Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 İmam kadınlardan dayak yedi 17 Mayıs 2008 İmam kadınlardan dayak yedi Sakarya'nın Geyve ilçesinde, bir imam ile köylü kadınlar arasında çıkan kavgada imam ve 3 kadın yaralandı. İMAM EFENDİ KADINLARDAN DAYAK YEDİ SAKARYA'nın Geyve İlçesi'ne bağlı Sütalan Köyü'nde 3 kadın, evlerinin önünde otururken cep telefonuyla görüntülerini aldığını ileri sürdükleri imam 53 yaşındaki Salih Savaş'ın, buna karşı çıkınca kendilerini dövdüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu. Sütalan Köyü'nün Elmaderesi Mahallesi Camii'nde 4 yıldan bu yana görev yapan imam Salih Savaş, dün cuma namazının ardından camiden çıkıp evine giderken, ididaya göre evlerinin önünde oturan H.K., E.T. ve E.D.'nin cep telefonuyla fotoğraflarını çekti. Buna karşı çıkan kadınlarla imam arasında tartışma başladı. İddiaya göre imam Salih Savaş, kadınları taş ve sopayla saldırıp dövdü ve saçlarını çekti. Köylü kadınlar H.K., E.T. ve E.D.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan imam Salih Savaş, Geyve İlce Jandarma Komutanlığı’na getirilerek sorgulandı. Savaş'ın cep telefonu da incelemeye alındı. KADINLAR OLAYI ANLATTI Dövüldüklerine ilişkin Geyve Devlet Hastanesi'nden geçici rapor alan 3 kadın jandarmada ifade verdi. Kadınlar ifadelerinde imamın kendilerine sopa ve taşla saldırdığını, yakalayıp saçlarını çektiğini ileri sürdü. Şikayetçi kadınlardan H.K., 4 yıldır köyde imamlık yapan Savaş'ın evli mi bekar mı olduğunu kimsenin bilmediğini, garip davranışları olduğunu ileri sürdü. H.K., “Camiden çıktığında cep telefonuyla fotoğrafımızı çekti. ‘Niye çekiyorsun?' deyince bize taş ve sopayla saldırdı. Ne olduğunu anlamadık. Hepimiz kaçmaya başladık” dedi. Garip davranışları olduğunu ileri sürdüğü imamın üç hafta kadar önce evinde kadın saçı bulduğunu söyleyerek olay çıkardığını söyleyen H.K. “Bunu köyde ulu orta bağıra bağıra söylüyordu. Tüm köy kadınları bu yüzden çileden çıkmıştı” diye konuştu. İMAMIN TEPKİSİ Görev yaptığı köyde 3 kadını dövmekle suçlanan imam Salih Savaş da jandarmadaki sorgusunda suçlamayı reddetti ve ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. İmam Savaş serbest kaldıktan sonra görüntüsünü alan gazetecilere “Neden izinsiz çekiyorsunuz?” diye bağırdı. Sakarya Müftülüğü de imam Salih Savaş hakmkında idari soruşturma başlattı.(Sakarya), (DHA) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 İmam kadınlardan dayak yedi 17 Mayıs 2008 İmam kadınlardan dayak yedi Sakarya'nın Geyve ilçesinde, bir imam ile köylü kadınlar arasında çıkan kavgada imam ve 3 kadın yaralandı. Cözemedim ben bu olayi birtürlü Efendi Türkler bu haberi buraya aktaridiginizdan beri, kac defa okuduysam da.. soru isare ti kaldi bende nedenine gelince: baslikta ki resmin icersinde ki yazi : Köyün imami kadinlara saldirdi.....buraya kadar tamam baslik: Imam kadinlardan dayak yedi............diyelim ki kadinlara saldirdigi icin kadinlardan dayak yedi.... buraya kadar da tamam olsun. fakat bu kita KADINLAR OLAYI ANLATTI Dövüldüklerine ilişkin Geyve Devlet Hastanesi'nden geçici rapor alan 3 kadın jandarmada ifade verdi. Kadınlar ifadelerinde imamın kendilerine sopa ve taşla saldırdığını, yakalayıp saçlarını çektiğini ileri sürdü. Şikayetçi kadınlardan H.K., 4 yıldır köyde imamlık yapan Savaş'ın evli mi bekar mı olduğunu kimsenin bilmediğini, garip davranışları olduğunu ileri sürdü. H.K., ?Camiden çıktığında cep telefonuyla fotoğrafımızı çekti. ?Niye çekiyorsun?' deyince bize taş ve sopayla saldırdı. Ne olduğunu anlamadık. Hepimiz kaçmaya başladık? dedi. dövülen dayak yiyen Imam degil ki, ( ama baslik: Imam kadinlardan dayak yedi ) tam tersine... hem izinsiz fotograflarini cekmis hemde dövmüs olan imam olmuyormu bu durum da bu yüzden basligin ve icerikligini bir türlü bagdastiramadim. Biliyorum sizden degil bu yazi gazeteden, sorum genel olarak sizle ilgisi yok bu arada. Saygilar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 bende hurryet gazetesınde okudum haberı ordada boyle yazıyor bende anlayamadım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 En azindan resimde ki yaziyi baslik olarak.. yine baslik verseydiler...biraz olsun anlardim bursercan bu sekilde " Imam kadinlardan dayak yedi" sanki kadinlari sucluyormus gibisine geldi bana..yada nasil söyleyim sorunlu kadinlari tutuyormus gibi sanki. Olayi baslatan Erkek, sorunlu tutulan Kadinlar...az biraz garib degilmi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 kesınlıkle ben hurrıyette okumaya basladıgımda da oyle oldu baktım kafam karısmaya basladı okumdaım daha kadınlara saldıranda ımam dayak yıyende ımam nasıl oluyorsa Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 kesınlıkle ben hurrıyette okumaya basladıgımda da oyle oldu baktım kafam karısmaya basladı okumdaım daha kadınlara saldıranda ımam dayak yıyende ımam nasıl oluyorsa "dayak" "vurma" olayi... o an....her iki taraftan da olabilecegini tahmin edebiliyorum az cok.. fakat bu basligi kabulenemiyorum bir türlü.. bakmadim ama muhakak bir erkek tarafindan yazilmisdir bu yazi tahminimce. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 "dayak" "vurma" olayi... o an....her iki taraftan da olabilecegini tahmin edebiliyorum az cok.. fakat bu basligi kabulenemiyorum bir türlü.. bakmadim ama muhakak bir erkek tarafindan yazilmisdir bu yazi tahminimce. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 "dayak" "vurma" olayi... o an....her iki taraftan da olabilecegini tahmin edebiliyorum az cok.. fakat bu basligi kabulenemiyorum bir türlü.. bakmadim ama muhakak bir erkek tarafindan yazilmisdir bu yazi tahminimce. sayin birce' bende bunun farkindaydim gerci benim icin ters bir olay göremedim??? ama genede yanlis anlasilma olabilir diye hatda onun icin olucakki birkac gazteden yararlanmaya calistim, fakat sizinde belirtiginiz gibi durum farkli degildi.. simdi gelelim olaya,, imam cep telefonuyla kadinlari taciz ediyor buda köyde oluyor! ve bu köyde daha önce imamin kadinlara karsi vukaati var yani köy kadinlarini zan altinda birakacak davranislar sergiliyor... demek oluyorki burasi´da köy yeri olunca her iki taraf maca yüzde yüz hazirlikli ve gününü bekliyor yani imamin bidaha sefere sergileyecegi psi. cinsel sorunlu ruh hastasi hareketini, tacizini bekliyorlar vede o gün geliyor imam bu sefer cep telefonuyla rötgenlemeye baslayinca macin baslamamasina hic bir gerek kalmiyor!!! anliyacaginiz kadinlar bir güzel hirpaliyor,, oda bir erkekcik oldugu icin biraz gücle kadinlara karsi mukavalede biraz zarar verebiliyor ve olay karakolluk olunca tabiki ifadeler biraz farkli olacaktir tabiiki gaztelerde bunun etkisinde kalmis? simdi yukarda olayin hikaye kismini bir kenara birakirsak,, sayin birce bir bayanla bir erkek kavga etse bayan erkege okkali bir tane gecirse erkekde ona geri iki tane geri gönderse ve mac bu sekilde sona erse kim dayak atmis oluyor kimin önce vurdugu da önemli degil! simdi benim anlatdigim hikaye gercek bir hikaye, olmuyormu... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 simdi yukarda olayin hikaye kismini bir kenara birakirsak,, sayin birce bir bayanla bir erkek kavga etse bayan erkege okkali bir tane gecirse erkekde ona geri iki tane geri gönderse ve mac bu sekilde sona erse kim dayak atmis oluyor kimin önce vurdugu da önemli degil! simdi benim anlatdigim hikaye gercek bir hikaye, olmuyormu... Sayin Efendi Türkler, bu kitaniza karsi ben tek bir cümle yazmak istiyorum.. sanirim düsüncemi de hemde bir cocugun agzindan, ifade de etmis olurum.. Biz daha kavga edilince hicbir isin düzelmeyecegini okulda ögrendik siz ögrenemedinizmi.......? okudugum kadari ile malesef ögrenmemisler... Saygilar Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Bu imam Üzmez kadar becerikli değilmiş.Pırtlamaya çalışmış ama pırtlayamamış bir türlü.Fotoğraf da harika.Kaçan bir imam.Artık o arada gazetecilere neler savurdu bilemiyoruz.İçinde ''Canınızın çektiğinden üçer dörder alın.'' türü şeyler bulunduran ayetleri okuya okuya insanda normallik mi kalır?Gözü döner yahu.Bu imamın beceremediği asıl niyetinin uygulandığı çok belgesel izledim ben.Ama oradakiler bunun gibi giyinik değildi. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Sayin Efendi Türkler, bu kitaniza karsi ben tek bir cümle yazmak istiyorum.. sanirim düsüncemi de hemde bir cocugun agzindan, ifade de etmis olurum.. Biz daha kavga edilince hicbir isin düzelmeyecegini okulda ögrendik siz ögrenemedinizmi.......? okudugum kadari ile malesef ögrenmemisler... Saygilar kusura bakmayin tam olarak ne demek istediginizi anliyamadim! anlamaya calistigim kadariyla sadece sunu söyleyebilirim kavgali dünyada kavgayasa hazirlikli olmak gerek yada teslim olmayi yada sizin deyiminizle cocuklara büyünce nasil teslim olacagini ögretmeyi? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 kusura bakmayin tam olarak ne demek istediginizi anliyamadim! anlamaya calistigim kadariyla sadece sunu söyleyebilirim kavgali dünyada kavgayasa hazirlikli olmak gerek yada teslim olmayi yada sizin deyiminizle cocuklara büyünce nasil teslim olacagini ögretmeyi? demek istedigim suydu: Biz daha kavga edilince hicbir isin düzelmeyecegini okulda ögrendik siz ögrenemedinizmi.......?...cümlesini bu cümle gerek ögretmenlerinden gerekse aylesinden ögretilmemismidir... diyelim ki bir yerden duymus ögrenmis..ki tekarlamak istiyorum, bunu diyen bir cocuk. Gel gör ki ... söz konusu olan bu haberler de kavga edenler, birbirlerine girenler... bir Imam ve kadinlar degil mi... yaslarini baslarini almis kisiler sonuc ta Imam ögretici olmasi gerekirken Kadinlar ögretici olmasi gerekirken malesef bir eser bile göremiyorum...bu kisiler kime ve ne ögretecekler diye düsünüp dururken...bitmeyen tükenmeyen, olur olmaz seylerin.. kavgasindan baska. Belirli cümle geldi aklima, ögretelim derken ögreniyoruz..umarim simdi daha net olmusdur Saygilar Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 demek istedigim suydu: Biz daha kavga edilince hicbir isin düzelmeyecegini okulda ögrendik siz ögrenemedinizmi.......?...cümlesini . . . olur olmaz seylerin.. kavgasindan baska. Belirli cümle geldi aklima, ögretelim derken ögreniyoruz..umarim simdi daha net olmusdur Saygilar yazdiklarindan malesef birsey anliyamadim kusura bakmayin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Yadirgamadim biliyorum Efendi Türkler, anlatamiyorum Saygilar Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Bu imam Üzmez kadar becerikli değilmiş.Pırtlamaya çalışmış ama pırtlayamamış bir türlü.Fotoğraf da harika.Kaçan bir imam.Artık o arada gazetecilere neler savurdu bilemiyoruz.İçinde ''Canınızın çektiğinden üçer dörder alın.'' türü şeyler bulunduran ayetleri okuya okuya insanda normallik mi kalır?Gözü döner yahu.Bu imamın beceremediği asıl niyetinin uygulandığı çok belgesel izledim ben.Ama oradakiler bunun gibi giyinik değildi. walla haber doğru mu yazılmış yanlış mı yorumlanmış, ters şekilde mi manşete atılmış bilemem ama imam bunu yaparsa cemaate düşecek olana siz karar verin bunlar din iman derler, en büyük dinsizliği, imansızlığı kendileri yaparlar. üzmez olayındaki gibi. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 sevgili birce sanırım imam önce saldırmış sonra karşılığını almış hay Allah'ım üşüttü millet Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.