihi:
Doğru, aslında ankette yurt dışı seçeneği de olmalıymış -_-

Kesinlikle katiliyorum sayin Domuzbagi, ozaman yurtdisindan katilanlar yurticinden katilanlarin sayisindan daha fazla olabilirdi diye dusunuyorum en azindan Izmiri gecebilirdik .. :)

Saygilar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.