Φ VAKANA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Sen meni sev, men seni sevim Sen menim için yan Men seni severah yanim dutusim Klasik ask neyse onu yasiyah Yada sevme haberin olmasin Men sana sevdalanip dolasim Platonik ask neyse onu yasiyah Sevdada oturah, yiyah içah Elele olah, kan kusah Tombilik ask neyse onu yasiyah Istersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mu dogriyim biçim? Psikopatik ask neyse onu yasiyah Dur men Kerem olam sen Asli Sonumuz da eyle bitsin yasli Nostaljik ask neyse onu yasiyah Eyle sevah ki kara sevda olah Araplara benziyeh kapkara olah Gara ask neyse onu yasiyah Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturah, beraber yiyah Realist ask neyse onu yasiyah Birbirmize türki söyliyah, mizildiyah Elele tarlalarda, bostanlarda gezah Romantik ask neyse onu yasiyah Kediyi, gudigi sen diye sevim Sen de horozi, guligi ben diye sev Sembolik ask neyse onu tasiyah Gel elele tutusip kendimizi elehtriga verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik ask neyse onu yasiyah Ahirlarda, komlarda bulusah Tezek agalahlarinin dibinde oturah Otantik ask neyse onu yasiyah... .......................................................................................ANONİM....................................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ........ Eyle sevah ki kara sevda olah Araplara benziyeh kapkara olah Gara ask neyse onu yasiyah .......... sen varya vaka adamı nerden vuracağını iyi biliyon.......ama diyorumya sen eskilerdensin...şimdi daha eyy anladım... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Ahirlarda, komlarda bulusah Tezek agalahlarinin dibinde oturah Otantik ask neyse onu yasiyah... bence burası çok güzeldi! çok doğal Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gel elele tutusip kendimizi elehtriga verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik ask neyse onu yasiyah buda fena değil... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 hakkatten made o kısmı da güzelmiş Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Istersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mu dogriyim biçim? Psikopatik ask neyse onu yasiyah benimde favorim bu kıta............... kollarım jilet izi doludurda,salak günlerimden bana hatıra olarak kalan............ Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturah, beraber yiyah Realist ask neyse onu yasiyah Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyameyom dohtur bey! Üç sepet yumurta sabah kahvaltım, Teker teker sayameyom dohtur bey! İki leğen pilav bir yayık ayran, İster yağlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo sovan, Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey! Üç tencere bamya yerim bişinci, Yirmi tas su içip biraz koşinci, Her yanım sökülür karnım şişinci, Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey! Şinciye acımdan çoktan ölürdüm, Sağolsun komşular gönderir dürüm, Bir guzudan çok yiyemem, var sözüm, Ayıp olur cayameyom dohtur bey! Bazı az geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyoz sarma, Onuda mı yedin diye hiç sorma, Utanıyom deyemeyom dohtur bey! Günde iki çuval unum gidiyo, Avradım her sabah ekmek ediyo, Bir gazen fasille gönül ye deyo, Artırmaya gıyameyom dohtur bey! Senede gırk dönüm bostan ekerim, Benden başka kimse yemesin derim, Gavunu, garpuzu gabuklu yerim, Aceleden soyameyom dohtur bey! Bilmem bu işin sonu nere gider, Buyumuş gısmetim, buyumuş gader, Bir günde yediğim işte bu gader, Daha fazla yiyemeyom dohtur bey! Anonim ARKADAŞLAR BURAYA SİZDE KOMİK BULDUĞUNUZ ŞİİRLERİ EKLESENİZE EĞER ÖLE BİR TOPİC YOKSA EĞER....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Günde iki çuval unum gidiyo, Avradım her sabah ekmek ediyo, Bir gazen fasille gönül ye deyo, Artırmaya gıyameyom dohtur bey! ya sen nerden bulursun bunları...... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Senede gırk dönüm bostan ekerim, Benden başka kimse yemesin derim, Gavunu, garpuzu gabuklu yerim, Aceleden soyameyom dohtur bey! BURASIDA BENİ ÖLDÜRDÜ YAW........ Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 taze tomurcuklar şimdi kavuşma zamanı diyorlar. Türküler söyleniyor bir yerlerde... meşeler güvermiş.. Varsın güversin.. Söyleyin o yare durmasın gelsin diyor türküler.. Şimdi ses ver artık. yüregini yüregime ekle yüregini yüregime ekle kanatlansın türküler.. baluuuuuuuum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 taze tomurcuklar şimdi kavuşma zamanı diyorlar. Türküler söyleniyor bir yerlerde... meşeler güvermiş.. Varsın güversin.. Söyleyin o yare durmasın gelsin diyor türküler.. Şimdi ses ver artık. yüregini yüregime ekle yüregini yüregime ekle kanatlansın türküler.. baluuuuuuuum... yaf ne hoş bişe buu...baallluuuummmm bennnüüüümmm Alıntı
Φ hiç kimse Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Tanıdıkça seviyor, sevdikçe tanıyordum seni Soğuk gecelerime sıcak bir merhaba, Boş geçen ömrüme bir anlamdın... Buldum diyordum! Sonunda buldum... Bana benden yakın, benden öte bir şeydin Ne konuşmaya gerek vardı ne anlatmaya. Gözlerimiz konuşuyor gönlümüz dinliyordu. Anlaşılmak ne güzel şeymiş, bilmiyordum... Ömrümce özlemini çekmiştim oysa Öyle ani girdin ki hayatıma Birden bire, bilmeden, istemeden.. Fırtına gibi yaktın yıktın her şeyi Ne ideallerim kaldı geriye, ne prensiplerim... Oysa yasaktın bana Benim sana yasak olduğum gibi... Nereye baksam Ne düşünsem Ne yapsam her an aklımdaydın. Bilmiyorum rüyalarıma da girdin mi Hatırlamam rüyalarımı Ama her sabah uyandığımda İlk aklıma gelen yine sen oluyordun. Gönülden bir günaydın gönderiyordum sana Gönülden... Taptaze, Sıcacık Buram buram Aşk kokan Üşümüş gönlünü ısıtsın diye. Sende üşüyordun yalnızlıktan, Anlaşılamamaktan kahroluyordun Bir şeyleri anlatabilmek için Kelimelerle boğuşmak sanada zul geliyordu. Kendini anlatmaya çalışmak kahrediyordu Neden ben anlatmak zorunda kalıyor ki diyordun. Neden onlar anlamıyorlar... Neden... İşte kadınım Böyle bir anda girdin hayatıma Yıllardır özlemimdin, idealimdin. İnanmıyordum artık varlığına idealimdeki kadının. İmkansız diyordum. Benim gibi bir aptal daha olamaz hayatta. Benim kadar garip Benim kaday yalnız Benim kadar hiçkimse... Başkaları uğruna kendini feda edecek, Onların mutluluğu için kendini hiçe sayacak Başka bir aptal daha olamaz dünyada. Ne yazık ki varmış!.. Güzel geçen bir kaç ayın sonunda Geldiğin gibi gittin, yakıp yıkarak.. Dağ gibi bir adamı yerle bir ederek. Başkalarının mutluluğu için Kurban ettin kendini ve beni. Düşünmedin hiç sevgimizi. Düşünmedin beni. Çünkü ben sendim Ve sen kendini düşünmezdin... Hiç Kimse (Her hakkı saklıdır.) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.