Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 O zaman işte daha 12 yaşında falandım... Okuldaki ilk günlerimizdi... Ders hocaları teker teker derse giriyorlardı... Hepsi orta yaşlı, kadın/erkek sıradan öğretmenlerdi... Fen Bilgisi hocamız da ilk iki hafta kadar gelmemişti ve o gün geleceği söylenmişti... Sıralara oturduk... Dışarıda erkete duran bir arkadaş koşa koşa geldi: "Fen hocası geliyoooo!"... Hoca geldi, Kapıyı açtı... Sınıfta muazzam bir sessizlik... Okul hayatımın hiçbir devresinde öyle bir sessizlik yaşamadım bugüne kadar... Kapıdan giren; En fazla 24-27 yaşlarında, Beyaz tenli, 1.70 - 1.75 boylarında (ya da ben o zamanlar çok kısa olduğum için bana öyle geliyordu), Kendisine yakışır derece de zayıf, "Ghost" filmindeki Demi Moore'un saç şeklindeki gibi kısa saçlı, Küpeleri, kolyeleri, bileklikleri ile "New Age" tarzını daha o zaman yakalamış olan, İnanılmaz güzel bir kadın... Sınıfa ilk girdiği elbisesi beyaz ve çok güzel ve eteğinin üzerine salık bir gömlek... Kahverengi tonlarda, üzerinde küçük küçük motifler olan uzun bir etek... "Babet" ayakkabılar o zaman var mıydı hatırlamıyorum ama ona benzer bir ayakkabı... Gömleğinin üzerinden sarkmış uzun kolyesi... Göz alıcıydı işte yaa... Nereden hatırlıyorum diye sormayın... Gördüğüm ve dikkat ettiğim hiç birşeyi kolay kolay unutmuyorum... Sınıfta çıt yok... Tüm erkeklerin ağzı açık... Kızlar "bizde böyle olabilir miyiz?" hayali ile yanıp tutuşmaktalar... Dilek Bayat'tı hocamızın ismi... Sanırım aşık olmuş bende ona, tüm diğer arkadaşlarımla birlikte... "D" şubesi sadece o sene Fen Bilgisi dersinde yüksek not alabilmişti... Dilek Bayat'ın gitmesi ile "D" şubesindeki her öğrenci diğer üst sınıflarda Fen dersinden dökülecekti ne yazık ki... Dilek hocanın "Aferim"ine mazhar olabilmek bizim için ulaşılabilecek en yüksek makamdı... Bir kaç sene önce, sanırım ben üni.ye giderken... Bir kazada öldüğü haberini aldım... Umarım yanlış bir haberdir diye çok dua ettim... Şu an yaşıyor mu bilmiyorum... Keşke yaşıyor olsa... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Eee, fizik de bir fen dalı tabii Alıntı
Φ sweetmoney Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2011 Madem duydun internetten araştır, facebook'ta ara. Umarım yaşıyorsundur. Bütün D şubesinin yanında bende çok sevinirim buna. Ölmüş ise de allahtan rahmet diliyorum kendisine.İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. (Biz Allah'tan geldik ve ona döneceğiz) Alıntı
Φ forumvisa4uk Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 fen hocaları genelde hep gıcık oluyordu... Alıntı
Φ Yeliz_Akman Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Herkezin hocaları ile komik anıları oluyor aynı askerlik anıları gibi anlay anlat bitmez. Alıntı
Φ yeşilkağıt Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2020 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2020 en kötü yediğim dayağı ondan hoşlandığım çocuk yüzünden yemişimdir. tokatın acısı hala ilk günki gibi taze. belkide kalp kırıklığımdır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.